300

Анонимен

преди 2 години

До по-далече от Русия -- "да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция" НЕЩО СИ В ГРЕШКА. Когато бяхме с Русия, мафия нямаше и бяхме близо 9 милиона. Откакто сме с Европа, има мафия, вкл. в управлението, има дива престъпност, наркотици, клошари. Нямаме вече армия, индустрия, селско стопанство. Обаче няма спор, че има обилно банани по магазините... :))))

299

Възмутен

преди 2 години

До Ванга - Ванга такова нещо никога не е казвала. А и не би могла да каже. Да не говорим, че и диалектът ти е някакъв измислен. Ванга е казвала други, хубави неща Русия. И специално за "славата на Владимир"

298

Възмутен

преди 2 години

Този никога не е виждал Путин, не е говорил с него, не е бил в Москва, не знае нищо за руснаците и за Русия... Това е някакъв измислен персонаж, който черпи инфо от западните медии и повтаря западната пропаганда

297

До 338

преди 2 години

Прав си! Само че раша май са си останали диви племена!!!

296

До 345

преди 2 години

То пък на раша беше голема "реакцията"!!! Те винаги "реагират" със закъснение т.е., когато им е удобно и изгодно!!!

295

Анонимен

преди 2 години

Много внимателно четете тази статия! Има толкова много истини вътре!

294

Анонимен

преди 2 години

Вече се разкриват зверствата извършени от руските нацисти: всички мъже на възраст от 16 до 60 години в град Буча са били разстреляни, улиците са осеяни с трупове, има и убити жени, много от хората са растреляни с вързани ръце, а и се получават все повече сведения за изнасилвания на жени от страна на *** окупатори.

293

Анонимен

преди 2 години

За какво си мислехте, когато гледахте митинг-концерта на стадион Лужники в Москва по случай осмата годишнина от присъединяването на Крим към Русия? Беше страшно. Възникнаха много исторически асоциации." Мдаааа, Путин е Хитлер на 21ви век. Даже и руснаците го осъзнават.

292

Анонимен

преди 2 години

До ЛилиПутин83% от руснаците подкрепят президента си ... и това според статистически данни, представени от откровена западна пoдлoгa, в лицето на това арменско ***. Върху какво по-точно ляга увереността ти, кои тенденции и процеса са "необратими" и кои не?

291

ЛилиПутин

преди 2 години

Този лилиПутин, който има не само лилипутски ръст, но и акъл със същия размер, е вече пътник... Необратимо е! Колкото по-бързо, толкова по-добре за целия свят, а и за Русия. По-младите руснаци вече отлично разбират това...

290

България е велика

преди 2 години

България е велика, защото фактически е създала Русия като и е дала и азбуката и християнската вяра и така е направила от безпросветното руско племе народ.

289

Има

преди 2 години

Хонорарче в джобчето.

288

Ванга

преди 2 години

Още през 80 те години Ванга предсказа:Русия ке тръгне да трови ора по целио свет. Ама светот ке и го върне. Накрая от глад *** ке ручат трева као добиток...

287

Анонимен

преди 2 години

Грузинеца - историко, да го уха. Този, който не помни историята, ше го преживее още веднъж - виж 2 Световна война.

286

Петко

преди 2 години

Пропагандата обърква хората. Когато хлябът стане кът, стомахът съветва мозъка.

285

Анонимен

преди 2 години

И там си отгледаха едно две *** поколения, така че какво се опитвате.

284

Русия е изостанала

преди 2 години

Русия е много изостанала, икономически е като Нигерия, само че със сняг!

283

Русия в изолация

преди 2 години

Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже, а и джудже и е президент...

282

Анонимен

преди 2 години

Като гледам колко гуреливи котенца си точат слабите ноктенца върху снагата на Великата Русия! Ами ако тя реши да ги изтръска като бълхи?

281

по-далече от Русия

преди 2 години

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Импичмънт на проводника на руските интереси Грипен Решетников Радеф !