46

Анонимен

преди 2 години

Предателите са тези, които искат да ни въвлекат във война. Не ме интересува дали е Русия, дали е Китай или някой друг диктатор. Не виждам защо ние трябва да се набутваме между шамарите. Ако ще сме съпричастни с някого тогава трябва да съчувстваме на всички държави, при които има военен конфликт, а не избирателно.

45

Анонимен

преди 2 години

С тази война изкристализираха руските шпиони в България. Един от тях е дебелият предател шкембето Каракачанов

44

До 43

преди 2 години

Не ,,ypkи,, а ,,ykpи,, . И те воюват срещу ,,opkи,,-рушисти.

43

Анонимен

преди 2 години

Шкембето си е агент на ДС и това е. Явно доста поразии е направило дебелото,докато е било министър

42

До Каракачанов -

преди 2 години

Ужким патриот, а лиже *** на Путин, същия Путин, който отрича ролята и значението на Кирил и Методий. Който ни изпрати тетка Митрофановна да обижда, поучава и заплашва. Ей, нали виждаш резултатите за твоята партия? И нали ужким подаде оставка, какво се месиш и се произнасяш. А и нещо не се виждам американските самолети. Защо се отказа от Грипен, можеше вече и да ги имаме. А и не знам в Москва дали има "BILLA" или ще си носиш торбичката от България. Радвай се на пенсията си и на почивката си.

41

ББ

преди 2 години

прогесивният Свят ще дава все по модерни оръжия на Украйна,путин руши домовете им и убива децата им...мечтата му за...империя...лудост...го доведе до позор и срам...Света ни го презира...с изключения на две три страни с подобни амбиции,Света ни е готов за Световна война...ще е най-кратката и евтина...Света ни има ядрени ...повече от путин и китай...по-модерни...по-смъртоносни...замислете се трябва ли да го причиняваме на децата си...г-н Си?има пътища...и те не минават през..москва!!!

40

Анонимен

преди 2 години

"Каракачанов: Решението за конфликта в Украйна не бива да бъде военно" - споко е биричед, нито една от двете държави не е обявила война.

39

Анонимен

преди 2 години

Както винаги греши за всичко.Няма вярно казано нещо тоя човек.Говореше с надсмешка,че война нямало да има,как никой не я искал.После взе да бамбалосва как Русия ще победи лесно и тн.И в това греши.Войната ще се реши на бойното поле.

38

Анонимен

преди 2 години

Добра идея. На азовците да им се даде старо оръжие с изтекъл срок на годност, та като решат да стрелят то да гърми в тях. Така хем ще помогнем на Украйна, хем на Русия. Българското оръжие, 2 в 1! Неочаквано добра комбинация!

37

Анонимен

преди 2 години

Зеленски е евреин, който се кефи, бас държа, че православните се избиват взаимно. Партията му Слуга на народа е кръстена на филма с негово участие, където героят му честен човек става президент на Украйна. 2019г е последната 51 серия на филма, същата година украинците избират актьора за президент. Това, ако не е постановка на ЦРУ, значи е на МУСАД.

36

Анонимен

преди 2 години

Не го харесвам и не знам дали не се изказва популистично, за да си върне електората. Но е прав. Преговорите трябва да с ЕС, САЩ и Русия. Така има някакъв шанс за разбирателство. Прав е, че и въоражаването на Украйна, просто удължава агонията. Трябват спешни преговори, но като равнопоставени. Не само руснаците лоши, а всички други добри. Това яростно противопоставяне, ще продължи войната, а недай Боже и други държави да се включат. Няма да има оправия. Тогава ще е късно. Разум трябва.

35

Хаха

преди 2 години

Господине...това не е детска мечта! Това е война! И нема нищо по-военно от Войната!!! Айде отивай да играеш на стражари и апаши! Ти решение не можеш да вземеш ...ти си за продоволствената палатка!!!

34

Анонимен

преди 2 години

Този плондир Каракачанов е еталон за руска слуга, платен агент -изменник !!!! Скоро тези Национални предатели ще си получат заслуженото !!!!

33

Z

преди 2 години

Никакви оръжия за украинците. НАТО вън от България. Взимаме си живота в наши ръце, такъв какъвто е. Врагът не е в Кремъл, а през океана. Но ще го бием по украинските полета, колкото и да е тежко.

32

Анонимен

преди 2 години

Каракачанката продължава да се снишава.

31

Анонимен

преди 2 години

прокуратурата нали търси руски агенти този е такъв.

30

Анонимен

преди 2 години

Единственият бивш военен министър, който се държи смислено в днешната ситуация. Такива хора все повече ще липсват на България, за съжаление. И в САЩ и в ЕС липсват такива хора, но те поне са по-богати от нас, засега.

29

Алцхаимер

преди 2 години

Ква е тая мумия

28

Натовеца

преди 2 години

Прав е Каракачанката !

27

Анонимен

преди 2 години

Каракачанката се снишава.