75

Алекс

преди 2 години

Фашистката руска армия може ли да уцели нещо различно от жилищен блок,училище или детска градина?

74

ха-ха-хи

преди 2 години

Генерал майор от резерва...задържан...той не бил годен за военна служба...бил болен от старческа деменция,напикавал се и ходил с бастунче....ноооо...много бързо бегал и го задържали на границата по шпайкове и долни гащета...

73

112233

преди 2 години

За съжаление войната е в ход, по неофициални данни ще продължи още 2-3 месеца. В момента се надцакват САЩ и Русия, плащат обикновените хора. Няма съмнение, че Украйна е обречена. Мариопол пада до дни, след това ликвидират украинската армия пред ЛНР и ДНР, и войната свършва. Колкото повече Зеленски се бави, толкова повече хора ще загинат.

72

Аз есмь царь

преди 2 години

Нацистите отдавна изгониха хората от тези къщи и ги превърнаха в свои окопи.

71

Анонимен

преди 2 години

До колегата от долу. Добре но как предлагаш да се реши проблема освен с война. То мирно решение няма. И аз бях там и аз видях същото. Какво правим тогава. Може би някакъв статут на град държава. Има такива.

70

112233

преди 2 години

Категорично съм против всяка война. Одеса си е руска и спор за това няма. Бил съм там , на 90% се говори на руски. Нищо не е построено в Одеса откакто е на украинска територия. Много прилики има в отношенията Украйна- Русия и Македония- България, корените са едни и същи, национализма проваля добрите отношения.

69

ПЕНКО

преди 2 години

СПОМНЕТЕ СИ РУСКИЯ ВОЕНАЧАЛНИК КОТУЗОВ : " С ОТРЯДИ ЩЕ ПЛЮЩИМ КАТО С КАМШИК ОКОЛО ФРЕНСКАТА АРМИЯ И ЩЕ Я НАСОЧВАМЕ КЪМ СМЪРТТА " !!!!!! АКО ГРЪМНЕ НЕЩО В ОДЕСА Е ПЛЯСЪК НА "КАМШИКА " ---ДЕМЕК : "БЯГАЙТЕ УКРОНИ ОТ РЕГИОНА !?!?!? ТАМ УКРО-ДЕСЕН СЕКТОР ИЗВЪРШИ ГНУСНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ / ДУШЕХА БРЕМЕННИ РУСКИНИ С ЧОРАПОГАШНИЦИТЕ ИМ И ИЗГОРИХА НЕВИННИ СЛУЖИТЕЛИ В ОБЩИНАТА / -- НИТО ЕДИН ЖИВ ОТ -ДЕСЕН СЕКТОР ОТ ЛВОВ И НИРАСПОЛ !!!!!!!!!

68

До МИ555

преди 2 години

Печелят Черното море.

67

Анонимен

преди 2 години

Абе ненормалник, ти сляп ли си, на какво приличаше обстрелваната с ракети от азиатските диваци болница? - Болница ама преди години, а в момента на обстрела база на укрите.... Тая партенка е отдавна ... и всеки знае за нея... Давай следващата партенка (фейк нюз)... Пропагандата на укрите / запада започна да зацикля, просто никой не им вярва. От епитетите ти си личи че се вземаш за нещо повече от един азиатец а на това се казва расизъм... А расистите не са приети дори на запад

66

Полковник

преди 2 години

В Одеса се говори че ударите са вътрешно градски защото огромна част от града е проруска !

65

Анонимен

преди 2 години

Руснаците не убиват хора - малки и големи. Руснаците убиват глутница от зверове - малки и големи. И така трябва да бъде!

64

Для понимания

преди 2 години

из Путинофилско-български речник: нацист - човек, който се осмелява да иска да живее свободноспецоперация - вероломно военно нападение

63

Някой

преди 2 години

.До До Някой73А защо мислите така? А наистина отдавна неживея в България, но немисля че съм започнал да забравям езика. Да не би да допускам правописни грешки?

62

славянин

преди 2 години

Щом бандеровците говорят за бомбардиране на цивилни значи това са го направили те, не руснаците!

61

До Някой

преди 2 години

Ти и български НЕ знаеш, ама се водиш българин.

60

Някой

преди 2 години

До 112233 Еми вижте сега, аз имам колежка Анна, която е от Одесса. Говори руски, украински незнае (поне така казва), а твърди, че е украинка. И аз ми стана много чудно това, как украинка няма да знае украински. Колеги сме от дълго време, 2 години вече. Тя отдавна неживее в Украйна, и категорично осъжда руснаците за войната. Това е просто факт.

59

Ми555

преди 2 години

Руските тр.оллове може ли са ми обяснят какво точно печели Русия от погрома на Украйна? Ще унищожат всичкия народ там или пък само Азовците, за да ги обичат останалите, а и сигурно светът ще им ръкопляска?!? Кукувци там дал Бог!

58

112233

преди 2 години

На заден план е уникалната опера в Одеса дано отцелее. В Одеса живеят предимно руско говорещи. Одеса никога не е била украинска.

57

Времена

преди 2 години

Драган Цанков може да е никой в очите на Фанкъчката, ама знае ли, тя как изглежда в нашите. Драган Цанков е несравнимо по-достоен българин от нея.

56

До 55

преди 2 години

ПУТИН НА ПЕНСИЯ! БРАВО! ТОЧНО ТОВА Е ИЗХОДЪТ! ПОСТРАДА И РУСИЯ ОТ НЕЧОВЕШКОТО ПРЕСТЪПНО ДЖУДЖЕ!