34

ПЕНКО

преди 2 години

РОЗОВО-КАФЯВОТО -БИВШО КОМСОМОЛЧЕ -- ЯВНО СИ Е КУПИЛО АКЦИИ В ГАЗОВАТА НИ СИСТЕМА ??? А, НЕГОВАТА СИСТЕМА Е : " ВЪРТИШ СЕ В ПОЛИТИКАТА ---ЗА ДА ГЕПВАШ В ИКОНОМИКАТА " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

33

Анонимен

преди 2 години

До Shark - Ми нали е държавна фирма. Като се наложи държавата да изтегли 10 милиарда дълг,за да и покрие дефицита,после ще ти вдигнат данъците,за да се плаща този дълг барабар с лихвите и ще те заинтересува.

32

Shark

преди 2 години

Какво ме интересуват мен дълговете на Булгаргаз. Те интересуват ли се от моите дългове! Като не издръжат да фаалират!

31

Кирил Петков-Канада

преди 2 години

А 125 % достатъчно ли е?

30

Анонимен

преди 2 години

Вдигнете го 6 пъти, колкото се вдигна международната цена на газа. Българинът трябва да стане европеец и гражданин на света! Нали всички искаме това?!

29

Анонимен

преди 2 години

До МоамадъТой Борисов правилно ти рече, че си про'ст. Много про'ст.

28

Моамадъ

преди 2 години

От 30 години е така защото БСП седеше на два стола Русия и България. Сега на единия вече е неудобно от другия се пада , затова майната на Булгаргаз , майната на пенсионерите на топлофикациите и на всички . От някъде се почва

27

Анонимен

преди 2 години

трябва да подкрепи правителството и да вдигне цената с 100 а ако трябва и с 200% и да подкрепи демокрацията и свободата

26

Недостатъчно е, да

преди 2 години

При увеличения на газа от по 25% на МЕСЕЦ само не разбрах как изчисляват годишната инфлация на има-няма 7-8%? А сегашната власт е за съд. Направо за една година обърка каквото беше възможно. Наговори и натвори куп глупотевини. И само повтаря ние много искаме, но првдните объркали. Така всеки може да дойде да се упражни да поуправлява. Много удобно.

25

Анонимен

преди 2 години

в русия ток вода(гореща неограничена) и парно (централно денонощно) са по 60 лв на месец, лятото за 3 месеца няма и 50 лв сметка)) па вие подкрепяйте санкции)

24

Анонимен

преди 2 години

правителството на Петков ни убива!

23

Анонимен

преди 2 години

Баба ви да не е ползвала газ бе?!Как са се справяли преди а?Ами тя газта в един момент ще свърши и какво правим?Един е източникът на енергия,който няма да се изчерпи скоро и той е слънцето.Това е технологията,която трябва да се развие,а не газът.Токът може да е безплатен за цял свят от слънцето,ама трябват инвестиции да се направи колан по екватора от фотоволтаици.Земята се върти и винаги ще има огрято от слънцето пространство да се добива ток.Отделно на всяка сграда може да се монтират.

22

Анонимен

преди 2 години

В Русия литър бензин е 80ст, а за отопление, газ и електричество за 80м се плаща около 30лв на месец. (Цени преизчислени от рубли в лева). България е по-богата държава и можем да си позволим и 50% увеличение на цените. Мачкай Киро,

21

Анонимен

преди 2 години

А заплатите и пенсиите не трябва ли да скочат с 100%. Първо тях и после всичко останало. До сега само депутатските заплати и на тези от властта растат за народа само високи цени.

20

До емигрант

преди 2 години

Да ама не точно. Във Великобритания от днес газта ни я вдигнаха с повече от 50%, тока с малко по малко. Това прави с около 700 паунда повече на година. Нешъна иншурънса ( нещо като здравните в България ) с 10%. Не е само в България. Навсякъде е така

19

Емигрант

преди 2 години

Вие си ги избрахте сега си им сърбайте попарата. В развитите демокрации в Европа не е така, правителствата помагат на обикновените граждани. Дръжте си Кирчо

18

Анонимен

преди 2 години

Налагай санкции на Русия ! Като стане газа 5 пъти по-скъп ще спрем да го ползваме съвсем, че поне да забравим газа....

17

ПМ

преди 2 години

Вайй....., мъ нали Кирчу каза, че шъ намери Газ или май беше Гъ.з, не можах да разбера!

16

Аре стига!

преди 2 години

Изключително съгласен съм! Една стока струва точно толкова, за колкото е предлага продавача! Като имаш нужда от нея - плащай си я и си я ползвай! Ако не ти излизат сметките - спираш да я ползваш. Ама щяло да има фалити, ама това-онова. Ами да си фалират! Такива са времената! За чий аз ще дотирам с данъците си газо-изискващите бизнеси? Бай Юмер ниже тютюн в Родопите и плаща на софиянци парното. Аре стига!

15

Анонимен

преди 2 години

В немската преса пишеше, че ако се покачи още цената на газа над 30% от предприятията в Германия ще са принудени да фалират. Сега помислете за над 10 милионното емигрантско население на Германия. Тези хора от цял свят ще бъдат първите жертви на кризата. Българите най-добре да се прибират, че ще настане мародерска война в Европа от глад и мизерия.