169

хайде де!

преди 2 години

До ля ля - Няма диктатор, който си дава 2 пъти оставки. Значи не е този от снимката. Та за кой мистър Бойко става дума? Оня с 22 +12WC ли? Или другия с кривата лъжлива уста?

168

Аз промяната

преди 2 години

До Ангелина са отправени моите възмущение Аман от някакви самозабравили се бездарници ЕЙ НЕ живеете само вие в тази България Хем за нищо не ви бива хем като се добрахте до софрата срутихте всичко Опомнете се не сте единствените тук честници

167

Аз промяната

преди 2 години

Госпожо стига пишете едно и също бе Ама че простотия ама че лъжи ама че безумия Като имате доказателства ги предайте в съда ако трябва стигнете и до европейският но да пишете ОБЩИ ПРОСТОТИИ ОБЩИ ЛЪЖИ ОБЩИ МАНИПУЛАЦИИ Е НЕПРИЯТНО КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА В БЪЛГАРИЯ СМЕНЕТЕ Я СТИГА ЛЪЖИ БЕ ПОДМЯНАТА ГРАБИТЕЛИ ВАШИЯТ СТИЛ Е НИЗХОДЯЩ АМАН ОТ ЧЕСТНИЦИ НА ПОДМЯНАТА МОШЕНИЦИ БОЛШЕВИКИ НЕЗНАЙНИ СЛАГАЧИ ПОТРЕС

166

ОФ-РАДЕВ=БОЛШЕВИКИ

преди 2 години

Пак обраха българите за отрицателно време, за 1 година след преврата...

165

перко

преди 2 години

България еблато заяви прездена преди 2 години. От 1 година действително се превръща в блато! Явно трябва да стигнем дъното!

164

Ангелина

преди 2 години

До Мария под номер 184Не само се "развеселяваме" и ни става наистина "тъжно" ,че при толкова умни ,интелигентни и мъдри хора "ТАКИВА,КАТО ТЕБ С ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ПОСОЧЕНОТО ИМЕ МАРИЯ" са на такова първично ниво на разсъждения ,за да избират себеподобни на тях и да им се възхищават.Но дори и той Ви превъзхожда ВАС- тези ,които му се "възхищавате" ,като изключим онези ,които са "захранвани" от окрадените финансови потоци е ,че той е интуитивен и манипулативен ,за да ви води на "каишка и по коловоза".

163

хихихи

преди 2 години

До Мария............. И как ни побърква по- точно, че не ни е ясно- АБСОЛЮТНО, ама абсолютно нищо не зависи от него, едно дуднене тук- там, колкото да ни разсмее.:))))))))))))))))))))))))

162

смешко бешко

преди 2 години

Не разрешавал на своите да искат вот на недоверие,"за да се сринат сами",а не защото нямат нужните гласове да го направят,ти да видеш...

161

ля ля

преди 2 години

мистър Бойко - колкото и да го правите българския народ късопаметен толкова повече уронвате останалия престиж на България! повреме на вашата диктатура от главен секретар и амбициите Ви след това пр0стащината и материализма доминира в българина - за Вашия план Ви трабваха още поне едно десетилетие за да досъсипете всичко! радвам се че нямахте тази възможност а най ще ми стане добре когато видя Вас заедно с Вашето обкръжение зад решетките!!! там как Ви чакат!!!

160

бай Вълчо от Хисара

преди 2 години

Цяла седмица ни занимава тоз герой. Няма спиране.Затова ПП ГЕРБ извън закона като терористична партия.Нека си починем,отдъхнем,отидем на черква. Все пак е неделя.

159

Анонимен

преди 2 години

По спокойно и тихо пачки пари и кюлчета злато не са лежали от колкото в чекмедже! Кой невярва да пита Боре!

158

1

преди 2 години

До харемна нация,твоя бойко е един от грабителите.

157

1

преди 2 години

Стига сте ни го натяквали,този индивид,да си гледа партията,и в държавни дела да не се меси.На 14.11.2021г.си каза тежката дума,от такива **честни и кадърни**като него няма нужда,да си събира актива в Банкя,и да им говори кавото си иска.

156

Някой

преди 2 години

Докарали държавата до "дъното" и продължават да ровят надолу, но само циклят на една и съща мантра..."никога повече ГЕРБ"? Не ГЕРБ ще ви бие шута от властта, а тези които са гласували за вас! И машинките на Мадуро няма да могат да ви спасят! Прав е Борисов, докато и последният българин не отрезнее ,какви крадливи ментета ни натресе Радев, не трябва да се натискат към властта!

155

Ангелина

преди 2 години

До Анонимен под 174Никога повече ГЕРБ няма да са в управлението - Това с "белият кон" вече приключи.Като секнат финансовите им потоци от европейски средства и ще приключи с ГЕРБ окончателно и свързаните с тях икономически кръгове без оглед на "цвят".Само ,чрез пълното прочистване на вредните елементи от ГЕРБ и техните придворни лакеи по места ,които са се напълно самозабравили и служат единствено за изпълнение на престъпни действия ,тормоз и репресии ще настъпи промяната.

154

Анонимен

преди 2 години

До Педя чевекЛакът Лъжа "Я со мала гербенуга, на народа смъртен враг! Имам шкафче със валута, а в торбата глок-патлак! Тря-ла-ла хи-хи-хи! Тра-ла-ла хи-хи-хи! Зная мушенгии, далавери, що съм виждал по света! Зная хитрости чудесни, те помагат ми в беда! Тра-ла-ла хи-хи-хи, тра-ла-ла хи-хи-хи!: ........... Браво, отличен шест!

153

Борисов, виж се!

преди 2 години

България де факто е собственост на МВФ и Световната банка КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ?Един приятел ми предостави информация за размера на външния ни дълг в началото на 2022 г. СКАНДАЛНО е най-малкото, което мога да кажа! А истинската дума е ПРЕСТЪПНО! 41 млад. Евро!!! Представяте ли си повече от 55% от БВП на България!!!?А ние спорим дали Ердоган или Путин щели да си присвоят България. Не, драги ми, тя вече де факто е собственост на МВФ и Световната банка. Няма я България, собственост е на чужди банки.А не беше много отдавна, когато всички бяхме настръхнали срещу своеволието

152

Анонимен

преди 2 години

Ето резултата от управлението на Борисов: https://thebulgariantimes/%d0%91%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%8f-%d0%b4%d0%b5-%d1%84%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%be-%d0%b5-%d1%81%d0%be%d0%b1%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b5%d0%bd%d0%be%d1%81%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d0%9c%d0%92%d0%a4/

151

Надя

преди 2 години

Лено ти ли се пишеш Ангелинка?Много ми прилича стила ти на Ангелинка

150

Урсула

преди 2 години

Ангелина е зомбирана. Или е на служба при международните аферисти-Киро, Асен, Румен