162

спиш ли?

преди 2 години

До АнонименДо всички заспали и облъчени и от 2 те страни!!! В Румъния вече раздават таблетки калиев йОДИТ!!!! гОТВЕТЕ СЕ! НЕКА БОГ СЕ СМИЛИ НАД НАС!

161

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ВМЕСТО ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ --ВИЖТЕ В "ТУБАТА" , КАК УКРАИНСКИТЕ ДРОНОВЕ ОТВАРЯТ РУСКИТЕ ТАНКОВЕ , КАТО КОНСЕРВЕНИ КУТИИИ ----СЪЩО , КАТО В НАГОРНИ КАРАБАХ...ХА,ХА,ХААА....ГЛЕДАЙТЕ И СЕ УЧЕТЕ , КАК СЕ ВОДИ "МОДЕРНА ВОЙНА" , КАТО В ДЕТСКА КОМПЮТЪРНА ИГРА...!..../един дрон струва 35-хил Э.---а един танк на руснаците около 5-млн.Э.../...ХА,ХА,ХА,АААААА

160

Извод

преди 2 години

Атовете се ритат , народите страдат! Изтока и Запада, вечната борба за надмощие! Зеленски беше употребен от Запада, а сега народа му страда! Изтока и Запада, всеки приписва грешките на другия! Всеки се мисли за по-умен и по-велик! А ние народите сме само наблюдатели, които страдат! Подложени на стрес и мизерия! Така е било и така ще бъде! Историята го казва! Ние всички тук сме едни безгласни свидетели! Прашинки, носени от вятъра!

159

Руско Филчев

преди 2 години

Не вярвайте на западната пропаганда, Русия изобщо не е започвала война срещу Украйна, а обратното - всички кадри са от руски градове, нападнати от укрофашистите, които безмилостно избиват дори цивилно население ! Атакуваха и Москва, но бяха геройски отблъснати с помощта на другарите Путин, Лавров и Песков, които самоотвержено излязоха на първа линия да се бият рамо до рамо с редовите войници ! А другарката Захарова през това време им приготвяше кафе и чай на бойното поле със самовар ! Слава ZZ !

158

Анонимен

преди 2 години

Такава братоубийствена война,започната от един комплексиран диктатор,никога няма да има край! Освен,ако диктатора не бъде свален от неговия народ,за да не страда не само руския народ,а и други народи по света!

157

Горките руснаци

преди 2 години

В Русия са забранени Фейсбук, Туитър, Инстаграм, Гугъл, Ютуб - голяма демокрация и свобода пада като в най-мракобесните времена на соца !

156

Анонимен

преди 2 години

Крадеца вика дръжте крадеца.

155

Западнал

преди 2 години

"Демократичният" Запад ни върна в мракобесните времена на дивия и тоталитарен комунизъм, когато всички чужди медии бяха забранени и единствено можехме да слушаме някои радиа на дългите вълни.

154

дебил си

преди 2 години

До ПУТИН МАСОВ УБИЕЦ-- какви братя в Украйна, аЛООО те изтрепиха Бг 2017, изгорииха нашите знамена, забраниха езика. Мангооо твои братя са но не и Български

153

ПУТИН МАСОВ УБИЕЦ

преди 2 години

PUTIN Води най наглата война срещу народа на Украйна и нанася жестоки поражения на Русия вкл на народите населяващи руската федерация и БЕларусь..ТОва е третата най *** война срещу нашите братя и сестри в Украйна.Първата жестока война водят червените ТЕРОРИСТИ НАчело с Йосиф Джугашфили окупирали власт 1917 година.. Убити са милиони в Украйна и Русия.Втората я води обсебения от масови убиици Адолфчо Хитлеровия .. Убити са милиони важни вкл деца .Третата я води ПУТИНЧО

152

Спор няма

преди 2 години

Голям. бой ядат руснаците в Украйна, дори се изтеглиха от Киевска област и Чернигов, за да на молят загубите ! Голямо значение има и модерната западна техника, срещу която се оказа, че руските танкове и въртолети са безпомощни !

151

Влади

преди 2 години

Стара политика на СССР и сега на Русия е лъжата и дезинформацията, както и постоянната кражба на интелектуална собственост от Запада. Какви големи успехи имали в областта на науката, въоръжението и стандарта на живот, а колко зле било в Америка и Европа. Само дето масово купуват имоти в същия лош Запад, вкл. и у нас. Сега им закиселя, че има и по-добри лъжци и дезинформатори от тях.

150

Анонимен

преди 2 години

Четеш "новините" за случващото се в Украйна и установяваш, че новини няма, а има само пропаганда, дезинформация, лъжи и манипулации.

149

Анонимен

преди 2 години

Първата жертва на войната е истината. Сега пак.

148

Анонимен

преди 2 години

Единственият останал мит за Русия, че може да воюва, беше брутално развенчан.

147

Анонимен

преди 2 години

Очевидно Кремъл е очаквал бързо минаване през градовете без бой, падане на Zе и установяване на проZ правителство. Не се случи. Но със сигурност са предвидили и стъпки, в случай на провал на този план. И в момента ги правят доста добре. Има някаква надежда, че ако се затегнат нещата, Русия ще рухне, но едва ли. Санкциите бият цифрово по-скоро по запада. С дрончета и ръчни гранатомети Украйна само ще затъва. Трябват й ресурси и инфраструктура. а там я бият здраво с мрачна перспектива.

146

Анонимен

преди 2 години

Горкият Путин! Жив да го оплачеш! Фашист неден, мизерен!

145

ЦРУ

преди 2 години

Бункера на Зеленски ли? Ами той отдавна напусна бункера в Киев и бункера в Лвов и сега е в Полша!

144

taka, taka

преди 2 години

с неговите камъни, по неговата глава

143

Анонимен

преди 2 години

САЩ са в течение какво става в бункера , държът го на прицел, информацията е 100 процентова . Ако мордера си помисли да прави големи бели, бункера ще бъде жестоко атакуван .