651

Антинатовец

преди 2 години

Време е *** от ДСБ и другите от ГЕРБ и на Слави имащи желание да дават оръжие на фашагите от Бандера да заминават за Украйна и да се сражават против Путин. И който оцелее все пак според тях война си е . Радев и БСП на български език им казаха че ние нито имаме оръжие нито трябва да даваме такова на фашагите тези се юрнали да дават. Еми народа не е съгласен на това.

650

До OMG Lucher

преди 2 години

Който не познава историята на собствената си държава е лесно манипулируем.Могат да го лъжат всички,като теб.Децата от малки трябва да се възпитават да са Българи,не Русофилско ***

649

Айде

преди 2 години

Пак поредния пребоядисан комунист,днес умно-красив гном се натяга на новите господари.Утре ако не дай си Боже руснаците стъпят тук първи ще нахлузи *** и ще запее Катюша

648

АЗ

преди 2 години

Атанасов, НЕ България няма да даде оръжие, българският народ няма да ви го позволи. Набийте си го в главите. Този път няма да ви се получи. България неутрална.

647

3.14

преди 2 години

Атанасов,ти си за разтрел.От сутрин до вечер само обикаляш телевизиите и говориш глупости.Добре инструктирана и платена *** на Х.Мустафа.Такива като теб ще довършат България.

646

Българин

преди 2 години

Крайно време беше.Срамувам се прадядо през 1916г,воюва за България на фронта в Добруджа.Познайте кой беше врага отсреща,кой дойде неканен.Големия Руски брат разбира се ,но беше натирен обратно от храбрите ни прадядовци,а сега Не смеем 2 пушки да пратим на Украйна.Срам.....Неканените Освободители трябва да се посрещат с пушки

645

аз

преди 2 години

Ето защо военният министър беше сменен с насоящото влечуго!

644

Анонимен

преди 2 години

БКП, Разграждане - нема и 400 хилки. Няма малцинството да решава дали пращаме или не, ясно ли е ***?

643

Наблюдател

преди 2 години

Играта е ясна - поредната прокси война между щатите и русия. Този път в европа. И естествено - продажни политици, не само от бг, които работят не за европейския интерес а за своят личен. И много пропаганда и емоции за да се скрие истината от по-първичните ни съграждани.

642

Анонимен

преди 2 години

До радев и мутрофанова Лично мен, както и българския народ като цяло никой не ни е питал искаме ли в НАТО или не! Такива решения се взимат не еднолично от пловдивски евреин, а с референдум!

641

По Предложение

преди 2 години

По предложение на Демократична България? Всичките ли десет души техни поддръжници са сългласни или половината?

640

Анонимен

преди 2 години

Гном, долен! Ще ти заковем конусовидна шапка и ще те сложим да седиш по дворовете, където ти е мястото!

639

радев и мутрофанова

преди 2 години

Не, в никакъв случай! Най - много тоалетна хартия и то само за бесарабски българи. Колкото и щекотливо да звучи--точно така се изказаха преди време Радев и Нинова и Мутрофанова. Дали е нормално---нека всеки сам да прецени. Ние сме в ЕС и НАТО, обявени сме за неприятелска държава от Путин и въпреки това робският ни комплекс--ни нашепва --да не помагаме на жертвата, ЗАЩОТО ПУТИН МОЖЕ ДА НИ СЕ РАЗСЪРДИ! СЪБУДИ СЕ РОБЕ, БЪЛГАРСКИ!

638

+++

преди 2 години

Точно така давайте,нали ви е бащиния.Накупихте имоти по чужбина,с крадени пари, изпратихте децата си там,а нас балъците кучета ни яли.Ония двамата където никой не беше чул за тях преди 5 месеца,ще си вдигнат топките и дим да ги няма.Корни и останалите ще минат в нелегалност,те това го могат, да му мислят балъците които викаха промянааа.Те ви сега една промяна и да не се оплаквате че нямате пари.Кокорчо обеща,да ни направи богати европейци,сигурно пак ще слагат нули на левчетата,Гечев знае как.

637

Анонимен

преди 2 години

Нямаш право да говориш от името на народа! Като толкова искаш да помогнеш военно, хващай пушката и заминавай да воюваш!

636

Анонимен

преди 2 години

До Do 704Е той ББ е много сложен: едва записа ВМШ- Симеоново, стана член на БКП и завърши за пожарникар. Хвана се със СИК и започна приватизация на чужди коли.САЩ още оттогава имат лошо мнение за него. Добре че ЕНП в лицето на Меркел и Вебер търсеха свой представител за БГ и се спряха на ББ.Допаднаха си и 12 години ББ крадеше България и даваше данък на ЕНП, разбирай на Вебер и Меркел. Вебер и сега тича на помощ на Боце.

635

Анонимен

преди 2 години

Този плъх и колегата му Ристо Иванов играят ролята на мушики, които вземе ли ги някоя коалиция за съюзници, веднага се впиват в нея със своя минимален брой депутати и започват да разсипват коалицията. В случая Ат.Ат. наглее и иска от ИТН или ПП 12 депутати, за да продава БГ на НАТО. Ясно му е, че ГЕРБ+ДПС по-скоро ще се обединят с Възраждане, отколкото с Ристо+Ат.Ат. и затова се въртят около ИТН и ПП. ПП се оакаха и на следващите избори ги очаква крах.Обединят ли се с ДБ, те свършват и си отиват

634

Анонимен

преди 2 години

Атанасов е един стар, гаден, долен *** и няма право да говори от името на България!!!

633

Анонимен

преди 2 години

Този плъх досега не го знаех какво има в главата си понеже не говори, говори малко, неопределено, двусмислено или бута някой друг да говори вместо него, накрая се разкри фатално -- предател за разчистване. Но то си е ясно само по партията с подобно име. Те ще служат на сащ докато паднат покосени.

632

Анонимен

преди 2 години

Ние ще сринем сащ, вече се е започнало. Ха-ха, хи-хи! Американците си изтеглят корабите от черно море, защо така бе дрогари, не ви харесва дъното му?