22

toti

преди 2 години

Толкова ми е забавно,че както Украинците се мъчат да не говорят Руски,тъка и тия макета не признаваТ ЧЕ ГОВОРЯТ БЪЛГАРСКИ АЛОО!!1

21

Паню Баирски

преди 2 години

Езикът, на който се опитват да говорят македонците, буди голям смях! Какъв език е това, написан за няколко часа от нещастни комунистически предатели! По - голям мерзавеци национален предател от Георги Димитров няма!

20

Паню Баирски

преди 2 години

Никакъв Европейски Съюз за тия нещастници - не знаят нито какви са, нито откъде са. Има дълго да подсмърчат и да се молят. Ако Кирил Петков се опита да направи тази глупост, ще го убият с камъни истинските българи, които не са предатели като него.

19

Анонимеееен

преди 2 години

Затова Путин удари Украинците. Защото се гаврят с руснаците в Украйна

18

Анонимен

преди 2 години

Глупости са това, че щели да ги приемат бързо в ЕС! Просто ние сме им досадни на ЕС щото холандските мошеници искат те да си ги рекетират. Тепърва ще ги въртят на шиш десетки години и ще го увъртат докато не прилапат каквото може и не изнесат населението. Колкото ние ще видим Шенген и евро толкова макетата ще видят ЕС.

17

Анонимен

преди 2 години

А НЕМОЖЕЛИ ДА ГИ УКОПИРАМЕ И НЕМАМЕ ПРОБЛЕМИ

16

Анонимен

преди 2 години

Петков е интернационален фашизоид от рода на нацистите в украйна. Той е узурпирал чрез измама премиерския пост на България. Банална измама на избирателите. Какви илюзии храните? Трябва да бъде свален преди да лумне огънят като в украйна.

15

Анонимен

преди 2 години

Идиoтитe ще продадат България ей-така, за едното нищо. Само и само да ги дават 2 минути по телевизора колко са ухилени.

14

ФАКТ

преди 2 години

Жалкия фигурант и шaйкaта му гpи ндъpи продадоха историята на България!!!

13

Анонимен

преди 2 години

Докато не впишат в Конституцията си българите като държавнотворен народ на РСМ, никакъв ЕС !

12

Анонимен

преди 2 години

Правителството на Македония драпа да получи пари от САЩ и Европа, знаем за какво става дума, и ще ги вкарат в ЕС. Ще пресират така Сърбия, геополитически интереси, заради Русия. Скоро ще се нагушат с пари тяхната клика и мокедонците ке ревнат. Дежа вю.

11

СУ

преди 2 години

Проф. Матанов е човек на място и е специалист по материята. Канадецът и малката свита, която се оформя около него са предатели

10

Анонимен

преди 2 години

Макетата не искат да има българско малцинство там, защото то всъщност е мнозинство и ако един повлече крак и другите след него ще си търсят корените и ще се окаже като руснаците в Крим, че 70% от македонците се имат за българи.

9

Анонимен

преди 2 години

Това обобщава всичко: "Трябва да следваме политиката на Гърция, но не Преспанския договор, а поведението им и САЩ, и целият свят да е срещу нас, трябва да устискаме, както Гърция. За съжаление, не виждам податки към такова поведение и според мен премиерът е готов на компромис."Вярвах в новото правителство, че ще направи дългоочаквания икономически бум, но за какво ни е силна икономика ако цената е да бъдем предадени от собствения ни премиер?! Недопустимо!!!

8

Анонимен

преди 2 години

Академик Тодор Павлов е бил спуснат от Москва, където преди това се е подвизавал, за да бъде пазач на марксическата идеология в Нова Комунистическа България след 1944-та година. Бил доста влиятелна фигура. Застава начело на философската и историческа идеология след 44-та година в България, като позициите, които заема. Налага една доктрина, която да постави началото на десетилетната фалшификация на родната ни история и успява! Като узаконява езика на македонците и им дава от нашата история!

7

Димитър

преди 2 години

До 4. Наричат Тодор Павлов - сивият кардинал на БКП. Председател на БАН, Директор на Института по философия, основател и главен редактор на списание "Философска мисъл", депутат цял живот. Дефакто отговарял за цялото идеологическо развитие на България. Правил се на българин, но работил за чужди интереси, за скъпата си Македония, за скъпия си СССР. Заличил не само следите на Васил Левски, но и на писатели като Димчо Дебелянов, Христо Смирненски и др.

6

Анонимен

преди 2 години

Ехо.....

5

Анонимен

преди 2 години

Стига с тази Русия. В Македония действат англосакски соро НПО по темата още от зората на демокрацията ни. И в ЕС искат да ги намърдат не защото са готови и Европа няма да има проблеми с тях, а по геополитически причини.И през нашето вето ще минат, защото на тези сили въобще не им пука за мнението ни.

4

Анонимен

преди 2 години

българите най-малко ги интересува Македония.тревогата на обикновения човек е да не дойде войната у нас.Ковид,безработицата.цените на ток.газ парно.бензин.анархията ,която цари у нас.престъпността и хляба.

3

Анонимен

преди 2 години

През 1947 г. председателят на БАН и главен идеолог на БКП акад. Тодор Павлов предава костите на Гоце Делчев на македонците, защото е бил македонски герой! Гоце Делчев има едно писмо в което пише, че се е борил в името на България, защото е българин с българско самосъзнание! Същият Тодор Павлов заличава и гроба на Васил Левски, защото казва, че един национален фашист не трябва да бъде помнен!