10

Моят баща

преди 2 години

е бил навремето милиционер! Репресирал е много хора! Удрял ги е, биел ги е, създавал ред в името на Ленин и Маркс! Сега е на 87 години с 950 лв. пенсия! Трудноподвижен, може да не изкара до края на годината. Слава на старите милиционери!

9

до 2

преди 2 години

И аз съм работил за сегашните заплати на полицай, ама преди 10 години, като студент. И я взимах за 2 седмици работа. Сега само удръжките ми са двойни на заплатата на полицай. Та, ако работиш за такава ниска заплата, в теб е проблемът. Ревете за съкращения и че те нищо не можели, а на вас като ви се каже как нищо не можете, и лаете. Еми, всеки сам си е изградил колко да взима. Полицай взима колкото чистачка в модерен офис, защото така си е избрал. И най-заможните плащаме заплатите им. Толкоз.

8

Хм

преди 2 години

Ткака както има професия парамедик,дали няма и паракатаджия?Далеч по изгодно би било да си паракатаджия отколкото парамедик.Ако има къде мога да се обуча?

7

до 3

преди 2 години

Полицията е нужна. Но не и в този разпасан състав и не с тези жалки заплати. Нужни са 5 пъти по-малко полицаи с тройни заплати, но истински, качествени. Имам вила близо до сръбската граница. Често патрулира (имат съвместни учения) полска гранична полиция, редом с нашите шкембаци. Е ли нужно да обяснявам кой как изглежда и какви маниери има?!

6

Анонимен

преди 2 години

МВР и скок?! Няма проблем. Предлагам следното. Изпити за физическа издържливост и тест за интелигентност. Остават топ 50% от "кадрите" (трудно да наречеш аусайдер кадър, защото взима колкото касиерка в супермаркет със спряло развитие в трети клас). Та на останалите "кадри" им се вдига заплатата с 50%. И така всяка година, докато не намалеят с 90% канцеларските плъхове из администрацията и ненужният брой милиционери.

5

Катаджия Б.

преди 2 години

Ами пък ние?! Ще спираме и ще глобяваме масово! Аз не прощавам!

4

Първо

преди 2 години

Съкращение! И тогава!

3

Закривай

преди 2 години

Милицията! И наново! Млади хора некорумпирани!

2

Анонимен

преди 2 години

До 2 - Прави нещо, което е важно за държавата, като за начало, а после ще говорим ... Или смяташ, че полицията не е важна и нужна?

1

Анонимен

преди 2 години

Съкращения кога?