112

Кольо

преди 2 години

Спри да се занимаваш с глупости ами вземи адекватни мерки за народа, хората вече изнемогват, а ти си тръгнал чужди работи да оправяш и да подгъзуваш. Некадърно и неадекватно управление. Кога най накрая някой управляващ ще попче да мисли за интересите на народ, на държавата а не все да гонят чуждите западни интереси?

111

Тра-ла-ла

преди 2 години

Вечеря за 1 милиард долара... Дай Боже всекиму

110

Анонимен

преди 2 години

Правим справка в НАЦИД за Кирчо, но се оказва, че няма данни да е представил легална диплома за някакво образование ни за доктор, ни за фелдшер, ни за бакалавър, ни за магистър. Изобщо учил ли е някъде - някога?

109

Анонимен

преди 2 години

"компанията е дошла с представители на американското посолство". И това минава за нормално, а не за оказване на натиск от чужди държавни служители? Независимо от коя държава.

108

Кирил Петков

преди 2 години

Мога да праа квот си поискам, щото имам трапчинки и всички искат да ме щипят по бузките. Аз съм най-големия в държавата, ще ме слушат и ще изпълняват, ако има нещо, значи няма нищо, ако съм сбъркал, значи че съм прав - аз съм Просто Кирил Петков.

107

Опит от 1600 часа

преди 2 години

A former British Airways pilot was jailed for fraud after admitting he falsified his flying experience. Тhе former British Airways pilot was sentenced to a year in jail after pleading guilty to falsifying his flying experience. Тези две изречения дават ли право на нашите парламентаристи да питат което си правителство решат дали нашият Премиер има опита на Министър председател от поне 1600 часа както се изисква от пилотите на ВА като опита в летателни часове?

106

от Харвард

преди 2 години

е що не я направихте тая проверка от началото бе кики ? вдигна се шум и сега гледаш да се измъкнеш сух :)

105

Кирил Петков

преди 2 години

И аз не знам кога се правя на *** и кога наистина съм си такъв. Но пък ме харесват, щото имам мммм трапчинки.

104

Битак Пилотска книжк

преди 2 години

А леле какви дипломанти има има по света. Добре че нашия Главнокомандващ си е пилот иначе ски кво става:A pilot who lied about his flying experience to secure a job at British Airways was said to have been caught when he pressed a button 'no qualified pilot would. Кире през Одеса Варна и Бургас, давай гас за Кавкас.

103

Анонимен

преди 2 години

***.о Киро ще анализира и накрая ще прибере в джоба комисионата майната и на бългалгария той Киро е на Бахамите

102

Анонимен

преди 2 години

момче играеш си с огъня...

101

Анонимен

преди 2 години

А мен кво ме топли какво ще излезе от проверката?

100

Просто Киро

преди 2 години

Защо слагаме дупе там където си ги мерят американеца и руснака ,аз не моа да разбера!

99

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНе е само в България, в Германия също няма олио и брашно в нашия район, дават само сутрин и свършва бързо. Цял месец сме без олио, караме на масло.

98

Анонимен

преди 2 години

До за всяка дипломкаДипломата не е фактор, Ердоган каква диплома има? Селско , анадолско момче, но защитава яко Турция. А Киро може да няма диплома за средно и висше, просто защото не ги е регистрирал, има много хора с дипломи, които не са ги регистрирали официално в България или не са ги регистрирали, защото им коства разходи и губене на време да се разакарват до София.

97

Анонимен

преди 2 години

Де*илин ние от глад почнахме да мрем тоя руснаците са му болката

96

Анонимен

преди 2 години

Честит Празник Пинокио !

95

Анонимен

преди 2 години

Повече НЯМА да управляваш ,Кирооо, имаш само минуси за управлението си, добре ,че е Нинова и БСП, че да ти спират част от глупостите, които вършиш!

94

Нов

преди 2 години

Киро и Андрю Гюров са изма маници.

93

Анонимен

преди 2 години

Просто киро да не е останал без достъп до интернет и по-специално търсачките, да напише и ще му излязат много ценни източници на информация. Кукорчо защо излъга, че САЩ одобрявали сделкатата, ако прокуратурата се намеси и пак ще бъде бухалка, но на кого ще е сега?