128

Анонимен

преди 2 години

Путин си скубе косите четейки новината хахаха Вместо за 3 дни да превземе Украйна и да си сложи послушна марионетка в Киев от Украйна идват само ковчези и за капак му бомбят градовете

127

Анонимен

преди 2 години

* 146

126

Анонимен

преди 2 години

Русофилчеята се чудят как да адвокатстват и да замажат резила на магучая! Кауза пердута! При липса на аргументи се налага да бpъщoлeвят rлynocтu! И адвокат Марковски не би се оправил!

125

Анонимен

преди 2 години

Рашките да се прибират немедлено в Матушка Рус, да върнат Крим и да платят репарации на Украйна че като е тръгнало скоро може и Масква да изпуши

124

Анонимен

преди 2 години

145 , бягат само в болното въображение на зелетяка , който няма нищо между ушите и главата му служи само да не мувлиза вода във врата когато вали

123

Анонимен

преди 2 години

Само след една операция на укрите в Русия и рашъните се разбегая от Русия както германците не са бягали от Германия! Навярно очакват нещо много по лошо да им се случи!

122

Анонимен

преди 2 години

сата-нато , на един от най-големите ИЗНОСИТЕЛИ на петржл и петролни продукти им свършил бензина , а? По-добе е да си мълчиш и хората да си мислят че си ***, отколкото да се обаждаш и вече да са сигурни ... ;)

121

анонимен

преди 2 години

Каквото повикало,такова се обадило. Украйна ще разкаже играта на путинските окупатори. Слава украински герои,Светът ви се възхищава и е с вас!!!

120

Анонимен

преди 2 години

до 113 Абе ти от какво боледуваш бе? Я пак прочети какво си написал и ако нищо не ти се стори нередно заминавай на психиатър или на неврохирург . Въпреки че в твоя случай медицината е безсилна ...

119

до 134

преди 2 години

Матиас Руст се казваше летеца, то беше в деня на авиацията на СССР, всички генерали празнуваха и имаше големи чистки след това.

118

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Това е втория официално регистриран удар. Очаквайте още подобни изненади - заря. Путин НИКОГА не е предполагал, че укрите, които бяха тренирани от американски спец командоси могат да се окажат по-упорити и по-смели от терористите на бин Ладен. Голем ще го ядат.

117

Леле мале

преди 2 години

Като чета коментарите на панелка експертите и ми става ясно защо аджеба голяма част от българите не мърдат в развитието си.. Същите тези като видят руснака с G класата на морето и умират от кеф, а пък жените им също щото получават и ор**газъм от руснака. Една част от българския народ е много жалка.

116

Анонимен

преди 2 години

до 125 Не , сложил си е седмия бустер и се е превъзбудил :D Те ваксаджиите и педро-атлантиците са едни и същи. Някои "капацитет"им каже нещо и те до смърт ще го повтарят без да си направят труда сами да проверят , да се информира от няколко независими един от друг източници и с малкото си мозък да преценят сами. Ама така им е по-лесно , мисленето не е за тях ...

115

На Сталин .....

преди 2 години

Армията беше страшна защото НКВД--то ги трепеше отзад със картечници ако не се вдигнат във атака ! И защото се предаваха по 5,--6 тотин хиляди ама Стслин мобилизираше по 1 милион---сега тоя филм на ужасите го няма и на войничета им треперят гащетата !

114

Щяло да е край....

преди 2 години

Сега Сталин го няма да избива народа наред и да държи по 24 часа хората да припадат във завода и да произвеждат Т-34 без пари ! Откъде у Русия пари да си плати за дълга война със запада-от никъде .Наемници има във цял свят според вас кой може да плати повече ? Тая война няма да свърши и цяла Украина да превземат накрая ще бягат докато ги гонят .Могат да се самойзтрепят със атома но със обикновени оръжия нищо няма да постигнат .

113

Анонимен

преди 2 години

Сигурно е било много красиво!

112

Анонимен

преди 2 години

Това са добри новини. И Украйна трябва да атакува руски градове. Щом те атакуват, ще отвръщаш.

111

Ватник

преди 2 години

Голяма работа, то да не е антифриз че да става за пиене? Да гори , майната му!

110

АнонимеН

преди 2 години

БРАВО НА УКРАЙНА !!!

109

Анонимен

преди 2 години

"колоната" е 60 км според кой ? Наркомана -президент или според малоумния кмет-боксьор ? Някой по-надолу ви го каза - това беше за отвличане на внимание и сили . Сега 60 000 укри ще попаднат в обкръжение и всичко ще приключи. Ама как да го разбере 20 годишен трансджендър които едиственото оръжие което е хващал е самобръсначката за да си бръсне краката ...