50

Анонимен

преди 2 години

А от къде ще вземат пари да им вдигнат заплатите на МВР или който и да било друг ?Всичко отива в Украйна. Украинските бежанци са в луксозни хотели,в които вие няма да ходите,защото пари нямате и няма да имате.

49

Анонимен

преди 2 години

КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ - КОКОР ОБЕЩАВА 25%- ПОСЛЕ Я УВЕЛИЧАВА С 5% И КАЗВА ЧЕ ПОЛИЦАИТЕ СА ПРОСТИ И НИЩО НЕ РАЗБИРАТ ОТ СМЯТАНЕ- ТАКА СЕ СЛУЧИ С ПЕНСИОНЕРИТЕ- ОБЕЩАХА СРЕДНО С 12.5% УВЕЛИЧИХА С 6/7% А ПОСЛЕ ДОБАВЯХА СТОТИНКИ ДО 60ЛВ, БЯХА ЖАЛКИ, ТА СЕГА ЧАКАМЕ ДА ВИДИМ И УЧИТЕЛИТЕ С КОЛКО СА ГИ ИЗМАМИЛИ...

48

Просто Киро

преди 2 години

Да излезе Чашков и да развее некое листче

47

SHEFA

преди 2 години

И НИЕ ЩЕ ОПНЕМ ПАЛАТКИ ДО ВАС.-НЕМА ДА СЕ ДЕЛИМЕ Я.

46

ГЕСТАПО в Бобов дол

преди 2 години

Полицията в град Бобов дол отвлича хора от домовете им за да се гаври, по поръчка на Пернишки мафиоти!

45

Анонимен

преди 2 години

2, 'Прави нещо, което е важно за държавата, като за начало, а после ще говорим ... Или смяташ, че полицията не е важна и нужна?' ----- ПОЛИЦИЯТА Е НУЖНА ДА ДЪРЖИ ПОД КОНТРОЛ КАПИТАЛИЗМА И ПОД СТРОЙ БАЧКАТОРИТЕ ДА НЕ ПОЧНАТ ДА КРАДАТ КАКТО СИ МУ Е РЕДА В ДЖУНГЛАТА

44

Жалкари

преди 2 години

Може да ми дадат една палка да ходя да ги пазя, няма проблеми, тъкмо да видят как работят нещата. Пък ако по случайност някой изяде палката зад колоната на МС, ни съм лук ял ни мирисал...

43

Анонимен

преди 2 години

Няма пари за МВР,има само за бежанците.Днес гласуваха украинците безплатно да ходят на лекар,което ще струва 50 млн.Парите от небето не падат.МВР да си гладува там.

42

Анонимен

преди 2 години

Освен това искат да си вземат заплатите с увеличението без да работят. Е, най-много да набият някого под колоните на МС, ама това за тях е удоволствие, а не работа.

41

Анонимен

преди 2 години

Учителите кога? С 8 години стаж в детска градина- чисто 1100 лв?!Докога ще е тази подигравка??

40

Анонимен

преди 2 години

Е малко са нагли но само малко

39

Анонимен

преди 2 години

Майка ми е учител по математика. Взима 1500 лв. чисто от гимназията, в която работи. Отделно дава частни уроци по математика, 50 лв. на час + има школа за подготовка за НВО и ДЗИ, като курсът е 6 месеца, на човек по 800 лв. Добри пари си докарва, даже доста добри.

38

Анонимен

преди 2 години

Аз да попитам, като са им малки заплатите, защо си уреждат,? децата и жените да работят там?

37

Анонимен

преди 2 години

Не заслужават и сегашните си заплати!

36

до 37

преди 2 години

Да обясним простичко. Цитираш начални заплати на учители. Началната е далеч от средната. Например- училище търси учител по информатика. По закон трябва да предложи минимум х лв.. Хубаво, ама има бюджет за повечко. Накратко- аз съм учител по информатика на 33 и взимам 2175лв. основна заплата и то за кажи-речи половин работен ден. Останалото време си работя ИТ работа.

35

В Храсталака

преди 2 години

Там опъвате палатки вие фуражки...Там са 25% и повече дори....%

34

до 34

преди 2 години

В интервюто се говори за основна средна заплата. Няма какъв калкулатор да използвам, след като знам кое какво е. СРЗ в България също е основна заплата, а не нетна. Средната учителска заплата (добавяйки клас прослужено време и т.н.) е над 2000лв.. Начални заплати на младши и старши учител не ме вълнуват. Все едно аз да седна да ти говоря как на студент в ИТ сектора даваме 3000лв. и ти да ми твърдиш, че това е средната заплата в сектора (а тя е над 6000).

33

Анонимен

преди 2 години

Абе вие какво, искате на учителите да им свалят заплатите ли? Та то и при тези заплати, няма желаещи. В училището на моето дете в София, върнаха двама пенсионери, защото няма желаещи млади хора.

32

Анонимен

преди 2 години

ПАК ДА ПОВТОРЯ ЛИ ОСНОВНАТА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА УЧИТЕЛИ Е 1250ЛВ ЗА МЛАДШИ УЧИТЕЛ И 1300ЛВ НА СТАРШИ УЧИТЕЛ- ПОЛЗВАЙ КАЛКУЛАТОР ЗАПЛАТА БРУТО/НЕТО И ВСИЧКИ ОСИГУРОВКИ- КАКВА Е ТАЯ СРЕДНА УЧИТЕЛСКА ЗАПЛАТА ОТ КОЙ ИЗТОЧНИК ПОЧЕРПИ ТЕЗИ ТВЪРДЕНИЯ- ИЛИ ДРУГОЯЧЕ КАЗАНО ТИ ЛЪЖИШ.

31

Анонимен

преди 2 години

На тези не им ли вдигнаха скоро пенсиите?