28

Спас

преди 2 години

Не само ковид кризата. Цялата държава е на автохилот от две години.Сблъсъкът е неизбежен.

27

Анонимен

преди 2 години

Противен прогонен проблемен негоден доктор с съмнителна титла.

26

шмatka

преди 2 години

Така е ами я!? Отде пари като ивропата и тя фалира след разбитите краварски лаборатории в украината?Сега и вие няма какво да цоцате и гепвате ,та полъжете още малко и са спирайте! Айде до величествения пореден победен Парад на Червения площад!

25

Анонимен

преди 2 години

Реално вече не останаха неваксинирани сред живеещите в България освен децата, онези платените избиратели на ГЕРБ от маалите и тук-там някой плоскоземец. Ниският процент, който изтъкват е защото се смята погрешно, включвайки живеещите в чужбина като неваксинирани, а 2-3 милиона от тях са ваксинирани в чужбина, където живеят и работят от години

24

Анонимен

преди 2 години

Изпукахте парите за ваксини и затварянки, сега пари няма или по-точно има, свръх инфлация от печатане на пари за ди се плащат ковид масрафите. Излизам на балкона да ви ръкопляскам

23

Анонимен

преди 2 години

Извади си от милионите , Балтов и им плати като си толкова загрижен

22

Балтов,

преди 2 години

нахлузвай парцала, слагай 5тия бустер и не се коси.

21

Анонимен

преди 2 години

Народ, който го е страх от ваксини заслужава участта си. Автопилот? Ок!

20

Анонимен

преди 2 години

Тоя МНОГО е гушнал, да знаете.

19

бааа го

преди 2 години

И Балтийката на автопилот чопна няколко милиончета и вместо някакво наказание, той "акъл" раздава!

18

Смях!

преди 2 години

Скоро ще почнат дела, за невежите мерки които бяха взети и още повече, че не са вдигнати тези мерки, все още !! Украйнци влизат в страната без тест, но ако случайно трябва да се върнем от страна в която не са ни искали тест и ваксина, то в БГ задължително искат !

17

Ямболски цървул

преди 2 години

Балтов,такива като теб от добро не разбирате.Съд!

16

Анонимен

преди 2 години

Ако ковид-кризата беше на автопилот, досега щяха да се самоизключат фризерите.

15

Анонимен

преди 2 години

Врътнаха кранчето от НЗОК и тоя се разпени. Няма вече да се плащат 30 000 лева за 3 прегледа месечно. Сладичко беше нали Балтов?

14

алоо

преди 2 години

"Премахвайки всякакви мерки при това ниско ниво на ваксинация, тази инфекция постоянно ще се предава".Другарю проферор,за тези 2 години постоянен тормоз от ваша страна за мерки и ваксинации,какво още трябва да се случи и докаже,че да проумеете веднъж завинаги нещото което се увери целият свят-инфекцията не СПРЯ да се предава вследствие на драконовските мерки и масовото ваксиниране по света,примери:от Китай до Австралия

13

Анонимен

преди 2 години

Тоя що не е във Варненския?

12

Майна

преди 2 години

И ПРАВИЛНО. ТОЧНО ТАКА ТРЯБВА. КОЙТО ИСКА ДА СЕ ПАЗИ - ЗНАЕ КАК. ОТГОВОРНОСТТА Е ЛИЧНА. А НЕ ДЪРЖАВНО НАСИЛИЕ. НИЕ ЗНАЕМ КАК ДА СЕ ПАЗИМ.

11

Чоко

преди 2 години

И какво да направим според теб, докторе? Пълен локдаун, двойни и тройни маски, изкъртване на пейките от парковете, затавряне с КПП-та на градовете. Жандармерия, полиция и военни по улиците. Ето за това зовеш ти от две години насам. Ако се чудиш защо паднахте от власт, ето това е е дна от основните причина. Ето защо и никога няма да видите власт отново.

10

...

преди 2 години

Каква ваксинация?Файзери, шмайзери да се хвалят колко приходи имат.И да ги даряват на Зеления гущер.Забрави.Мине не мине хоп оръжие за Украйна ,хоп задължителна ваксина.Пика.й с/у вятъра и си тананикай мокър от дъжд се не бои.

9

Анонимен

преди 2 години

лобиста на фармамафията се изаказа