55

Gogo

преди 2 години

Прав е Кюкук, яваш-яваш трябва да се вземат такива важни решения...

54

Анонимен

преди 2 години

Това е война на *** американски интереси.Хитрият Зеленски подведе цяла Европа и направи ДИКТАТУРА на Украйна,със своите НЕОНАЦИСКИ батальони

53

Анонимен

преди 2 години

Лесно и безотговорно е една шепа хора да решават такива важни въпроси, които касаят цял народ. Особено ,когато тези хора са доказали, че не им пука за този народ.

52

Анонимен

преди 2 години

Абе като има толкова много хора болеещи за Украината, нарамвайте пушки-кремъклийки и в стегнати, бойни редици отпаряйте нататък да гинете героично за другаря Зеленски. Кво само ни се мотаете тук в краката и пелтечите несвързано.

51

Анонимен

преди 2 години

Абе,Кючюк,мючук, отивай ти да им помагаш на тия ***. Не намесвай държавата във война, че и един самолет нямаме,палячоооо. Тук не сме наркомани като ония там,няма да ви търоим

50

Анонимен

преди 2 години

Имаше вече дебат и огромното мнозинство са против предоставянето на оръжия. Коя част от думата 'не' тези радикали не разбраха?

49

Анонимен

преди 2 години

До до 53/56 "Лавров ..... демокрация и справедливост." Цинизма на руските фашисти е известен на всички.

48

Анонимен

преди 2 години

До До 42/54 "Чудя се защо САЩ подаряват оръжи на Украйна, която даже не е член на НАТО, а ние сме съюзници и даже самолетите за милиарди с базовото въоръжение още не сме получили." За такова нещо може да се "чуди" само човек, който не регистрира реалността. Ако я регистрираше, щеше да знаеш, че Украйна е нападната и брутално съсипвана от една от най-големите армии в света. А България прави ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО да остане отслабена и то не заради САЩ.

47

до 53

преди 2 години

Лавров си го каза ясно и откровено - работи се за нов ред, основан на многополюсност, демокрация и справедливост. Това предполага демонтаж на някои съществуващи отношения и структури, вкл. на паравоенни формирования и научни институти в Украйна. Дали на нашите началници им харесва е друг въпрос, но така като гледам, никой не ги и пита. Азиатците са решили да действат без съгласието на островитяните. За България номерът е да оцелее, ако може. Отново.

46

Анонимен

преди 2 години

Сигурно Зеленски с нещо изнудва Байдън,за да му дава.Няма друго обяснение.На никоя друга държава не се е давало така в цялата история на човечеството.Тея глупости да отслабели Русия ги оставете.Зеленски сигурно има конпромат срещу Байдън и той няма къде да мърда като притиска и ЕС.

45

До 42

преди 2 години

Чудя се защо САЩ подаряват оръжи на Украйна, която даже не е член на НАТО, а ние сме съюзници и даже самолетите за милиарди с базовото въоръжение още не сме получили.

44

Анонимен

преди 2 години

Повечето знаем, че там, където двама си ги мерят, третият го отнася. Не ни замесвайте в чужди конфликти!

43

Анонимен

преди 2 години

До 1 "г..а..н..чоо,като сме член на нато,дай да ми избият децата,защото,трябвало да помагаме с бойна техника," Украинците не са членове на НАТО и им избиват децата. Зависи от това какво иска Сатрапа от Кремъл. Трябва да помагаме, ЗА ДА НЕ ЗАВИСИ ОТ НЕГО. Сега разбра ли или е напълно невъзможно да се пробие гъстата съвеЦка пелена обхванала мозъка ти?

42

Анонимен

преди 2 години

Не не трябва дебат и то от политици избрани със съмнително малка подкрепа.

41

Анонимен

преди 2 години

Целият европейски "елит" е за затвора, воглаве с онези в Брюксел. Или най-малко за лудницата. Този "елит" съсипа Европа и я направи един безгласен придатък към икономиката и политиката на САЩ. Нашите главунгери не правят изключение, без Копейкин, може би. Накрая пак ще има отчайващи вопли и вайкания за цветовете на нациите. Дано да доживеем този момент, защото ще означава справедливост.

40

Анонимен

преди 2 години

Орбан е единственият пич в цялата европейска зона. Време е и ние да кажем " Ние сме българи, а не украинци!"Само хуманитарна помощ за тях. Всичкото Мара фтасала, че и в проблеми ще ни въвличат. Чак улици ще именуват. Време е това тъ..по правителството, да започне да работи за народа си

39

1

преди 2 години

До Анонимен-31 г..а..н..чоо,като сме член на нато,дай да ми избият децата,защото,трябвало да помагаме с бойна техника,и още никой не ме е питал дали искам да ставам член на нато и на ес,искам мир не война.

38

Анонимен

преди 2 години

До 42 - Бе, какво ще правя с 9000 Джавелина тия? С по 85 гранатомета ли ще атакуват 1 руски танк? Пък, доколкото разбрах, предната доставка била гръмната още преди да я разпакетират края Ровно. Значи и 900 хиляди Джавелина да доставят янките - все тая

37

Анонимен

преди 2 години

Опа...в грешка съм.Гонят дипломати от Грузия и Мароко,а не Молдовия защото не им дали оръжие.А бг защо не?

36

Анонимен

преди 2 години

Хитри управляващи...дали тайно,а пред народа с предложения и даже Русия не знае,за да ни обявява война.Но по-добре повече да не им дават.