11

Анонимен

преди 2 години

Важни са тези в болницата. Като няма натоварване на здравната система, не е проблем и 10 000 да с на ден. В крайна сметка ако ги няма тестовете, няма да се обръща и толкова голямо внимание.

10

Българин

преди 2 години

Според мен новозаразените хич не са малко. Все пак не са 300-400,а са 1400.

9

Анонимен

преди 2 години

Ние, обикновените хора нищо не решаваме. От днес няма да носим маски. Надявам се това да е знак, че пандемията свършва.По-точно казано, че и.д.и.о.тите,които уж изпуснаха вируса, са решили да прекратят всичко. Ако не е така, то наесен - отново ковид. Дано да греша. Желая здраве на всички.

8

Мисли

преди 2 години

... Хипхондрицитеумопобърканиверващи ще продължат да си носят маските и ръкавичките....

7

Янко Антивакс

преди 2 години

Тъй като пандемията от коварния коронавирус все още не е приключила реших да продължа да нося маска в градския транспорт, болниците..... ХАХАХА! ХВАНАХТЕ ЛИ СЕ? ЧЕСТИТ ПЪРВИ АПРИЛ!!!

6

Търчим за ваксина

преди 2 години

На 31 март в Германия са регистрирани 565,139 т.нар. "нови случаи". Умрели уж от настинката- 596. Те там нали са много "ваксинирани"...

5

az

преди 2 години

маските паднаха , както и царството на грозните

4

Шах

преди 2 години

В Израел са 20 000 новозаразени .Там вярват в науката и петия бустер .

3

Търчим за ваксина

преди 2 години

1143 не са "новозаразените", а новите положителни тестове със съмнителна достоверност. "Излекуваните" не са "излекувани", а хора, набутани в принудителна карантина по резултати от фалшиви пср тестове. Починалите са починали от ВОДЕЩИТЕ си заболявания, а не от вирусна настинка. Едва ли са поставени 1698 "ваксини", защото няма толкоз побъркани, да се бодат със съмнителни субстанции; единствено ваксманиаците се бодат с бустери, кокорят се налудно и точат лиги.

2

Анонимен

преди 2 години

Как ще се дигне бройката. Като се върнат учениците от ваканцията..

1

Анонимен

преди 2 години

Над 1000 заразени на ден, а вече на обществени места се бутат един в друг без маски, без дистанция.