76

Luben Стойков

преди 2 години

Шолц си остава човек на Меркел, а Меркел си бе и е човек на Путин. Не може да се очаква от него решително противопоставяне на Путин, каквото и зло да направи.

75

ББ

преди 2 години

До Segaбеден духом,Украйна е Свободна ,*** просто я обедини и я направи Силна...русия се самоубива в Украйна...русия има нужда от "освобождение" от путин и мафията,да си крепостен на путин в 21 век не е ценност,да изпраща децата ти на смърт...да вършат военни престъпления...не е ценност...беден духом,да позори народа ти,бъдещето на децата ти...не е ценност беден...имащ само ракети,които няма да излетят,опитва Света ни да намали жертвите на руските деца,и хитлер си вярваше на лъжите...

74

Sega

преди 2 години

Русия освобождава Украйна.

73

Сата НАТО

преди 2 години

Влизането в НАТО не е причина за войната. Просията и без никакъв повод щеше да нахлуе, защото руският народ е тьп и фашистки народ, който съмува световно господство. Джохар Дудаев ги характеризира много добре - хищни, кръвожадни, алчни, безверни, бездуховни.

72

Анонимен

преди 2 години

Абе Шолц, що не се откажеш ти от нато и от ЕС. И са те пращаме към Камчатка да ловиш риба на - 40

71

Анонимен

преди 2 години

Крадени Новини и то с граматически грешки . Сайта ви е долнопробен

70

СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГ

преди 2 години

Каква физиономийка само.. На немски "Konkursgesicht". Ако беше леля Меркел - нямаше да има война.. А този чичко - Путин го направи на.

69

Анонимен

преди 2 години

Благодарение на НАТО ни отръскаха с 2,2 милиарда за самолети модел 74г, който ще ни доставят когато хората летят на совалки.

68

Анонимен

преди 2 години

Инфотмационната завеса е почнала да се вдига. Не го очаквах от голямата демокрация.

67

тя

преди 2 години

Крайно време е този Зеления да се опомни и да спре войната , заради неговите амбиций гинат хора , ама на него не му пука ! Страх го е от примирие !

66

П.К.

преди 2 години

"Съвременните граници", специално за България, са грубо фалшифицирани от "великите сили". Те нямат нищо общо с историческите факти, с геноцида на изтребеното българско население по ЧИСТО БЪЛГАРСКИТЕ, ВЛАДЕНИ С ВЕКОВЕ ЗЕМИ И БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ.ТЕЗИ "СЪВРЕМЕННИ ГРАНИЦИ" СА РАЗДАДЕНИ ПО РОДСТВЕНА ЛИНИЯ, ПО СИМПАТИЯ, ЧРЕЗ ФИННИ КОРУПЦИОННИ СДЕЛКИ НА ОТРУПАНИ С ВКУСНИ БЛЮДА И НАПИТКИ МАСИ, ПО ПИЩНИ КУРОРТНИ ГРАДЧЕТА. НО ЗНАЙНО Е, ЧЕ ТАКИВА МЕЖДУНАРОДНИ ФАЛШИФИКАТИ ПОДЛЕЖАТ НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА КОРЕКЦИЯ.

65

баба мара

преди 2 години

започнете проверка защо започна всичко това кое накара путин да ударихаиде да видим какво е ставало в донбас 2014 до сега без основателна причинарусия няма да удари на нас ни се спестява истината за конфликта има ли и другизаинтересовани страни от конфликта

64

Бай 100ян

преди 2 години

Този много ми прилича на серийния убиец Момата който почина преди няколко години в затвора излежавайки доживотната си присъда !

63

БАНко

преди 2 години

СЛЕД ПРОБИВА В НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДА , ВЕЧЕ ИМА И ТРЕЗВИ ГЛАСОВЕ ОТ ЕВРОПА , КАЗВАЩИ ПРИЧИНАТА ЗА ВОЙНАТА ..... ЗЕЛЕНСКИ И АМЕРИКА !!!

62

Анонимен

преди 2 години

Немците много се обидили, че сравняват Путин с Хитлер... Хитлер е превзел 16 държави, я Путин не може да превземе града Мариупол...

61

Сина

преди 2 години

Зеленски е продажен евреин, няма място в Украйна. Зеленски е главен виновник за жертвите и войната като цяло. Ако украинците не са го разбрали, значи си заслужават съдбата

60

Анонимен

преди 2 години

Шолц да се обърне към Путин и да му каже да приеме че Украйна ще е член на НАТО и да прекрати войната. Все пак войната я подпали Путин а не Зеленски. Звучи изключително глупаво да призоваваш жертвата да прекрати войната вместо агресора. Ама нали знаете глупави сме щото сме социалисти.

59

Анонимен

преди 2 години

До66.И сам призна че е евреин.Доживяхме и това.Социалиста Щолц да подкрепи евреин,издигнат от укронацистите.И търси уважение от руския Президент.Божее слез и си прибери версиите,че ще запалят Света.Мрът е безплатен а войната струва ужасно много пари и човешки невини животи.

58

Анонимен

преди 2 години

Щолц е издънка на социалисти,които са прегърнали златния телец.Затова и Няма популярността на Мути Мркел.

57

Анонимен

преди 2 години

И до ден днешен,Запада и САЩ нито веднъж не отрекоха,че подкрепят нацитата вУкрайнаА дори признаха,че са им платили 5 милиарда$ за да извършат преврата в Киев и то след като Хънтър Байдан се настани в Украйна на пазара на газ там.Самята Нюланд призна а Макейн гушна букета,след като стана ясно,че той е иницирал преврата заради Клановете Хилари и Байдън,подкрепяни от сатанистите от шестограна в ПентагранаТака,че не Русия води война срещу хохлите а те водеха война срещу Русия близо8години