22

Анонимен

преди 2 години

Емериканският университет в Благоевград не е акредитиран за докторантски програми в областта на икономиката. Няма как да се издаде диплома за доктор по икономика. Освен това на този сайт: https://doktorat.univie.ac.at/en/phd-process/ се вижда целия процес на докторанска програма на Виенския университет. Не може да се защити дисертация през 2005 г., ако нямаш научни публикации до тази година.

21

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Още един наглец, който ръси небивалици. Американският университет я бил признал.И университетът в Горно-нанодолнище също. До сега е била призната само от секретарката му.

20

Законът Петков

преди 2 години

Естествено, че няма притеснения, според шефа му Петков върховенството на закона е само, когато другите нарушават закона, а не той.

19

Киро Парцала

преди 2 години

при Протест в Шри Ланка 50 са ранени при опит за нахлуване в дома на президента. Значи при ареста на бродягата БорисУф любовта на Агитката почти семейна е била много слаба, да некажа друго..

18

Ossi

преди 2 години

Не знам, но при Баце поне за важни институции като БНБ нямаше партийни назначения. Това ограничи дореждането на калинки до ключови постове. Радев си беше тесен специалист, финансист и банкер. Сега може ли да ме убедите, че един Каримански, държанка на шоумена Слави, защото там място за собствено мнение няма никой, ще е равноотдалечен и независим? Друг път. Както и това момче, което излиза, че става за всичко, шеф на парл. група, шеф на БНБ..Стига да слуша, става всякакъв. Такъв резил не е имало.

17

Анонимен

преди 2 години

Нямал ли? Ми тя и Камелия била журналистка...

16

Анонимен

преди 2 години

Цялата шайка от "почтени" са едни лъжци и мошеници. Единия минал през Харвард, другия минал през Виена, третия се разходил до Кеймбридж. А имаше един друг главоч, дето преписвал яко и после станал доктор по правните науки. От много "почтени" и "образовани" сме на тоя хал...!!

15

BG

преди 2 години

Е как ще има притеснение,нали има за шеф човек дето не спазва конституцията,та какво толкова една диплома,нищо работа

14

Анонимен

преди 2 години

И този е един продавач на шнорхили с "диплома" от виенския университет. Предишния искаше да става министър председател, а този шеф на БНБ.

13

LW

преди 2 години

тия са от "горната земя":))) всички са с фалшиви дипломи!

12

Анонимен

преди 2 години

Бре аз като си написах и защитих дисертацията, нямах повече възможност да я доработвам и актуализирам, тя е такава каквато е написана и защитена, всичко останало работено след това няма как да се впише в защитения вече труд

11

BG

преди 2 години

Айде още един като министъра на културата,хал хабер си няма ама е важно да е от партията на подмяната

10

Анонимен

преди 2 години

В тази диплома има много противоречия. Дисертацията е защитена във Виенския университет на 11.11. 2005 г. (петък), написана на английски с обем от 81 страници. А номера на дипломата му е от Американския университет с дата 10.10.2019 г. Статиите, които са представени по дисертацията са от 2016 и 2018 г. Ако е защитил във Виена дипломата му трябва да е с номер от Виенския университет. Най- вероятно това е дипломна работа за придобиване на магистърска степен от Виенския университет.

9

Ганди

преди 2 години

Да не стане така че да е от виенската сладкарница,щото там е работила на Кире. Ена му

8

Анонимен

преди 2 години

Аз Харвард , Ние от Харвард , Аз в Американския колеж , ние от Британската академия

7

ха-ха-хи

преди 2 години

...платена диплома...и дисертация....

6

Майора

преди 2 години

Не е важно дали има магистърска степен според партията на подмяната , важно е да се заеме поста и да продължава ограбването и тегленото на нови заеми! Жалко че такива са харвардските възпитаници , без опит да заемат възлови места!

5

Анонимен

преди 2 години

В Прокопи медиите тоз го пишат някъв маратонец , бягал по планини и плувал в морето :)

4

Анонимен

преди 2 години

Ако е преписвал както другите от ОТН и ПП не виждам смисъл. Американския университет са и само деца на богаташи и чужденци или стават яничаре после и продават бг.

3

като

преди 2 години

са го откраднали от нета