11

анонимен

преди 2 години

Имат повече заразени и починали също. Но комунистите лъжат повече от всеки друг.

10

Samo minavam

преди 2 години

Показаха им, да не скачат много.

9

Анонимен

преди 2 години

След театърът, който изиграха в края на 2019, не им вярвам на нито една думичка. Дали се заразяват, или не от ядене на прилепи, кучета., хл.барки, червеи- не ми пука изобщо.

8

Анонимен

преди 2 години

Нали вакснаха там 87% от населението? Що в най-вакснатите кочини ковида бошува, а в най-малко набодените затихва?

7

Коронавирусът

преди 2 години

Няма ли край?

6

Анонимен

преди 2 години

Положението е you can run, but you can't hide. Шепата честни епидемиолози, които си разбират от работата и не ги е страх да заявят различна от официалната позиция, го казаха ясно сто пъти - мерките могат да забавят ковид, но не и да го спрат, ще стане по-лек само когато мине през всички няколко пъти. С тая политика на нулева толерантност, т.ъ.по и упорито ще са затворени поне 10 години, докато минат поне три вълни през милиард народ.

5

баба мара

преди 2 години

нов мутант излязъл от биолабораториите в украина сега се почва всичкоотначало

4

Жоро

преди 2 години

Тия тепърва започват втората вълна! До пет, малии'.

3

морски

преди 2 години

Скоро с комарите (и тигрови има) ще се пренасят разни болести. Кметовете уж пръскат за кърлежи...после уж и за комари...

2

Анонимен

преди 2 години

Тия първи почнаха и последни ще свършат

1

факт

преди 2 години

Голям праз в БГ отдавна свърши по-опасните варианти починаха заедно с гостоприемниците слабите пенсионвеи се споминаха силните организми го преодоляха обхвана максимална част от населението тоест вече почти всекинима имунитет и те така няма респираторна пандемия повече от 2 годинибтая му е трета на вируса.Да забравим по бързо за тези глупости.Ковид в Бг е минало това трябва да е ясно на всеки.