75

A

преди 2 години

Санкциите са причина за започване.

74

Анонимен

преди 2 години

Даа,само за месец от Европа,Русия печели 22млр от износ на газ.

73

Путин

преди 2 години

Путин има собствена разплащателна система от три години, в.която аджеба гуггъл приема плащания... А нашите храбри европейци и просто киро налагат ли, налагат санкции. Байдън си каза преди 5 дена в интервю "Това, че сме наложили санкции не значи, че те ще бъдат ефективни". Само нашия Ганко говори пълни глупости..

72

Анонимен

преди 2 години

Санкциите, Русия ще усети в бъдеще! Нали се сещате, че Путин не се е събудил една сутрин и е решил да нападне Украйна? Та той е подготвял тази война с години.

71

Анонимен

преди 2 години

Възможността няма как да бъде ограничена със санкции, без значение за кого

70

Въпрос

преди 2 години

Кой е тоя Politico??? Да не е някакъв важен, надежден експерт от световна класа???

69

Не фен на Путин.

преди 2 години

До 97- Въпросът е, кой им е осигурил месото на тия породисти кучета? Нали? Не е момента точно сега, да разберем истината. Нали? Жал ме е за украйнския народ, защото всичко това можеше да избегне. Дано виновните за зверствата да бъдат наказани. Които и да са те!

68

Не фен на Путин.

преди 2 години

Искам да видя след като приключи войната в Украйна и Путин си вземе каквито територии му трябват от Украйна, за да се подсигури срещу нови атаки на новия световен ред , коя държава от ЕС първа ще пусне СП2 ? И кой държави ще са против продължаване санкции срещу Русия? Жалко за украинския народ и "победата " му. Престъпно нечовешко лицемерие!

67

Анонимен

преди 2 години

Страхотни предложенния на Литва и Полша... Господата от тия страни искат да затрият икономиката на Германия, единствената страна от ЕС която може успешно да се конкурира в икономическата сфера с Китай а донякъде и Индия (лекарства, химическа промишленост). А след това като съсипят германия, от къде ще взимат евро-субсидии за да подържат мизерните си държавици, акъла не ми го побира.

66

Анонимен

преди 2 години

Само куха лейка може да си въобразява че някакви санкции могат да спрат нещо. От това само ни се вдигат цените.

65

Анонимен

преди 2 години

Русия е икономическо джудже (като нискочелото си царче) и не може да води дълга война, много скоро ще се сгромоляса пак. Но този пък едва ли ще може да се изправи като след разпада на ссср: ще бъде разкъсана от вътрените си центробежни сили и китай.

64

Анонимен

преди 2 години

Тия до кога ще слушат кравария. Всички санкции обричат ЕС, как смятат че народа ще издържи на тези цени. Те са откраднали милиони и не ги е страх, но на една заплата е трудно.

63

Никой

преди 2 години

САЩ натискат Европа да си праща оръжията с един коршум два заека. Хен руснаците ще си хабят ракетите за да ги унищожат, хем Европа после ще си купи от американците нови въоръжения!

62

Антикомунист

преди 2 години

Абе пичове, гледам че повечето искате да живеете в тоталитарен режим. Ами направете един преврат, свалете демократично избраното правителство, излезте от Е

61

Teo

преди 2 години

Първия рунд санкции, след анексията на Крим, вкара Русия в подем. За 8 години направиха десет пъти повече оръжие, отколкото са загубили в Украйна. Отделно там се използват като цяло по-стара техника съветско производство. Ресурси си имат, разработки също, чиповете от Китай а суровините са си техни - така, че продължават да произвеждат. Нищо чудно за месец да са произвели толкова, колкото са похабили. Да му мисли ЕС - реагират тип седнахме върху таралежа с гол г..з, ама нали го заболя!

60

Петров

преди 2 години

Прави ли ви впечатления, че поддържащите западната пропаганда не сочат никакви аргументи, нито логични съждения, а само емоциални изблици, едни и същи опорни точки и груб език. Обратно, обективно мислещите хора сочат аргументи, различни източници на информация, ползват нормален език и очевидно са по-интелигентни и инфоормирани от първите!

59

Приказни неадеквати

преди 2 години

Пълен провал на брюкселските неадеквати, а цената плащаме обикновените граждани.

58

Анонимен

преди 2 години

Голяма грешка е да си мислят ЕС или страните от Източна Европа, че санкциите ще действат. Напротив ефекта ще е точно обратен. С Русия по този начин със заплахи и санкции няма да стане.

57

Анонимен

преди 2 години

Нормално Путин да бави операцията.Целта му е украинците да напускат масово страната и да залеят Европа с емигранти.Санкциите може да ударят руската икономика ама издръжката на ден на милиони украинци колко струва на Европа ако не стотици милиони евро.Не случайно е кадър на КГБ,бивш агент който премисля ходовете си по няколко пъти.

56

Анонимен

преди 2 години

Урсула искала да осакати Путин, мазохистка.