19

1

преди 2 години

а длаверата на този спец за милиони икусур кога ще се разследва?вместо да е в затвора, направиха го шеф на нап.

18

Хайде де

преди 2 години

*** още ли не е намерила достатъчно доказателства?

17

Пепи

преди 2 години

доколкото си спомням ,след 4 прекарани години в испания ... та там май се говори испански . Та колкото и да е странно - всички официални документи между институциите са на испански или - castellano catalan basco и още един май че беше . Та там не знам да вадят документи на английски . Малко ми се струва съмнителна тая работа .

16

пияница мистик

преди 2 години

"Проверките са приключили отдавна, защото писмата и конкретните случаи са през 2019 година, проверките са приключили през 2020 и началото на 2021. Не са установени нарушения. 38 лица са проверени и не е открито нарушение." === Такаааа, значи Барселонагейт изобщо няма. Пак лъжите на комунистите да опетнят на Боко името и да им се вържат по-прpoстоватичките провинциалистчета и селяните като с чекмеджето. И това го казва вашия Спецов, от ПП. Давай сега да видим ДАМАДЖАНАГЕЙТ с 22 апартамента от де

15

Анонимен

преди 2 години

Никога няма да установите нарушения, а те са видни и с просто око. Но гарван, гарвану око не вади. Божиии, зах колко смотаних ни смятат тие.

14

1

преди 2 години

До Калеко Алеко,той спеца е при вас бе калеко,онзи с асансьора в спалнята си,а за другия барселонски,се води следствие,мислиш си,че е забравен ли.Да е жива и здрава,г-жа ЛАУРА,трудно забравя,като господ,забавя но не забравя.

13

Анонимен

преди 2 години

Някой да каже преведоха ли 19-те страници от Барселона, изпратени от прокуратурата на Барселона доБългарската прокуратура преди пвече от месец. А може би много ги затрудняват запетайките в текста?

12

1

преди 2 години

До 19 апартамента,г..анн.н..ч..о..Рашлов никога не е декларирал,толкова имота,справката е в твоя нотариален акт,естествено,ако го имаш,ще ти стане ясно,и втори път като ги пишеш ще знаеш,бройките им.

11

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами да продължават ... да вдигат пушилка, за да прикриват нарушенията на данъчни измамници като спецоФ, както и семейните игри и далавери на кумците, кумиците и любовниците, като и фейковете на този с N на брой имоти и тоалетни, като и милиардите които се теглят всяка седмица, като и инфлацията и цените на енергоизточниците, като и всички други престъпления които в момента се извършват в държавата под булото на този с вдигнатия юмрук и съветниците му от ДС ... !!!

10

Говори се, че

преди 2 години

Специалиста Спецо и кака Асенка(не аптекарката) били вече в процес на развод.Асенка си била намерила нова изгора и ощастливител - това бил Крумката - известен БГ-фолк певец.Честито на младите и горчиво! Таз година булка, догодина - люлка! И да пиете по една блага ракия, ей!

9

Анонимен

преди 2 години

Дрън, дрън.Те испанските власти не намериха основания да изискат от банките си проследяване на финансовия ресурс в сделката, нашия тарикат дето крил ДДС ще намери нещо. По скоро срещу заплаха, че ще го дадат на прокурор, ще е принуден да изфабрикува нещо.

8

Анонимен

преди 2 години

държавата ПОТЪВА те ни занимават и хвърлят прах в очите с показни акции срещу тиквата - дай на народа зрелища и той може да забрави за хляба и да не разбера как са го изклатили докато гледа сеир.

7

Анонимен

преди 2 години

А вълнуват ли те тези 9 млрд лв, които правителството на Петков изхарчи през декември 2021 г за една седмица. Това кражба ли е според тебе или работа на полза роду?

6

19 апартамента

преди 2 години

А дали НАП и лично Спецов ще разследва как така един следовател на държавна работа като Бойко Рашков има декларирани 19 апартамента и 850 000 лв на влог.Искам този случай да се разследва и да се изясни произхода на парите на Рашков и по какъв начин е придобил тези апартаменти?

5

Анонимен

преди 2 години

Не ме вълнува дали Боко има къще в Барселона, ама колко открадна от магистралите? Стига сте ни хвърляли прах в очите.

4

Анонимен

преди 2 години

Аз доколкото знам Бойко Борисов си живее в Банкя, не случайни го арестуваха от а Банкя, а не от Барселона?

3

Анонимен

преди 2 години

Спецов, а теб кога ще те проверят за твоят бонус от 750 000 лв, който взе от НАП за края на 2021 г.?

2

Пепи

преди 2 години

Първо - имота не се намира в рамките на град Барселона . А в рамките на област Каталуня . Второ - не е кой знае колко скъп имот . Трето - нема .

1

Анонимен

преди 2 години

И какво произлиза от вашите проверки? гОла вода сте. Имитация на дейност-правяп си нов имейл, но още проучвам как. Ще разбера след 5 години, евентуално.