186

АК-47

преди 2 години

Това е провокацията на века. Руснаците се изтеглят от Буча на 30.03.,на 31.03. кметът дава интервю с усмивка, че градът е изчистен от руснаци, след това украинско видео показа, как на 31.03. украински/наци'та/ военни обхождат целия град, и няма мъртви тела по улиците. И изведнъж на 02.04. хоп - убити хора посред улиците...,така изложени на показ. Ами ако са убити на 30.03. как на 02.04. имат вид на убити току-що. Сами си правете изводите. Знам, че ще ме изтрият, но това е истината.

185

Пcихoпaт ZZеленски

преди 2 години

Когато правеше шушy мушy с пaмпepca Байдън за да предадеш народа си да вкараш страната си в война как мислеше че изглежда войната бе пcиxoпат???

184

Боби

преди 2 години

Абе наркоман напушен,ставаш смешен.Путин не е решил да те изтрие от лицето на земята,затова си толкова смел.

183

ИВАН

преди 2 години

ТОЯ ДОКАТО НЕ ГО ГРЪМ НАТ, БАЯ НАРОД ОЩЕ ШЕ ИЗМРЕ !

182

юлиян

преди 2 години

До Митко Щом се правиш на мъж и скачаш на бой, бий се като мъж,не припкай по чорапки веднага да ревеш за помощ.Не ходи да викаш полиция и прокурор.Зеленски само това прави.Създава такова впечатление,като че ли само е чакал да му ударят първия шамар и хукна, та се не видя

181

Мунчо

преди 2 години

Престанете вече с "Гьобелсовата" си пропаганда. Всички вече разбраха, че това е новият фейк - филм на треторазрядния комик Зеленски. За радост на всички здравомислещи хора, има и много други източници на информация / не на дезинформация/

180

Spez

преди 2 години

Tui drebno evrei4e do koga ste se pravi, 4e ne e otgovorno za razruhata?

179

аз

преди 2 години

те тия трупове като минат с колата да ги снимат им кажи да не снимат в огледалото за дано виждане, че бързат да седнат. явно дълго ги държите легнали хорага, сега е студено.

178

До Митко

преди 2 години

Ти си страхливеца! Блъскай клавиатурата и си въобразявай, че живееш.

177

Стига клипчета!

преди 2 години

Истината за клипа с дъщерята на кувейтския посланник в САЩ, снимана като току що родила сирийка, която бяга от Асад. Истината излиза, колкото и да я преиначавате!

176

Прекалявате!

преди 2 години

Украинските нацисти, обучавани от английски и американски инструктори и въоръжавани от САЩ повече от 8 години убиват цивилни граждани!

175

Татул

преди 2 години

https://youtube/watch?v=W-bWA23odkAА защо никой не пише какво се случва в Германия.

174

Анонимен

преди 2 години

Зеления Джуджо пак се е натряскал.

173

Kiro-tupoto

преди 2 години

Мисля,че Путин трябва да гони "до дупка"този клоун.Каквото и да става с тази безумна война,целта трябва да бъде елиминирането по всякакъв начин ,на тази американска ***,заради която измират толкова много хора.Никакви компромиси с този,никакви споразумения-тотална елиминация,на каквато и да е цена,защото този ***,криещ се в бункерите и държащ пламенни речи,когато му дойде 'жега",първи ще изчезне на Запад.***!

172

сиромах

преди 2 години

Ами как няма да има цивилни убити по улиците,нали ти им раздаваше автомати на всички без никаква отчетност!Да не говорим,че пусна престъпниците от затворите за да се бият срещу руснаците.Това,което досега се случва е нищо с това,което предстои да се случва!И стига си ревал и създавал предпоставки за 3-та световна война ако ти се мре излизай от дупката си и отивай на предна линия мишок с мишока ти наркотизиран!Ще вкара целия свят във война заради единия си инат!

171

СС

преди 2 години

До 206. Дай източник. Откъде идват тези сведения.

170

Митко

преди 2 години

Путин е срахливо джудже, дето насъсква другите да умират за него. Него не го бомбят и няма никаква заплаха за живота му вътре в бункера. А Зеленски постоянно трябва да се крие и да търси подкрепа. Справедливостта е на страната на Украйна! Колкото и да реват руските ***, това няма да направи войната им справедлива, напротив - престъпленията им ще се виждат с всеки изминал ден. И ще дойде момента д абъдат съдени...

169

ООН

преди 2 години

Въпрос на общото събрание на ООН: Защо в САЩ е на особена почит еднполовия, междурасов секс ?

168

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 206 "Вече се разкриват зверствата извършени от руските нацисти: всички мъже на възраст от 16 до 60 години в град Буча са били разстреляни, улиците са осеяни с трупове, а и идват все повече сведения за изнасилвания на жени от страна на *** окупатори." Иззродите си показаха истинското лице. 75 години лъжи от втората световна война насам излизат на бял свят. СССР/Русия не са жертва, а кървав режим.

167

Ачката

преди 2 години

Абе какво ги чакате още бе? До кога само ще се отбранявате? Най-добрата защита е атаката! Крим ,Динбас,Луганск,Кавказ ..и тн. и тн.