92

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"колко некадърен генерал трябва да си че да наредиш окопи в радиоктивна зона"Слава на Руската армия! Слава! Слава! Слава!

91

Анонимен

преди 2 години

жалко за теи тинейджъри, сега цял живот здравословни проблеми .... колко некадърен генерал трябва да си че да наредиш окопи в радиоктивна зона ... сигурно е "наш човек" на червената партия, трябват ни хора без акъл та да защитваме линията ..

90

:)

преди 2 години

Наречи го "руснак" и не го обиждай повече. :) Нация от крепостни селяни и РОБИ.

89

Анонимен

преди 2 години

Възможно ли е едновременно да се окопаят войниците в калта и камионите да вдигнат големи облаци прах?! Някой редактор чете ли пълните с противоречия статии преди да ги "качат" за кликане на +/- и коментари?!

88

Пуко

преди 2 години

Само един???Жалко!

87

Анонимен

преди 2 години

ФЕЙК

86

Анонимен

преди 2 години

НЕ ПИШЕТЕ ТЪПИЗМИ! НЕ НАМЕСВАЙТЕ БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВОЙНАТА! АКО МЕ ПРИНУДИТЕ ДА МРА, НЯМА ДА МРА НА ФРОНТА! АКО МЕ ПРИНУДИТЕ ДА УБИВАМ, НЯМА ДА УБИВАМ РУСНАЦИ...

85

Fallschirmspringer

преди 2 години

Относно достоверността и фалшивите и лицемерни съчувствия,могат се онагледят с един цитат от Чърчил на среща с журналисти."Добре, след като установихме вече, че сте ***, дайте сега да поговорим за цената ви.Кратко ,ясно ,точно и дълбоко съдържателно"

84

Пфуууу

преди 2 години

Джуджето УБИЕЦ! И ВИЕ *** ТОВА ЛИ ЗАЩИТАВАТЕ! А ПОМНИТЕ ЛИ 1986Г. ИЛИ ВИ БЕШЕ МАЛКО! Заминавайте в раша....пък кат искате ще ви настанят в Припят!

83

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 2 години

"""Около централата има 4 000-километрова зона, забранена за влизане"" Тези 4000км какво са,радиус,диаметър или обиколка, или дименсията е сбъркана ,и да е 4000км2.

82

Обективно

преди 2 години

РУСИЯ Е ГОЛЕМИЯТ ГУБЕЩ!!! НО ТЕ И ТОВА НЕ МОГАТ ДА РАЗБЕРАТ.

81

До 89

преди 2 години

С математиката си добре, но с биологията хич те няма! Полезните мутации са твърде малко в сравнение с вредните !!!

80

Емиии

преди 2 години

ДА БЛАГОДАРИ НА ПУТИН И ШОЙГУ. ВЕЛИКИ СА.

79

До 75 и други такива

преди 2 години

А бе ""? Не сте ли учили математика? Докога ще умувате като български ром пред черна дъска??? Ами 4000 кв.км са квадрат от близо 65км/65 км!!! Аман от първосигнални, даже руската радиация е по-умна от вас! Благодарение на нея са мутациите и еволюцията! Жалко че не е могла да стигне и до вас...

78

радиолог

преди 2 години

Да копаеш в червената гора?!? Мога само да перефразирам Валери Божинов:Да си т*п е същото като да си гл*пав само че т*п

77

Анонимен

преди 2 години

До Бай Гроздана възможността някой суперумен военен командир да ги е накарал да копаят окопи в радиоактивната почва и да дишат радиоактивен прах докато копаят?

76

Бай Гроздан

преди 2 години

Единствената възможност някой там да почине от радиация е ако е бил в червената гора,в която има парчета от взривения покрив и е взел някой сувенир,тъй като на три м от тези парчета няма радиация,но до тях е три хиляди пъти над нормата или не е спазил указанията да не се доближава до храсти,които не гният,тъй като радиацията убива бактериите,които ги разлагат.Животните явно се пазят добре поради липса на мутации.

75

Анонимен

преди 2 години

Вече се разкриват зверствата извършени от руските нацисти: в град Буча всички мъже на възраст от 16 до 60 години са били разстреляни, улиците са осеяни с трупове. Има и убити жени, като някои от телата са прегазени с танкове, много от хората са растреляни с вързани ръце, и немалко тела са изгорени с цел прикриване на престъпленията. Заловени жени войници са им бръснели главите с цел унижение, получават се все повече сведения за изнасилeни жени от страна на наZистките окупатори.

74

Анонимен

преди 2 години

Руски войник може да отиде в Чернобил, и да се върне. Но Чернобил ще остане с окупационния руски войник.

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Ти си мисирка и убиец , като Путин