49

Алооо

преди 2 години

До не сме народ а племе , *** е по-точно, както е казал Славейков.

48

не сме народ а племе

преди 2 години

До Алооотам е работата, че не сме народ, а племе, при това гадно. според бай тошо сме едно "талантливо племе", казва го по време на пленум на бкп.

47

Анонимен

преди 2 години

БКПто е вредно явление!

46

Алооо

преди 2 години

Dnes.bg изключете коментарите, по-добре, че българите ако има световно, олимпиада и други по плюене и жлъч ще сме винаги със златните медали... Жалък народ сме, за това никога няма да дръпнем напред...

45

анонимен

преди 2 години

Най-добрият комунист е мъртвия комунист. Комунистите 77 години разсипват България.

44

Тъпанар

преди 2 години

... Защото единствено до.битъ.ка на този свят иска само тър.буха да му е пълен и топ.ките празни. И единствено на до.битъ.ка трябва да му се дава - останалите животни сами се грижат за тия работи. Пред очите са ми още лозунгите: "Другари, дайте да дадем!"

43

Тъпанар

преди 2 години

От 44-та България се управлява от комунисти и ДС. Последните 30 г. са просто техните деца и внуци, дошли тук като юпита по препоръка на тате и дядо. Само оня ч.ук царя не беше комунист, ама дойде като подставено лице на комунистите, да им свърши работата, срещу обещанието да му узаконят 1/4 от България. А тия дето напяват мантрата, колко било хубаво през соц-а са или облажили се деца на бивши партийци или морално, етически, естетически и духовно оса.ка.тени креатури. Бог да ги прОсти-го.ве.да.

42

smoke_chiba_chiba

преди 2 години

Добрият комунист е мъртвият комунист

41

И този

преди 2 години

Нали ги виждате.Всички докарани от селата.Активисти.Прости и необразовани.А умните и образовани избиха и изселиха.Сега правят същото щото са същите.Всички са пак от провинцията послушни и грладни завършили Бл град и Школата на МВР юристи.Старите софийски фамилии хора с чест и достойнство няма да ги видите.

40

Да бееееее

преди 2 години

Точно по неговото.време 80% от хората живеели по-добре.По онова време никога не е имало всичко, но пък през 1986започна да изчезва всичко и една година по-късно от познати търсех тензух за пелени на детето/ памперси беше непозната дума/ и само едни празни цинкови кофи дрънчаха по рафтовете.Роди се се 88-*** и като ни изписаха с обикновен биберон и малко лимадено шише хранехме бебето, после пак с познати намерихме бебешко шише и т.н. Със сигурност вината не е била на Атанасов, ама не ми превъзнас

39

Анонимен

преди 2 години

тия дето са работили за него са говорили с голямо уважение за него защото са се облажили до пето коляно покрай него - естествено че няма да говорят лошо като а яко напълнитли кесиите за себе си и за цялата рода

38

Калашников

преди 2 години

Да почива в мир ! А ,,финансовите му злоупотреби " са били в това , че е давал помощи на компартии на страни от третият свят ....А организационнополитическият му потенциял е бил свтлинни години по голям от този на сегашните бандити !

37

Анонимен

преди 2 години

Познавам лично хора, които са работили под ръководството на Георги Атанасов и всички говореха с голямо уважение за него.

36

Анонимен

преди 2 години

Със сигурност ваксиниран срещу ковид както е вече стандарт по Европа, възрастните да умират след ваксинацията! Спестяват се пари от пенсията а и от здравната каса! Не знам защо лекарите не протестират, защото ваксинацията е в техен ущърб!

35

Анонимен

преди 2 години

Впечатляваща биография. Не е като сегашните Калинки. Например Бойко Борисов от пожарникар и пазвантин, стана премиер, с Цветан Цветанов от физкултурник и разносвач на папки стана вицепремиер и вътрешен министър.

34

Хахаха

преди 2 години

Коп'лето без малко да удари 90така, ама онази с косата го е преварила.

33

Социаглиcт

преди 2 години

От тия дето за две години изпълняваха петилетните планове.

32

Анонимен

преди 2 години

Един по един си отиват достойните хора, а тяхното място се заема от мутpи.

31

Анонимен

преди 2 години

При управлението на Георги Атанасов, 80% от хората живееха по-добре от сега.

30

Анонимен

преди 2 години

Пълни измислици са това за 1968 година.