287

Анонимен

преди 2 години

Мими, стой си на тъмно и студено и гладна. Не ни пречиш. Но не очаквай съчувствие нито да се включим в изпълняване на идеите ти. Да не си мислиш, че хляба се печв на слънце. Ниро, че житото расте бе подхранване с торове. Като НАТО учеше украинци кк д разполагат военни части в детски градини не протестираше. Нито когато биолаборарориите там правиха експерименти с болести. Нито кто искат д разположат ракети в укр. Срещу русия.

286

Хуйло

преди 2 години

Е как- по стар фашистки почин ще напълня Русия с газови камери.

285

Мими

преди 2 години

С тази газ спонсорираме войната , ние сме егоисти, предпочитам да спрем с тая руска газ , да не сме съучастници в тази война , когато си сипвам гориво в колата помагам на един убиец на деца и невини хора .Това си мисля , помислете и Вие, знам ,че това ,ще се отрази на икономиката , инфалация и т.н , но хора ли сме или машини за ***. Поне с това можем да дадем принос ,за да спре тази война.

284

Слава на Русия

преди 2 години

Продажните българи как им се иска да заграбят имотите и ресурсите на руснаците.

283

Олиото брашното

преди 2 години

Не го мислете, ще намали кранчето. Газта ще си остане там където трябва. Европа как ще готви без брашно и олио. Колко струва в Германия? Износа започна и у нас веднага скочи цената.

282

Анонимен

преди 2 години

По-добре е да се замислим, какво ще правим ние с недостига на газ или с прекалено високата му цена. За Путин няма какво да се тревожим. Има си газ, нефт, злато, редки метали, пшеница. Все ще им намери приложение.

281

Бадъф

преди 2 години

В попку прислонить

280

Pro ru.ssian

преди 2 години

'' Успех на Русия, нека по-бързо се придвижва на юг към нашите граници! ''

279

Кунтьо

преди 2 години

Най-богатата на ресурси държава в света е един от най-ниските стандарти на живот не само в Европа, но и в цял свят. Благодарение на побъркания диктатор Путнята - минимална заплата 330 лв на месец.

278

Златка

преди 2 години

Потин и руснацит ше ядат газ и ще пръ.цкат копейки това ще стане!

277

Драго

преди 2 години

Спирайте го този газ бе! Щом това може да съсипе червената икономика и да спре войната, да го спираме тогава. Ще го преживеем някак си. Важното е да се спре с този геноцид.

276

Анонимен

преди 2 години

Аз ще се моля проекти като Wendelstein 7X и ST40 на Tokamak Energy да бъдат доведени до успешен край.Е,тогава вече никой в света няма и да си помисли да използва газ.Интересно съвпадение е ,че Wendelstein 7 X се намира точно там където е краят на тръбата на Северен поток-в Грейфсвалд.Та дано още преди газа да са го спрели Wendelstein 7 X да потръгне!

275

Анонимен

преди 2 години

Путин ще я продава на много ниска цена в Азия. И така от там ще се насочва към Турция. Това му е изхода.

274

До 312

преди 2 години

Абсолютно вярно! Европа и САЩ наистина разполагат с невероятни технологии от ново поколение. НО те са предвидени за внедряване и масово ползване след установяването на новия световен ред. Сега няма смисъл да се дават на диваците защото ще се изтрепят с тях. След като въведат нов ред тогава ще пуснат и новите технологии. Както стана със сегашните. Военните имаха таен интернет, компютри и мобилни телефони още 1960г. а обикновените хора получиха достъп до тези технологии чак 1990г като падна СССР.

273

Анонимен

преди 2 години

Ще намали добива, как какво. Излишен газ няма.

272

Изкуствена зависимос

преди 2 години

Европа реално няма нужда от руски ресурси. Не разбирам защо всички се тревожат за газта? Това е много странно имайки предвид технологиите с които разполага ЕС. Европа има достатъчно учени и ресурси с които могат да построят хиляди малки ядрени реактори от ново поколение. Технологиите ги имат налични във Франция и Германия и то от доста отдавна. Но поради незнайно каква причина нарочно ги задържат. Сякаш изчакват нещо да се случи преди да пуснат новите технологиите за масово ползване.

271

БГ платец

преди 2 години

Ще плащаме в натура! На рускините в президентчето...

270

Анонимен

преди 2 години

Малкия да стяга куфарите за Хага, че го търсят да го бият.

269

Анонимен

преди 2 години

Какво ще прави Путин с излишния газ ...... ще прави като вятъра :)

268

Анонимен

преди 2 години

Важно е расия да бъде на е бана .