26

Истината

преди 2 години

От Депутати с банка и заплата до залози иманярстване и безотчетност нещо ново в държавата има ли?

25

До 21

преди 2 години

Министър на правосъдието е,с цените на краставиците и доматите ли да се занимава?

24

И

преди 2 години

какво като разпитат Божков,колко тежат показанията на един престъпник и то без доказателства,и мен Кирчо ме рекетира и изнудва всеки ден,давай си цялата пенсия,защото иначе ще те уморим и от студ и от глад.

23

Анонимен

преди 2 години

Какво толкова го обгрижват този Божков? Йорданова показва изключително уважение към този българин с 19 обвинения в Бг, включително поръчителство и заплахи за убийство. Все едно му е лично задължена. Толкова пък почит към бандит от началото на 90-те години.

22

Анонимен

преди 2 години

Игра на на котка с мишкаКато Божков иска да даде показания,да му предложат разпит по"делегация"в държава с която България има правни отношения и той да подпише протокола от разпита саморъчноТака няма да има никакви съмнения за манипулацияИначе ако няма личен подпис,адвокатите на"Дявола" (мафията)ще отхвърлят всичко а Прокуратурата ще започне с това,че няма правно основание да приеме разпита за достоверен по конферентна връзкаТака с подписа му ще е налице и веществено доказателство и мърдане няма

21

1

преди 2 години

До Анонимен-21 да чваше се ,че и с тиквата,се е занимавала.

20

Анонимен

преди 2 години

Йорданова, за 24часа,можете с Рашков да разчистите България, но не искате, всички българи знаем поименно, кои са престъпниците и крадците на Родината ни. Само вие сте глухи, слепи и не разбрали.

19

Тая

преди 2 години

защо отказва дебат с Гешев,защото е некадърна,като Ристю,който бърка в големия си нос,ако се явят на дебат Тая,Ристю,Рошков,фъфлещата взети заедно,Гешев ще ги сложи в малкото си джобче.

18

Анонимен

преди 2 години

Съгласен съм, първо обаче да го задържат за неговите престъпления после да си съчинява показания колкото си иска, аз не съм чул да има осъден с показания на един свидетел без доказателства, но с пари явно и такива неща се изфабрикуват.

17

gogo

преди 2 години

До Краси. Ех Краси Краси много си глупав моето момче. Много ли ти липсват 90-те... мутри , чалга. Благодарение на Винету , тези ярки образи на прехода изчезнаха и колкото и да искате да ги върнете няма да стане. Адвокатката на Божков колкото и да се пъне , нищо няма да направи. Няма капацитет. А ти продължи да си мечтаеш за чалгата, смотан чалгар!

16

Анонимен

преди 2 години

ДБ щяха да са много по симпатична партия ако не обслужваха толкова краварски интереси.

15

Анонимен

преди 2 години

Нищо няма да се случи, младите не се заблуждавайте. Този цирк, го гледаме 30г.Мислите ли, че службите не знаят, кой краде, пере и убива. Пореден блъф.

14

Краси

преди 2 години

Милиционерът Гешев ще прави всичко,за да бави разпитът на Божков!Това е убийствено за комуниста Винету,"бездомното" Владе и "куриерката" Арнаудова!

13

9

преди 2 години

Видео конференция.... Държавата изпраща призовка на бай Иван и му казва ела на 5.април в 10 часа във съда във София. Ако не дойдеш глоба. Бай Иван има компютър и иска конферентна връзка за разпит, щото е от Балчик. Дали ще стане това?????? Друга история със бай Васил има обвинение за присвояване на огромни суми. Бай Васил се качва на уиз Еър и айде в Абу Даби, никой не го спира и никакви полиции не му правят нищо в уае. България го търси ама ще го търси много време. Кога ще го намери?

12

1

преди 2 години

До анонимен-4 нека да ви занимават,омръзна ни с банкянския индивид/не човек/както си написал.

11

БАНко

преди 2 години

НЕ СЕ СЪМНЯВАЙТЕ КАК И КОЙ ПРЕДУПРЕДИ БОЖКОВ ДА ИЗБЯГА , ЗАЩО В ДУБАЙ , ЗАЩО СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ И КАСКЕТА ГО ПАЗЯТ ОТ РАЗПИТ !!! А КАКВО ЗНАЕ КЬОВЕШИ ??? СТРАХ И ПРОТАКАНЕ , ГЕШЕВ !!!НЕ МОЖЕШ ВЕЧЕ ДА СПАСИШ ТИКВИЧКИТЕ ОТ ЗАТВОР !!!

10

1

преди 2 години

До Калеко Алеко,не чак толкова колкото, вие банкянски калинки.

9

реалист

преди 2 години

тия некадърници ще ни завлекат съвсем на дъното, занимават се с глупости а ежедневните проблеми няма кой да ги решава , тази жена освен да поднася кафета , за нищо друго не става , довиждане

8

БЕН

преди 2 години

АЛЪНЖИ ВАСИЛ ЧЕРЕПОВ. ЛЪЖЕ КАТО БАНГО ВАСИЛ.ХИТРЕЦ.

7

Калеко Алеко

преди 2 години

Тези радеви калинки превърнаха във фарс цялото ни правораздаване, нарушавайки всички закони в демократичната ни държава, поругавайки Конституцията и разделението на властите, в опита си да наложат диктатурата на Черепа и фигурантите му ... Не случайно опитите за "Народен съд" на Мая Костинбродска се подеха и от правителството на кумците, кумиците и любовниците, които искат да издават директини присъди от НС на политическите си опоненти и те немелено да се изпълняват, както е правил Гошо Тарабата