32

Киро Парцала

преди 2 години

Едно е да можеш, да искаш и да го правиш. Неисках пълно да цитирам Героя от Мъжки времена. Но това което в момента върви в БФС е най долна проба Перушанеста *и хайката некъдърни*измекярченцаа около него* излагация, която директно излага още веднъж нашият Народ, а не държавата щото тя я няма!

31

ля ля

преди 2 години

доста срамно за футбола и държавата ни като се случват такива неща! "легендите трябва да си ходят"! то на всички ни е ясно .... лошо е че не напускат!!!

30

Говорещия с кучета

преди 2 години

Кучето като захапе кокал не пуща а тоя пес от петнайсе години дъвче кокала на БФС.

29

Анонимен

преди 2 години

самобръсначки и ножици е трябвало да летят. Перукан докато не бъде обръснат, няма да даде поста

28

Зевзек

преди 2 години

Голям вратар е тоя Бобито бре, преди вардеше по вратите на стадионите да не влезе топката, сега варди на вратата на БФС да не влезе читав човек в управлението. Абе дайте му някаква врата там да варди че да ни освободи от присъствието си!

27

Анонимен

преди 2 години

БФС и българската прикриватура. ОПГ-та от където и да ги погледнеш. Много се успокой ме с падането на Бойко тиквата, но ето че нищо не е свършило...

26

Анонимен

преди 2 години

ФИФА и УЕФА искат хора като Перуката. Да им играят по свирката. Да гласуват за който "трябва"когато има избори за световни и европейски първенства и да си траят когато в шампионската лига набутват 20 отбора от първите 5 първенства , а за страни като нашата има 4 пресявки и окапват по пътя. Не случайно на тези позиции няма ограничение от 2 мандата каквито има за президентите на държави.

25

ЧИЧО СТАМАТ

преди 2 години

До Анонимен НАШИТЕ КЛУБОВЕ СА ПЕРАЧНИЦА НА ПАРИ И СПЕСТЯВАНЕ НА ДАНЪЦИ,ЗАТОВА В БЪЛГАРИЯ ФУТБОЛА ТОТАЛНО СЕ СРИНА.КУПУВАТ СЕ ЧУЖДЕНЦИ НА ,,КИЛОГРАМ,,И РОДНИТЕ ТАЛАНТИ КОЛКОТО И ДА СА МАЛКО НЕ МОГАТ ДА СЕ РЕАЛИЗИРАТ

24

Болони

преди 2 години

Вено е старите Българи знает как се краде, младите искат да се научат. Пародията е пълна.

23

Перуци

преди 2 години

И ви да сте вътре и вие ще крадете.Тия където замерят с картофи ги е яд че за тях няма от каймака

22

Анонимен

преди 2 години

И сега като го няма Тиквата да разпределя какво голямо първенство е спечелено от някой български отбор?

21

Анонимен

преди 2 години

Бях втора кола когато блокираха бул. България. Слезнах да ги питам колко ще продължи защото трябва да взема децата си от градина и училище. Те 20 човека тръгнаха да ми скачат на бой, че даже и самите полицайте ме заплашиха. Ето затова никога няма да се оправи тая държава. Какво съм им виновен аз и моите деца, и защото 20 човека ще ми скачат, да идват един по един кат са толкова отворени

20

ЧИЧО СТАМАТ

преди 2 години

До Браво Момчета ПАК БАТ БОЙКО ВИНОВЕН ГОРКИЯТ.БОБИ МИХАЙЛОВ Е ПРЕЗИДЕНТ НА БФС ОТ 2005 ГОД. КОГАТО ОЩЕ НЯМАШЕ ГЕРБ.КАТО ВЪВ ВИЦА.НА ЕДИН ЧОВЕК МУ КАЗАЛИ ,ЧЕ СЕСТРА МУ Е ***,А НА ОТГОВОРА МУ ,ЧЕ НЯМАЛ СЕСТРА ПОСЛЕДВАЛ ОТГОВОР,ЧЕ АКО ИМАЛ ЩЯЛА ДА СТАНЕ ТАКАВА.

19

Анонимен

преди 2 години

Бербатов не ме вълнува по никакъв начин. Нито съм му фен - нито почитател. Но перуката , бат венци , лечков и тнт - са ми откровенно про-тив-ни !

18

Анонимен

преди 2 години

Аре бе , периката , бат венци и останалите русо-филски ко-рум-***-та - няма ли да се раз-карат най-после !

17

ПроСоТо

преди 2 години

леле!...Щом са включили и ДЕЦА в ИНТРИГИТЕ СИ,значи съвсем е затънал "коня им в ряката".."новото лице"-Бербатов,който официално декларира,че няма никога повече да играе в българския национален отбор е налазил страстно към тлъстата БАНИЦА...

16

Браво Момчета

преди 2 години

Шут в гузъ на перуката хахаха. Така се действа срещу гербажии, браво момчета.

15

Дико Сашев

преди 2 години

Как ще викат оставка? Б. Михайлов не е избран за президент на БФС, че да подава оставка. Има си Правилник на БФС и според него няма избран президент.

14

Дуле Савич

преди 2 години

Гледах го на живо в Спортал по едно време, точно хванах момента как деца рушат фасадата на оградата и хвърлят предмети по някакви стъкла на вътрешна постройка. Съжалявам, фенове, но не мисля, че начина да изразим несъгласието си с нещо е да трошим и мърсим, защото ремонта, почистването и т.н. пак от нашите джобове ще излезе.

13

До 10

преди 2 години

Не само разпределяше, но се и разпореждаше какво да стане. Типичен пример е, че под влияние на ББ, Михайлов подаде оставка. Забележете, че тази оставка стоя сума ти време, а веднага след като ББ изпадна от властта и не можеше да се разпорежда, Михайлов оттегли оставката и реши неочаквано пак да бъде шеф. Ето такива марионетки са всички.