61

Малко история

преди 2 години

Влизахте във ВУЗ с предимство/попълвахте една графа кой е активен получавахте апартаменти, автомобили, служби постове държавни пак с предимство. Дойде приватизацията/плячкосването и грабежа/ пак предимство. Раздадоха ви хотели, банки, фабрики, заводи, мини и какво ли не-пак предимство. Абе, ВИЕ от БКП/Българската Комунистическа Партия/ какъв още го искате? Хайде сега на пазарната икономика.

60

преди 2 години

хотелиерите по южното черноморие не са оптимисти,защото по думите им за поредна година ще им се наложи да работят, за да оцелеят - Ами народа така си живее по принцип - налага ни се да работим за да оцелеем.Човек когато свикне на някакъв стандарт на живот,после трудно свиква с по-малко.

59

Анонимен

преди 2 години

И аз искам финансиране от държавата заради инфлацията

58

Ми то и аз искам

преди 2 години

финансиране от държавата, нищо, че не съм хотелиер! Обикновен редовен данъкоплатец съм и с моите пари изхранвам туба роми, десетина пенсионери, няколко стокилограмови политици, сирийски бежанци, няколко ВИП укро-нацита, а също и местните мутри, грижа се за благоденствието на шефа ми, да не му липсва нищо! Угоявам обилно държавните хрантутници писарушки и калинки, за да имат 13 и 14 заплата, ковид бонусчета"бедните изтормозени мизерстващи лекари на първа линия". Ларж съм, бе хора!Плащам!

57

Анонимен

преди 2 години

И аз искам финансиране от държавата заради инфлацията. С какво Мутроморието е повече от мен, заради изпраните кинти в бетон на БКП?

56

Щирлиц

преди 2 години

Всяка му.тра-с хотел!Ето до какво води масовата мут.ризация.Затова нека пищят на воля сега,нормалните хора ще им гледат сеира.

55

Иван

преди 2 години

ТУРИЗЪМ се прави със знания и се УЧИ 5 ГОДИНИ.99,9% от вас "бизнесмени",сте неуки безмозъчни тикви.Какво очаквате да ви се случи,освен ФАЛИТ?!Интересно ми е просто!

54

Анонимен

преди 2 години

Не трябва да се помага с народна пара на никой,който не е способен да управлява печелившо,включително и на държавните фирми.

53

Анонимен

преди 2 години

Нито стотинка не трябва да се дава на мутрите. И без това от години не ходя на бетономорието.

52

Анонимен

преди 2 години

Не е нужно!Да затварят,идват следващите,нарича се - пазарна икономика;)

51

Асан

преди 2 години

Всички хотели са на мутри и дърти комунисти :)))

50

БАНко

преди 2 години

НЕ ХОДЯ НА РЕСТОРАНТ, НО ДАВАХ НА АЛИ БЕГОВ , СЕГА И НА МИЛИАРДЕРИ С ХОТЕЛИ !!!

49

123

преди 2 години

ДГД Uhat хотелиерите! И персоналът им иска компенсации на заплатите спрямо инфлацията, ама няма ! Нали?

48

Ужас

преди 2 години

Тези които ритаха жестоко хората доближили се до плажа,сега изкат от нашите парички... е,гаааа ти и наглостта!!

47

Анонимен

преди 2 години

Където е писал един човек по-назад в полето за коментарите да събарят бетона. Хаха да го събарят и право на вторични суровини!!! Окепазиха хубавата природа.

46

Анонимен

преди 2 години

Айде стига са искали. Нямат край . За каквото не са се сетили. Пем бил силен сезонън, хем искат.

45

Анонимен

преди 2 години

2яйца вече са левче. 10 яйца, 1 козунак и един пакет макарони са 9 лева. Държавата кога ще ме компенсира за 50% инфлация? 100 дни управление-100% инфлация. Да идат да се жалват на Киро!

44

Анонимен

преди 2 години

Че тези хотели да не са държавни дружества, та все от държавата искат. Те са частни. Сами отговарят за себе си.

43

1-н

преди 2 години

и аз искам компенсация на инфлацията за мен от държавата, ама няма. писна ми да ви хрантутим. затваряйте, който може ще остане да работи, просто е!

42

До 47

преди 2 години

Отидоха да се бият онлайн в пропагандните сайтове на Слава Кокаина. Дезертираха. Хакват банки