176

Някой си

преди 2 години

ВСИЧКИТЕ РУСНАЦИ СА ***,ПРИ ТОВА АГРЕСОРИ.СЛЕД КАТО ГИ НАУЧАТ БЪДЕЩИТЕ *** ДА КАЗВАТ - МАМА,СЛЕДВАЩАТА ДУМА КОЯТО НЕВРЪСТНОТО РУСКО ИДИОТЧЕ НАУЧАВА Е ДУМАТА - ВОЙНА.

175

Дядо Поп

преди 2 години

До Проповедникъткакви са тея безарабски българи? Неграмотни *** вън от България, Сибир ви очаква!

174

Проповедникът

преди 2 години

До До 155 (продължение)Какво ти дадоха бе, ***? Съсипаха ти селското стопанство. Внасяш плодове и зеленчуци, внасяш месо, внасяш колбаси. Съсипаха ти индустрията. Сега внасяш почти всичко. 80% от всичко ни е внос. Разбира ли простата ти кратуна какво означава да внасяш 80% от всичко? Дори АЕЦ- Козлодуй ти съсипаха, простако ***.

173

Проповедникът

преди 2 години

До ЕксНе ти разбира главата ама хич. Още през 2014-та, когато Украински военни части основно отряди на Азов и бандеровци, започнаха да избиват руснаци и безарабски българи, Путин започна подготовка и военна и икономическа. Очевадно беше още тогава, че ще дойде момент в който САЩ, чрез Украйна ще принуди Путин да предприеме действия. Никоя държава от ранга на РФ, няма да позволи врагът му да стигне границите и. Никоя, набий си го в главата.

172

Песов

преди 2 години

След Украина е турция

171

Л

преди 2 години

П

170

Рейгън

преди 2 години

Екс, ами Украйна 8 години напада руснаците в Донбас. Защо не пробваш да нападнеш американци на произволно място по света, да видиш резултата. До сега заради(уж) такива атаки са унищожени няколко държави с 1 МИЛИОН жертви. Страшни сте задклавиатурни анализатори и герои.

169

Екс

преди 2 години

До Славчо СлавевСтига с тоя САЩ бе! Ако Украйна беше нападнала Русия, да говорим кой ги е подучил, но то е РУСИЯ НАПАДНА УКРАЙНА! А з това НЯМА оправдани, извинение или обаснение!

168

Славчо Славев,

преди 2 години

Защо получих от вас отказ да публикувам коментара си

167

Славчо Славев

преди 2 години

Нямаше да има война ако САЩ ме не вербувал украинците срещу руските граждани в Донбас.Сащ създаде такава Азов фашистите националисти които убиваха невинни руски граждани за последните 8г.Нима САЩ и Европа не знае тези безчинства над руснаците и д-р.етноси било и българи унгарци румънци и др.Естествено знаят но това е тяхната цел срещу Русия.Украйна не се съгласи за Минските споразумения на другия ден Порошенко бе с автомат пред един танка на който пишеше Бандерос.Това е един пъклен план на САЩ

166

Тони

преди 2 години

Руснаци и украинци са пълни *** и *** заради тях страда цяла Европа

165

Анонимен

преди 2 години

Като човек ходил в казарма съм склонен да вярвам на статията.

164

СВОЙ

преди 2 години

Доста поста трият,ако не хвалиш"Хероите" Укрите са промити мозъци умиращаи за интересите на САЩ.Относно военните действия,има Украинци,които всеки ден коментират в ютуб.Съотношението на силите е 5/1 в полза на Украинската армиа,макар и 400хил да са някави запасняци.Въпреки това ,Руската армия бавно ,но систематично бие Укрите и завзема повече и повече територия.Украинската армия е просто в плачевно състояние

163

Анонимен

преди 2 години

А ние имаме журналисти и драскачи *** ама съжителстваме някак си ,ама не зная до кога?Може би докато Путин изгони работодателите им от тук отвъд океана.

162

До Х

преди 2 години

Как ше не е полил бе колко пъти иска хуманитарна помощ, да няма да ти иска директно храна

161

Х

преди 2 години

В началото изпитах много силни чувства за несправедливост от инвазията,и още е така.Но трябва да призная и,че леко вече ме изнервя постоянната пропаганда.Първо казаха,че Змийския остров е унищожен, всички загинали геройски...после се оказа,че са живи и здрави...Зеленски във всичките си обръщения никъде не помоли за храна,дрехи,лекарства...,а само оръжия и още, и още, и още...как тогава ще дойде Мира?

160

Митев

преди 2 години

Победа или самоунищожение???...

159

Шаши

преди 2 години

При нас, ако викнат за казармата телефонистите по офисите, как ще са в униформа? Няма ли нет ще са безпомощни и вяли.

158

Ники

преди 2 години

Фейк поредния

157

123

преди 2 години

Само едно друго изкопаемо във вселената е по-зле от рашистите и това е българския русофил.