29

Кой е имунизиран

преди 2 години

???...."Аргирова препоръча на ваксинираните с една или две дози да си поставят бустер и призова неваксинираните да се имунизират." А СЕГА ДЕ? Ако се ИМУНИЗИРАШ - за кво ти е трета доза? Нали имаш имунитет? Ейй не се спират бе, и лъжата не трепва, не се променя!

28

Проф.Патка Вампирова

преди 2 години

Пандемията не е свършила, защото никога не е започвала. Това си беше ПЛАНдемия и ще има още много такива, докато има балъци да се вързват и да слушкат. Начело с докторите.

27

П.К.

преди 2 години

-"Мерките ги няма", ама тая бабишкела се натиска, та пуше чак се вдига. Защо ли?

26

Анонимен

преди 2 години

Пазете се от ваксинираните, те сеят всякакви зарази. Доброволно се съгласиха да станат преносители на неидентифицирани субстанции. Тях съм ги отписал, но нека поне ненабодените да се опазим. По маските ще ги познаете

25

До 24

преди 2 години

Трябва да се пазим от ваксинирните - в тях е заразата.

24

До 26

преди 2 години

Свърши. Подготвят се дела от истински учени и юристи. Още съвсем малко остана. Не случайно цял свят ескалира точно в този момент.

23

Анонимен

преди 2 години

Тя сега започва тоя се плюнчи че не била свършила да живее пандемията ковида и всички болести по света.Мислех си че измамата ще трае десетина години но сега вече не съм сигорен.Който има време и ще живее на този свят сто двеста години прав му път в пандемий и какви ли не глупости аз искам да си живея животът щастлив толкова колкото е написано. Живи и здрави или който както му идва.

22

До 24

преди 2 години

Радвам се, че ме копираш. Сама явно не можеш да измислиш нищо.

21

Анонимен

преди 2 години

Мерките са да се пазим от неваксинираните. Никой не знае как ще ни лепнат вируса.

20

Анонимен

преди 2 години

Мерките са да се пазим от ваксинирани. Никой не знае какво точно им наляха и защо.

19

Анонимен

преди 2 години

Имаме 2,05 милиона ваксинирани в България. Имаме 1,1 милиона заразили се, които още са живи. Не е ясно колко са ваксинирани и преболедували едновременно, вероятно общо около 3 милиона са ваксинирани, преболедували или и двете, от общо около 3-3,5 милиона живеещи в България. Лошото е, че вируса повтаря и потретя

18

Анонимен

преди 2 години

Защо продължават да бъркат какъв процент от хората са ваксинирани и какъв процент са преболедували? Защо смятат, че в България живеят 6,5-7 милиона, когато в България сме останали 3-3,5 милиона и още толкова да в чужбина и не влизат в статистиката за България за заразили се и ваксинирани?

17

Истината е

преди 2 години

Че ни взеха за мезе, ние не им причиняваме нищо паради страх от това че полицията и властта ги пази,НО ИМА ЕДНА МАЛКА ПОДРОБНОСТ: Подценявят хората,но когато ни удари глада и озвереем,Ей тогава ще има кръв и соппполи! Няма кой да спре народа тогава! И тогава тези изчадия адови ще се скрият завинаги!

16

Анонимен

преди 2 години

Абе стига с тоя ковид сте плямпали бе спрете се вече бе престанете бе...свърши вече повече никой няма да се хване на тая кукичка..намерете си друга работа и не ме занимавайте с това вече

15

Ееееее

преди 2 години

Тея ни мое се отървем от тях! Баси наглецците! Особено този уруд ! Скрийте се демони адови! Какво още ги чакаме тези подметки да ни разиграват? Трябва кой къде ги види-ббббоййй,.......

14

Анонимен

преди 2 години

Бау се преквалифицира във военен тррол. Вирусологията не му се отдава.

13

Анонимен

преди 2 години

Абе какво стана с трола "Бау"? Да не го отнесе ковидът, четворно ваксиниран? Светла му памет...

12

Анонимен

преди 2 години

Бабо, сложи си очилата и чети внимателно: ШЕ ЛЕЖИШ В СЛИВЕНСКИЯ ДОЖИВОТ!

11

Гневен

преди 2 години

Бабе, направи някой лев. Време е да си гледаш внуците и да ни освободиш от присъствието си. Адиос!

10

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се действа, не само да пишем по форумите. Народен съд и затвор!!! Кога, как, кой ще започне процедурата?