191

Зозо

преди 2 години

Ахмак сила :))))))))))))) Превземат светофари :)))))))))))))))))))))))

190

Qanon

преди 2 години

Супер якия виц! "Веднъж попитан как си позволява такъв лукс, Кадиров отговорил: "Аллах осигурява. Не знам. Парите идват отнякъде.""

189

гостенка

преди 2 години

До Атанас Велмазов Чечня забрави какво направи Путин с нея, как я изравни, защото искаше да се отцепи...., а там имало залежи, керосин за самолети и космически цели..., затова си назначи удобен за него човек, да тъне в разкош... Някой ходил ли е да снима в Чечня след войната? Възстановиха ли се обикновенните граждани или само Кадировците???

188

Лили Барута

преди 2 години

Абе я ни дайте и друга информация: колко от нашите"лидери" не могат да се мерят с Кадиров?

187

Анонимен

преди 2 години

а нашите как крадат , само от америка за българия , антоанета цонева и бойкикев са си осигурили милиони, а новите стари олигарси на боко

186

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 236 "От последното интервю на Кличко " ---- Гледахме ги тия по клиповете... *** някой беше забравил да ги предупреди, че филмовата продукция се снима та тук таме труповете мърдаха... но важното е шоуто да продължава.

185

Атанас Велмазов

преди 2 години

ПЪЛНА И КАТЕГОРИЧНА ПОДКРЕПА ЗА ГОСПОДИН КАДИРОВ И БРАТСКА РУСИЯ ! ОПЕРАЦИЯТА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ ДО ЕЛИМИНИРАНЕТО И НА ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНСКИ НАЦИСТ !!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ВАС ГЕНЕРАЛ КАДИРОВ ! БЪДЕТЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН !

184

До Киро Х

преди 2 години

Не са българомохамедани, нашите сънародници са по на север - в Южна Украйна и от Черно и Каспийско море до Москва.

183

Кадиров

преди 2 години

"Аллах осигурява. Не знам. Парите идват отнякъде". Значи като се замисля логично, Путин е Аллах !

182

Кадиров

преди 2 години

Аллах осигурява. Не знам. Парите идват отнякъде

181

АнонимеН

преди 2 години

ВСЕ ЩО Е ПРЕСТЪПНИК СЕ Е ОРИЕНТИРАЛО ДА СЕ КРИЕ В ДУБАЙ!! И КА ПУТЕНО ГОВЕДИРОВ И ТОЙ ТАМ !

180

Киро Х

преди 2 години

Странното е, че чеченците са българомохамедани - помаци. А Кадиров колеше руските войничета като кокошки през първата чеченска офанзива - 1994-1996г. С нож им отрязваше главата на камера с викове ал-лах ак-бар. Факт!

179

Анонимен

преди 2 години

Везни. Какъвто е и Путин какъвто е и шефът на бг групировка и Брендо все хора обичащи лукса снобария материално. Това се казва ниско ниво на развитие на душата духовна бедност. И тези хора и много кат отяхматериални са на грешен път затова и са страданията на човека в земния му път защото се отклонява от Божия от Любовта. Такива в разумни ясвят нямат нищо а в следващ живот може да са обикновенни работници.Всеки плаща. :)

178

mmm

преди 2 години

Ха,ха,ха тоз мушморок дето войските му превзеха един сфетофар за 38 дена.такъв бой ядоха..

177

toti

преди 2 години

ПОредня богат нещастен и самотен човечец,писнало му от тъпия морал,дисциплина ,а просто си получава това което иска подчинявайки цялото човечество на страха от смърта,но нае и за него

176

Рико

преди 2 години

Mда там където природата се пошегува с евроатлантиците нищо не може да се направи!

175

Златка

преди 2 години

Всички кому.нисти са такива пълни с евра и американси долари! Всички са равни, но те са по равни от нас! И Комунистката Корнелия и нейния син живее и учи в Америка, защо не е в раша??? Много ясно защозащото ще умре от глад с тези рубли и копейки

174

не знаеш истината

преди 2 години

До КрумСтрашни -- много проста е истината. Мехмед втори е завзел Константинопол със 150-хилядна войста срещу 7000 защитници и най-вече, защото е купил 30-метрови оръдия и машини, с които са разбили стените на града. Оръжието определя силата. Елементарно.

173

К.Р.А.

преди 2 години

АХМАТ СИЛА! С НАМИ БОГЪ!!!

172

Анонимен

преди 2 години

Засранец!!!