20

Какво следва

преди 2 години

Всичко е ясно: Докато Гешев е главен прокурор, това наказателното производство срещу Държавната Консолидационна компания (ДКК) няма да приключи. Но, тъй като има използвани и пари от европейски проекти, да се надяваме да се задейства европейската прокуратура.

19

Реалист

преди 2 години

За 12г.Баце тотално ограби държавата. Даде от нашите пари 2.5млрд.за изтребители,преди 2г.,а те няма да дойдат.Започна да прави тръба за газа...и това не можа да направи. Даде 3 млрд. за Руски поток и това не стана.Открадна милиарди от магистрали и затова те не са качествени. Пълен хаос,корупция и рекет.За тези 12г.Нинона не ни е виновна.

18

Анонимен

преди 2 години

През 2007 г.когато Станишев беше премиер уволни Нинова като зам.министър на икономиката за корупция след скандал с Топлофикация и Румен Овчаров.Днес тя с услужливата си памет е забравила това,но просто Кирето трябваше да знае тези факти а не да я назначава за мин.на икономиката в смешното си и без това правителство.

17

Анонимен

преди 2 години

и такова нещо ли имало? а най-голямата курупция е в на тези предатели сградата

16

Анонимен

преди 2 години

Лоша новина за руските и проруските възрожденски ***. Днес в София стартира постоянна иницитива "Българска коалиция срещу дезинформацията", съвместно с Европейската комисия, българските власти и медии. Ще си дезинформират само от решетките. Съобщението не е първоаприлско, не се надявайте.

15

КАЖИ СИ КОРНИ.....

преди 2 години

КОЛКО ПЛАТИ ЗА НАМАЛЕНИЕТО НА ЦЕНАТА НА ТЕХНОИМПЕКСА, ЗА АНЕКСИТЕ ЗА ДА ГО КУПИШ..... И ПОСЛЕ ДА ГО ПРОДАДЕШ НА ДАЛАВЕРА.... ХАХАХААА!!!???

14

СМЕХ....

преди 2 години

НАЙ--ГОЛЕМАТА КОРУМПИРАНА ПРИВАТИЗАТОРКА НА БЪЛГАРИЯ, ГОВОРИ СРЕЩУ "КОРУПЦИЯТА"..... ХАХАХААА........ ЦИРКА Е ПЪЛЕН!!!!!

13

Анонимен

преди 2 години

Гледам и не вервам на ушите си амчи те всички в НС са комунисти щот ги познавам до един

12

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА БКП Оставка БКП ОСТАВКА БКП БЕЗСРАМНИЦИ КОЙ ВИ ИНСТАЛИРА ДА УПРАВЛЯВАТЕ ОСТАВКА

11

EХА

преди 2 години

Най-голямата крадла ИМПЕКСОВА, се е развилняла и вика дръжте крадеца! Някакви смешници от ПП и Радев и дадоха малко власт и тя се насира от кеф! Залязва вече партия БСП, Корни продължава да я затрива! А ГЕРБ, става все по-устойчива партия!

10

Уволнената за корупция мутро-приватизаторка ще дава оценки за корупция, такива са министрите на кирчо, кокорчо и другите радеви калинки .... О-с-т-а-в-к-а )))))) О-с-т-а-в-к-а )))))) ... !!!

9

МЕЧ

преди 2 години

Корни,А Приватизацията???Мислиш,че сме забравили как благодарение на нея и участниците в нея всичко направено от нас бе РАЗГРАБЕНО!!!

8

Хохохоооо

преди 2 години

ТАЯ ЛИ ЩЕ МИ ГОВОРИ ЗА КОРУПЦИЯ, ГДЕТО ПРОДАДЕ ТЕХНОИМПЕКСА И СИ ГУШНА ПАРИТЕ НА НАРОДА... ХАХАХААА.... !!!????

7

Анонимен

преди 2 години

Уволнена от собствената си партия за корупция, сега я търси при другите

6

Анонимен

преди 2 години

Може ли да обясни как една крушовска *** за една нощ се превръща в най-големия приватизатор в България, наистина това не е корупция а направо вълшебство!

5

A

преди 2 години

Няма ли кой да я подгони тази руско ореантирана ЛЕЛЯ

4

Въх

преди 2 години

да я ожалиш горката! От кражбата на Импекс колко години минаха?

3

вижда се

преди 2 години

Прокуратурата зорко пази ОПГ на боко !!!!!

2

Анонимен

преди 2 години

Како Кори, ти си ясна, лява ръка, десен джоб. Ще дойде видов ден. Тогава, българите ще се забавляват.

1

Анонимен

преди 2 години

Закривай! Това не е държава!