14

ПроСоТо

преди 2 години

от Уикито:-"На 19 септември 2019 г. /Бербатов/ обявява края на кариерата си.[70]"...?!?!?!..За какъв "край" става въпрос?..-Та тоя отдавна е МИЛИОНЕР,защо просто не си живее живота ?...То и Тиквун тръбеше,че свърши ли му царуването и ще си гледа внуците и полива магнолиите,ама пусто...не може да се откъсне от кокала..Нагона към ВЛАСТ И ВЛИЯНИЕ е БОЛЕСТ на духът,дори и той /духът/ да бъде в микроскопично количество,като у Тиквата..

13

Анонимен

преди 2 години

Бербатов, откажи се. Мафията е зад Мокета

12

Анонимен

преди 2 години

В качеството си на публикали дори и с гражданска позиция отношение към БФС нямаме. БФС е сдружение на футболни клубове. Отношение към БФС имат само клубовете които се сдружават. Обикновената публика в качеството си на електорат или гражданин, може да има относително отношение само към закона по който се сдружават. А е относително, защото промяна на закона може да стане в НС, т. е да се убедят депутати да направят промени.Толкоз, останалите мислещи си, че с протести могат всичко, да се лекуват.

11

ДДРОнег

преди 2 години

Нямаме полза от това бфс !!!___С това бфс ние нямаме нужда и от футбол :( само плащаме едни пари напияницата-перукан и неговите апапи !!!

10

Анонимен

преди 2 години

Позьор!И да го отнемат, зализания какво го грее. Ще отстранят причината, ако трябва ново учредително събрание ще проведат, и пак ще кандидатстват. Триста клуба срещу 80, митьо няма никакъв шанс.Но се оказа голям егоист и напорист кариерист.

9

От хората

преди 2 години

Може да бъда обруган,но без футбол можем.Парите за футбола от бюджета да отидат за децата и наистина масов спорт, от който имаме нужда. Отборите да се само издържат.Ако имат запалянковци, ще съществуват, ако ле не,без тях.Футбола не е масов спорт.

8

Анонимен

преди 2 години

Гладна мишка сиренце сънува..

7

Един Българин

преди 2 години

Дългонос, необразован, нагъл, досаден! Кое не е вярно?

6

топка

преди 2 години

без цигари и алкохол ще съм най-здравия труп в гробищата

5

Гоги

преди 2 години

Последен напън, перукан водков ... и пускаме преслава.

4

Анонимен

преди 2 години

Бербатов е в ролята на Пимен с онзи фалшив синод.Ще свърши по същия начин.

3

Пич

преди 2 години

Животът е радост и тъга. "Златното поколение" донесло ни най-много радост във футбола през 94-та сега ни носи най-много корупция и тъга.

2

Анонимен

преди 2 години

Превратаджията Бербатов го интересуват само пари и власт,но ние истинските българи никога няма да позволим великия Боби да бъде свален!!

1

Анонимен

преди 2 години

Най-добре да няма БФС, че като има резилът е голям.