364

Бай Дрън

преди 2 години

А санкциите не са ли кражба? Не може ей така от днес за утре да сгазиш всички документи говори с Русия и да се изнесеш от страната, оставяйки стотици хиляди без работа. Това не е ли кражба, питам аз. Отделно, дето Запада първи открадна стотици милиарди от руската ЦБ. Авиокомпаниите да си търсят парите от крадливите си правителства.

363

Анонимен

преди 2 години

Уж много богати руснаците, пък нямат един свой самолет и се налага да крадат чуждите. Сега като спрат да им продават автомобили, очаквам скоро да се върнат към конския впряг.

362

Tomorrow

преди 2 години

300млрд. От валутните резерви на Русия замразиха/открадна запада, за някакви 10, говорят, че било голяма кражба. Цинизъм на нта степен.

361

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха,ама те сериозно ли си мислеха,че ще блокират всички активи и ще конфискуват имущества без съд (ей така за "правдата")а руснаците ще им пазят тяхното и ще им го връщата.Либерализъм сър.

360

Анонимен

преди 2 години

лизинговите компании нарушават договорите като ги прекратяват предсрочно. проблема си е техен.

359

Анонимен

преди 2 години

ДОГОВОРИ,ДОГОВОРЪТ ПРИ НАРУШАВАНЕ НАРУШИЛАТА ГО СТРАНА ЩЕ ТЪРПИ ЗАГУБИ. ЩОМ АВИОКОМПАНИЙТЕ НЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ДОГОВОРИТЕ ЩЕ СИ ПЛАЩАТ БЕЗ ДА РЕВАТ.

358

Смехотворко

преди 2 години

До385 значи те им откраднаха приблизително половин трилион долара А ти ми говориш за някакви си 10 милиарда я виж какво става Германия иска да национализира техните фирми в Германия за съжаление ние България сме по-зле от руснаците защото в България нищо не сме измислили и ние какво произвеждаме какво изнасяме кажи

357

Анонимен

преди 2 години

Така не става. Откраднаха парите за газта петрола, златото на Русия.Какво остана да им върнат самолети които са на половина изплатени.Знам за нахасвото на USA но тяхната наглост е без предел.Путин постъпи както истински патриот.Мачкаи тази зган от гедери пед.....фли, прочие Никаква милост за тези убийци на народите.

356

Анонимен

преди 2 години

а не бе - ГЕПИ - и после обвиняват другите че били крадци

355

Те не крадат

преди 2 години

Вземат си ги, защото не могат да направят никакви читави самолети - само летящи ковчези и бpакми.

354

Найко

преди 2 години

То ей така от приятели на Руския народ станахме негови врагове заради Путиновите беззумни престъпления ,Вече повечето хора у нас като чуят за Руснак не си спомнят за Чайковски ,Солженицин,Достоевски а за зверствата в Украйна която е най братската им страна ,и почваме да гледаме на всеки Руснак като на терорист ,който идва да краде и убива деца ,старци ,събаря къщи ,блокове.това направи Путин и още 100год ще се помни

353

Тошо

преди 2 години

Добре де, и за какво и са ....да летят само до Китай, е, те си имат хората самолети, най-много да ги направи бойни с ракети и да ги включи в конфликта, за друго не виждам !

352

Отец Паисий

преди 2 години

"Имал........... ДАЛ....... " Древна Българска мъдрост

351

Къде е проблема?

преди 2 години

Проблема го създават самите западни фирми с едностранното прекратяване на лизинговите договори. Русия си е плащала лизинговите вности и сигурно ще продължи да ги плаща. Каква кражба има тук? Кражба щеше да има, ако самолетите бяха национализирани (както Германия се кани да направи с имуществото на Газпром), а те не са.

350

Анонимен

преди 2 години

Прави са руснаците.Все едно ти си плащаш изрядно лизинга на Пежото, ама лизинговата компания решава да ти го вземе, щото не я кефиш (или не кефиш Байдън). Кражба би било точно обратното.

349

Крайният

преди 2 години

След като Западът може да отнеме всичко руско по света, защо Русия да не може да отнема западното?

348

слънчоглед в мъгла

преди 2 години

До нормалните хора споко, а за русоробите-пишман хора, да си направят втора гънка с удар в стената. Съвсем скоро джуджето ще си плати за всички разрушения в Украйна и многократно за направените разходи и пропуснати ползи от Запада (в суровини, не в ратията за дупе, наречена рубла). Руснаците си заслужават съдбата и ще бъдат поданици на петоразрядна държава. Чак толкова липса на мозък не може да се обясни само с ковида

347

Анонимен

преди 2 години

"А е по-скоро пропуск на Запада (умишлен или не е друга тема), че не са проверявани доходите на тези хора и откъде идват." - Да не би да мислиш, че този пропуск е бил случаен? ... :) ... Както и да го наричаме и едното и другото (къщите и яхтите, и самолетите) на *** език си е кражба. Вече дали е кражба на нещо, което преди това е било откраднато, е съвсем друг въпрос. Капиталите на производителите на самолетите да не мислиш, че са натрупани по богоугоден начин... :)

346

Анонимен

преди 2 години

Когато някои е срещу системата винаги е губещ. Нали след няколко години тия самолети половината ще са за части, а с другата половина ще е опасно да се лети. То не че живота в Русия е ценен. Ще приключи спецялната операция, ще се опитат да градат на ново доверие. И тогава вместо 10млрд ще дължат 50млрд. или ще вземат самолет на лизинг ама друг път. Някои може и да им даде нещо като бърз кредит....хахаха. Прoстия човек цял живот си мисли че *** системата, а всъщност тя му го нaбива.

345

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 375 "На теб обаче ти е трудно да наречеш кражба това, което направихме ние Запада. :)" Запорирането не е национализиране. А е по-скоро пропуск на Запада (умишлен или не е друга тема), че не са проверявани доходите на тези хора и откъде идват. Щерката на любовницата на Лавров с апартамент в Кенсингтън за 4.5 милиона лири, без да има никаква официална работа. Нека докаже откъде са й парите и ще й върнат апартамента. Познай дали ще го направи.