130

Наблюдател

преди 2 години

Зелената сделка беше завоалирано спиране на зависимостта на ЕС от руските и арабските енергийни ресурси. Уж да спрем глобалното затопляне. Путин усети на къде задухва вятъра и побърза да си осигури марионетни правителства в Украйна, Беларус, Казахстан и т.н. Ако беше почакал още десет години икономическите сътресения в Европа щяха да бъдат далеч по-малки. Сега Русия става икономически васал на Китай - ще се разплащат в йоани и ще приемат да продават газа и другите ресурси на по-ниска цена.

129

Koй

преди 2 години

Кой краде чужди територии?Кой подпали войната?Кой разрушава чужди градове и села?Кой убива хиляди невинни хора?Кървавото Джудже от Кремъл

128

РУСКА КЪРВАВА ГАЗ

преди 2 години

..КОЙТО СЕ ГРЕЕ НА НЕЯ И Я ПОЛЗВА ---СЕ ГРЕЕ СЪС СМЪРТТА НА ХИЛЯДИТЕ ИЗБИТИ В УКРАЙНА И Е ПОТЕНЦИАЛЕН УБИЕЦ И СЪГЛАШЕНЕЦ С РУСКИТЕ "КЪРВАВИ ОСВОБОДИТЕЛИ"!!!!

127

СС

преди 2 години

САЩ воюва с Русия чрез глупавите укри !! Европа и Русия са вкарани в жестока криза ,а САЩ продават оръжие за милиарди !!!

126

ххх

преди 2 години

Европа отива в пещерите и Русия фалира ,джендърски мечти !! Света не е Евпопа и САЩ 3 млрд са в Китай и Индия така че Русия винаги ще има клиенти !!! Проблема е че българите ще умираме от глад и мизерия с тези цени на храните и горива !!!

125

На червения площад

преди 2 години

да бъде обесено Кървавото Жуже от Кремъл.

124

Новичок

преди 2 години

за кремълския Джуджак, който запали войната в Европа и изби хиляди, разруши до основи украински градове.

123

В.

преди 2 години

Русия отказа да я спонсорира

122

До 135

преди 2 години

Човек като махнеш екстрите на консуматорското общество да живееш в държава която единствената роля е да буфер с Русия, нищо добро не те чака. От Литва, Латвия и Естония нищо не зависи, на американците им е по евтино да ги суждидират та да не гладуват отколкото да поддържат масиран контингент, между другото това важи и за войната в Украйна, много по евтино е да им пратят Джава лин, отколкото армия

121

Анонимен

преди 2 години

До Дзивко Войната я започна Русия. Каквото и да става оттук насетне, трябва ясно да се знае кой е причината.

120

Дзивко

преди 2 години

Идва лято и хранилищата на газ в Европа трябва да се пълнят, вариант едно е от Русия, вариант две е от другаде, лошото на втория вариант е, че първо няма такъв технически капацитет(връзки, кораби, пристанища) и второ цената ще е оная на борсата дето е по 3 поне, тепърва ще ядем дървото заради прокси войната на САЩ

119

Анонимен

преди 2 години

До До 106/130 "а то все тая" Е, щом е "все тая". Русофилската паралелна реалност винаги ме забавлявала.

118

Анонимен

преди 2 години

Защо лъжете бре ! Не Литва е спряла а Русия им е спряла подаването на газ и едва ли ще им дава повече.

117

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 131 Явно ти си видял проблема, а трите страни не са и въпреки това се отказват от руския газ. Ехаааааа. Ей това е самочувствие.

116

Анонимен

преди 2 години

До АбдокодирХоджибобоев 20 милиарда на ден за войната на Путин :))))) Между другото, тия сметки са ако всички продължат да купуват всичко, което са купували досега ..... а рязането вече започна. :))))

115

Анонимен

преди 2 години

Естония внесла 93% от газа си от Русия, а Латвия 100% от Русия... Останалите 7% Естония е внесла от Латвия. И сега плана на всички е да ползват газа от резервите на... Латвия, който е 100% руски. В задачката се пита: какво правят като свършат резервите? :))) То е лесно да се репчиш като си пудел... проблема идва после.

114

До 106

преди 2 години

Човека има предвид друго, прибалтиките са добре икономически, но нищо общо с независимите държави, смениха руската зависимост с американска а то все тая, втората малко по луксозна ама до момента в който не решат да те жертват

113

Анонимен

преди 2 години

До Хаха "За пръв път чувам някой да се хвали че става цъpввyл." Русофилите не се ли хвалите постоянно, че "пРосия ви е освободила" и й дължите всичко?

112

РУСКАТА ГАЗ Е СМЪРТ

преди 2 години

КОЙТО ПОЛЗВА РУСКАТА ГАЗ ---ТОЙ Е ТЪРГОВЕЦ НА РУСКА СМЪРТ И ПОТЕНЦИАЛЕН УБИЕЦ И СЪГЛАШЕНЕЦ СЪС РУСКИТЕ ФАШИСТКИ ГАДОВЕ И УБИЙЦИ , НА МИРНИ ХОРА!ЗАПОМНЕТЕ :...РУСКИТЕ "КЪРВАВИ ОСВОБОДИТЕЛИ" ВИНАГИ СЕЯТ СМЪРТ И РАЗРУХА ---ТАКА Е БИЛО В РУСКО ТУРСКАТА ВОЙНА Н СТАРА ЗАГОРА И ПЛЕВЕН , ТАБА Е БИЛО И 1944-г. КОГАТО НИ "ОСВОБОДИХА" ОТ ПАРИТЕ И ИМОТИТЕ НИ И ПРОГОНИХА ХОРАТА ОТ СЕЛАТА ..ТАКА ЩЕ БЪДЕ И УТРЕ , КОГАТО ПОЧНАТ ДА НИ "ОСВОБОЖДАВАТ" И ИЗБИВАТ С ТАНКОВЕ, КАТО В УКРАЙНА......!

111

БСП ВИЦЕТО

преди 2 години

И ние натам вървим