5

Анонимен

преди 2 години

Така е, като са *** политиците ни. Дават им право да вземат български паспорти, а те се самоопределят не за българи, а като македонци.

4

fact

преди 2 години

немате авторитет, немате тежест, кво се "изненадвате". Съгъ, у момента и Украйна е ИЗНЕНАДАНА! На думи с ес и запада - на дела с тутлер.Една турция не признава преброяването там и по-тежи от вас. Е, нищо, скоро у македония ше има само албанци.

3

Samo BoMbii

преди 2 години

Македония е една агресивна организация срещу българите....без никакви ценности....който казва, че Македония има ценности........е един голям тъ.

2

Анонимен

преди 2 години

Важни са не общия брой на самоопределилите се като българи граждани на Република Северна Македония. Важна е бройката на българите в Македония които имат само македонско гражданство и нямат българско! Защото те съставят етническо малцинство по международните критерии. По същите критерии македонско малцинство в България няма! Защото да, има български граждани определили се като македонци, но те имат и македонско гражданство, ерго - не са малцинство!

1

Анонимен

преди 2 години

Да не се изненадат и от липсата на газ !? Те нали оправиха важните неща тръгнаха да броят ? При толупа лошо ,при Кирето още по лошо