64

Анонимен

преди 2 години

До Реалист. Очевидно не си нито производител, нито търговец. За да произведеш дадена продукция, трябват суровини и консумативи.За пласмент на продукцията трябват пазари. Над 3/4 от тези пазари са Азия, Африка, Южна Америка, Русия. Не смятай, че Европа и Северна Америка са обширни пазари.Това е само в главите на Бай Дън, Урсула, Макрон. Обратно, и те търсят пазари в условията на силна конкуренция. За природния газ и нефта се поинтересувай в държавите от Близкия Изток.Ситуацията не е хич розова.

63

Анонимен

преди 2 години

Не съм сигурен, че многодетната майка Урсула от Дойчланд съобразява какво прави. Излъчвателите за Интернет поколението 5G смартфони се правят от GaN. Естествени залежи от него има в Корея, а такъв с полупроводникова степен на чистота се произвежда само в Китай. Сигурно фрау Урсула ще забрани смартфоните с двойно по-висока честота да работят?! Вярно, преди повече от 77 години е имало един германец, който е опитал само той да командва на цял свят. Резултатът фрау Урсула може да провери сама.

62

В.

преди 2 години

Имаше видео. Си Дзин Пин се явил в края на връзката и казал да си гледат работата

61

Анонимен

преди 2 години

И нали обяснихте на Китай , че в ако не слуша ще има САНКЦИИ , ще им затворите сметките и ще им наложите ембарго на ориза ?! Американците ИЗТИЧКАХА да се скарат строго на Индия , а ЕС свъси вежди на Китай - И сега ?!

60

Добре

преди 2 години

Че е дистанционно, да ива къде да седне Урсуза.

59

ЕС

преди 2 години

Сега е с една репутация, американско слугинче в поза задна прашка.

58

Анонимен

преди 2 години

"ЕС предупреди Китай за Русия". Да се смееш ли, да плачеш ли...

57

Анонимен

преди 2 години

Въйй, и китайците като седнат да плачат сега...

56

Сун Дзъ

преди 2 години

На Китай в близко време му предстои да си върне Тайван, както си върна Хонг Конг! Русия ще подкрепи окончателното обединение на Китай, а САЩ и ЕС ще го препятстват. Няма как Китай да се сдружава с враговете си, с които е и в търговска война, за да навреди на приятелите си.

55

Анонимен

преди 2 години

Фабриката на Европа да не ги предупреди тях ЕС с едно забавяне на производство и скоро и други цени ще скочат не само бензина

54

Анонимен

преди 2 години

Е да де, но Китай се питат как ще постъпят и с тях след време! Все пак Русия десетилетия снабдява Европа с какво ли не, член е по сумати договори, а сега й крадат петрола, защото реално да получаваш и да не плащаш е кражба. Китай виждат двуличието и си правят изводите. Освен това са източна култура и от всичко на света най-мразят тарикати с мания за всемогъщество. След Русия САЩ и Европа ще атакуват Китай. Това вече на всички им е ясно. На Китай също. Бъдете сигурни.

53

Анонимен

преди 2 години

другарят Си е мъдър човек. китайците са почти 1,3 млрд и само хран.стоки да закъснеят за 2-3 часа ще има революция на гладните каквато човечеството не е виждало в цялата си история.

52

Хюго Бос

преди 2 години

Тук ЕС се е вьрло много насериозно. Да не ср занимава с глупост, а да мисли как да осигури свещи и *** за народонаселението си

51

Изнудване?

преди 2 години

ЕС 'предупреди ' Китай да спазва "западните ограничения" ? Че те са западни не са източни ограничения!

50

Анонимен

преди 2 години

75% от износа на Китай е за ЕС и САЩ ! Време е да намалее !

49

Анонимен

преди 2 години

Нейната с Китай ли се съгласува.

48

Анонимен

преди 2 години

Да, и Китай си го премести.

47

Анонимен

преди 2 години

Да да и отговорът на Китай знаем какъв е - преместване в другия крачол

46

До 40 ти

преди 2 години

На базата на какво ще акостират където и да било китайците? Защото не им искат стоката ли? Явно си хлапак на 10 гд . Долара е бил и ще бъде резервна валута и това не зависи от президенти и царе а на по - високо ниво . Не 1-2 президента са умрели и то американски които са опитали да пипат ФЕД

45

Цеко

преди 2 години

Много беззъби заплахи. ЕС никого не може да уплаши, дори и децата. Напълно зависим е от чужди ресурси......