92

Бай Геле

преди 2 години

За сметка на това 39,9% от руснаците смятат, че след Украйна следващата нападната страна трябва да бъде България или Чехия.

91

Паню Баирски

преди 2 години

Тия 67 % са заблудени овце и не мислят с главата си, или което е по-вероятно, проучването е фалшиво. Хем членство в НАТО и ЕС, хем неутралитет! Няма такова нещо, бай овци, ставаме за смях пред целия демократичен свят!

90

Хюго Бос

преди 2 години

Точно така! Който иска война, да стяга бохчата , с пушка на рамо и марш. Аз за чужда казуа войни не водя. Моля, т.нар. демократи, фенове на войната, първи да дадат личен пример.

89

toti

преди 2 години

МНОГО МИ Е ТЪЖНО,НО НЕ МИ ПУКА !!!

88

До 93

преди 2 години

Затова си на този хал - все мислиш какво печелиш, а не кое е достойно и морално. Който мисли какво печели, накрая губи, първо достойнството си, после останалото.

87

Анонимен

преди 2 години

До Шварц : Верваш ли си или си на превенция??:

86

Анонимен

преди 2 години

До баба мара : Искай си, но няма кой да ти даде, дърта си.

85

toti

преди 2 години

Ама никой не прави нищо за бе з пари и ако няма далавера си бий варела.!!!

84

Шварц

преди 2 години

68% от българите са с руснаците това е истината когато бяхме с Русия бяхме суперсила сега хората ровят по контейнерите не знам кое е по-добре Вие кажете

83

баба мара

преди 2 години

искам референдум за излизане или оставане в нато и ес неутралитет по въпросаза украина страхувам се от конфликти на бандеровците с руснаците по нашеточерноморие

82

Анонимен

преди 2 години

До Въй И какво точно печелим като народ от НАТО и ЕС? Накараха ни да си нарежем ракетите на скраб, да закрием поделенията и да няма редовна служба - като резултат - мъжете под 40 години не знаят какво е оръжие и от къде стреля. А заради ЕС затворихме 4 блока на АЕЦ. И колко плащаме зелена сделка и въглеродни емисии? А като се въведе еврото колко още ще обеднеем?

81

Въй

преди 2 години

Хора, не знам защо сме така. Значи сме членове на едни от най големите съюзи в света, но пък духом сме някаде из руските степи. Като не ви харесва Урсула, Столтенберг и Байдън, ами излезте на площада и протестирайте, ама не платените ***, ами извадката на народа, майки с деца работещи и четсни хора. Кажете им, че искаме Путин и Русия и да сме в техните съюзи. Все едно насила сме в ЕС и НАТО, ама утре като стане нещо зловещо в страната ни, ще искате НАТО и ЕС да се намесят. Гюн суратлък

80

П.К.

преди 2 години

Тази, пембяно-червената си мисли, че другите пасат трева??? А за "предаване" на уроци е прекалено слаба.

79

Анонимен

преди 2 години

Лоша новина за руските и проруските възрожденски ***. Днес в София стартира постоянна иницитива "Българска коалиция срещу дезинформацията", съвместно с Европейската комисия, българските власти и медии. Ще си дезинформират само от решетките. Съобщението не е първоаприлско, не се надявайте.

78

67%от българите

преди 2 години

са за неутралитет но иначе 100%от тях са родолюбци и патриоти.Тялом в Европа и НАТО а духом в Евразия.Интереса клати феса. Ха. Каква ирония само и какъв прецедент-без аналог в целия свят. И ако това не е безличие то какво е?

77

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Дреме ми какво бил казал лъжецът Путин. Това е твоя лична мантра, практикувай си я у вас. какво ангажираш форума с безсмислици.

76

До Анонимен 83

преди 2 години

Би ли казал как точно губиш ти? Предполагам, че имайки компютър редовно пътъваш СВОБОДНО до Гърция, а и Западна Европа? Или може би искаш да почиваш в Сочи? Да се разхождаш из живописната руска провинция с Узка или да работиш в Уралвагонзавод?

75

До Анонимен 84

преди 2 години

А мишкуващите(неутрални) смело ще се втурнат...да целува сапогите на асвабадителите. Но след това ще мрънкат, че има визи и не могат свободно да избягат на запад. Като дори Турция ще стане предпочитане дестинация. Само и само да се измъкнат. Играно е вече

74

До Анонимен 81

преди 2 години

Ти гледа ли изказването на Путин, с което обяви войната? Беше точно да махне нацистите и НАРКОМАНИТЕ. Не знам защо това последното го забравяте. А всяка дума на Вожда е важна и съдържа много мъдрост. Или ви е срам да го гледате, защото и вие осъзнавате, че не изглежда като човек в нормално психично здраве.Като и да е. Спец операцията е на **й. В момента украйнците връщат руската армия години назад и показват, че е книжен тигър. А над 10000 руснаци вече са груз 200. При това само за месец.

73

Анонимен

преди 2 години

Тези 16%, дето искат да доставяме оръжие на Украйна, ако бъдат нападнати от който и да е, са готови да заложат не само задните си отвори, но и онези на жените и децата си, в името на оцеляването. Това е нашият национално-патриотичен капитал от "герои". И това са 16%.