54

украински шампион по

преди 2 години

...."украински шампион по водка топка"....

53

Анонимен

преди 2 години

Мариупол вече е превзет и сега именно убийствата и престъпленията ще спрат. Именно доблестната украинска армия тероризира цивилното украинско население. При превземането на населени пунктове руснаците са намирали изнасилени и убити и даже непогребани млади жени. Хората благодарят на руснаците, че са ги освободили, както сами се изразяват, от тези из.р0ди.

52

Анонимен

преди 2 години

Ало, журналистката. Провери ли с доказателства това, което си написала и можеш ли да се явиш на съд за разпространение на фалшиви новини.

51

Fallschirmspringer

преди 2 години

До В.:::// А не така ,не влизата в неолибералният хор за демонизиране на Русия и персонално Путин.За Русия само нещо отвратително и то колкото е възможно повече или нищо.

50

В.

преди 2 години

Отвлекли, излекували и подарили компютър

49

Fallschirmspringer

преди 2 години

""Украинската генералната прокуратура на съобщи, че води разследване за отвличането на 12-годишно момиче от град Мариупол от страна на руските нашественици,"" За повече драматизъм,може да добавите,че детето ,вече е изядено на другарска трапеза,както и всякаква друга проста-щина ще свърши работа.Все пак трябва да засвидетелствуваме своят евроТейски,неолиберален "демократизъм",в съзвучие с такта задаван от Вашингтон

48

Гош

преди 2 години

Русия винаги е мразила България, никога не са казали една добра дума за нас, винаги са ни разделяли и вкарали в конфликти и войни със съседни на нас държави, от 45г до 89г извлачиха всичко от България, историята ни се опитаха да променят, държавния резерв и държавния архив ни откраднаха, азбуката ни не била наша а на Македония, те не говорили на Български ами това бил техен език и кво ли още не а русофилите продължават да им се дупят с наплюнчен *** и щастливо охилени. Няма по долни от русофили

47

Сандо

преди 2 години

кой знае от кой балкон е стрелял тоя и са го обезвредили. Ей такива останали само в апратамента в град които се бомбандира от седмици са ми най-любимо. Ще да е обилновенн човек

46

65 Лъжеш Джендър

преди 2 години

и знаеш това

45

Анонимен

преди 2 години

Ако автобус 60 местен се преобърне,претъркаля,че има ранени,загинали ще се появят 15-20 линейки коя от коя по бързи и ще го наобиколят около местото по възможност,че всички лекари санитари ще бързат да оказват бърза помощ,а що остава за влак композиция-20 пътнически вагона тогава въобще ще е като на филм за спешни отделения придошли от всякакви районни центрове,а в Мариупол война се води под предтекст специална операция,а няма специален транспорт за пристигане на помощ с извозване,кой е длъжен.

44

До Анонимен

преди 2 години

"...Детето е ранено само, войниците явно са го намерили некъде и са го спасили ..."- Нападнали Украйна, сринали Мариупол със земята, убили бащата на Кира, ранили и самата Кира ... и накрая я отвлекли за да я спасят ... в този форум има пациенти които се нуждаят от спешна медицинска помощ, даже се чудя хора ли са изобщо и дали по скоро нямат нужда от ветеринар ... ?!

43

Ha

преди 2 години

Цар Освободител се нарича така защото е премахнал крепостничеството което си е робство. Руснаците са продавани и разигравани на карти например. Е не е трябвало те са си останали роби по душа!!!!

42

Анонимен

преди 2 години

Стига с това избиване на деца. Каквито и да са бащите им, децата не носят вина за това. Ако баща и наистина е бил азовец и убиец, получил си го е, детето и без това е останало само и нещастно.

41

Анонимен

преди 2 години

При опит да напусне Мариупол, малката Кира е била ранена в резултат на експлозия на мина. "След това момичето е било отвлечено от руските агресори и отведено в окупирания Донбас." - Е това е изречението трепач на всекаква логика... Детето е ранено само, войниците явно са го намерили некъде и са го спасили ... Според драскачите на тая статия детето е отвлечено ... С такава пропаганда надали и един ще хванете да ви повярва.

40

Анонимен

преди 2 години

Монев дишай. Това не са ти робавладелците от запада, дето са ходили в Африка и който добарат на кораба и в робство. Успокой се малко, не бъркай народите.

39

Do 54

преди 2 години

Винаги съм знаел - погледни се в огледалото за да видиш истински и.зро.д

38

Монев

преди 2 години

И не само това момиче - РУСНАЦИТЕ ОТВЛЯКОХА НАСИЛСТВЕНО В РУСИЯ И руски терито рии много майки с деца,кметове на населени места ...НЯМА РАЗЛИКА МЕЖДУ SS-войските на Хитлер и тия " освободители " ! Свобода за Украйна и украинците !!! Путиновата армия е срам за руския народ !

37

?

преди 2 години

Делото срещу лекарите (на руски: дело врачей, врачи-вредители или врачи-убийцы) е заведено в началото на 1953 г. по скалъпени обвинения в конспирация за елиминиране на съветското ръководство.

36

Анонимен

преди 2 години

А не бе! Трябваше да оставят детето в Мариупол! Така е по евроатлантически.

35

Винаги съм знаел

преди 2 години

Комунизма и комунистите раждат и.зроди......за 100 години-толкова....