309

Кмет

преди 2 години

Би трябвало да паднат,но само след като руснаците заплатят всички щети причинени от тях по време на " специалната операция ",което е правдиво и доблестно...Но къде у *** нова Русия доблест и справедливост ?!

308

Неизбежен конфликт

преди 2 години

Във върхушката на САЩ решиха, че могат да спечелят ядрена война като нанесат първи удар срещу Русия от територията на Украйна. Договорите за контрол на оръжията са подписвани по време, когато страните от Източна Европа са били съюзници на СССР. Те отразяват тогавашните възможности на САЩ и СССР да отреагират, например, на ядрено нападение. Разширяването на НАТО към границите на Русия разрушиха цялата система от такива договори, давайки възможност за унищожителен първи удар с разрешени оръжия.

307

Анонимен

преди 2 години

Дори войната да свърши, ще има санкции. Защото това е гангстерска икономическа конкуренция предимно със Съединените щати. Войната е следствие, а не първопричина.

306

коко

преди 2 години

До Анонимен Ти не си анонимен,*** си от Кибервойска России.

305

ПРИ УСЛОВИЯ

преди 2 години

Да при условие че върнат мъртвите и построят унищоженото

304

Анонимен

преди 2 години

Да не се питат за санкции ами да мислят за демокрация, че тази тяхна отрова продължава да "души " бившите страни от блока с корупция. Няма измъкване от тези проклетници.

303

Анонимен

преди 2 години

Писна ни, чужденци да ни командват и ограбват държавите, писна ни! Нямаме никаква самостоятелност и независимост, а европейците са убивани ! Всички европейски държави също са натискани и командвани от зад окена, от първенци, се превърнаха в жалки колониии и страхливци, които трудно отстояват интересите си, защото имат вила на врата си!

302

Анонимен

преди 2 години

Без Русия, ние сме загубени, защото лишават нашите държави от енергетика, икономика, ресурси, търговия, не знам кой измисли лудостта, да се насажда омраза, русофобия години наред, да се вземе Украйна и да се убива руско-украинското население и да се използва срещу братята си руснаци, кой иска война в Европа? Определено не са европейците, с изключение може би на Англия, която винаги е играла срещу европейските държави!

301

Анонимен

преди 2 години

Долните два поста се отнасят за една колониална западна държава!

300

Анонимен

преди 2 години

Говорите с психопати, просто отворете снимките, видеата, написаното от очевидци и вижте какви са ги вършили в колониите преди време и какви ги вършиха в Украйна и се убедете сами!Не им вярвайте,повярвахте им и видяхте какво направиха и каква катастрофа и война, видяхте какво направиха с нашите държави, превзеха ги, обезкостиха ги и ги съсипаха! От земен рай и силно развита икономика , ги превърнаха в пущинак!

299

Говорите с психопати

преди 2 години

Не, събудете се, нищо няма да падне, когато воюваха срещу нацистите през ВСВ, които ги убиваха, а Хитлер им заграби и държавите, година след края на войната, нацистите бяха отново господари и дори техни кадри са наслагани по всички служби навсякъде по света,Европа и в основаването на НАТО,дори и в ЦРУ. А нас източноевропейците без война, ни ограбват редовно, убиваха, обезоръжиха, изтезаваха, мачкаха, създадоха бандитизъм, наркомания, превърнаха ни в безгласна буква и буквално в колони!

298

Анонимен

преди 2 години

едно и също куку пише тука и си верва. саудитска арапия и катар как са с човешките права. знаеш ли че имат милиони роби от индия, пакистан и други държави там? знаеш ли колко човека са избили като помощници на америкАнусите в сирия, ирак, иран, йемен и другите държавички наоколо. защо не вземат малко сирийски или украински бежанци тези бензиностанции с *** ами на нас ни ги натрапват

297

д-р Дрегер

преди 2 години

До българин 325: то не че нещо ама 2/3 от бежанците от Украйна друго освен руски език не говорят. Не е в езика проблема (той все едно е стара пиратска версия на българския език). Просто ония трепят наред.

296

до 328 - анонимен

преди 2 години

тая врата дето преди ЕС всеки комунистически бок*лук я рита и си чеса *** с нея ли? В момента, ако се погледнем обективно, живеем много по-добре от всяко друго време. Спомняте ли си преди 20 години каква мизерия, а преди 30? За комунизма да не говорим, където де затварят за един виц и приятел предава приятеля на ДС. За съжаление, троловете по форумите не могат да мислят обективно.

295

анонимен

преди 2 години

До msm ДАЛИ ЗА ТОЗИ СРОК ЩЕ СЪЩЕСТВУВА ТОЗИ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ. ПРОГНОЗИТЕ СА ДРУГИ. А НА НАС НАЙ НИ Е НАЛЕЖАЩО ПАДАНЕТО НА ЕС И ДА ТРЪГНЕМ ПО СВОЯ ПЪТ И ДА СЕ ПООПРАВИМ. НИЕ СМЕ ВРАТАТА МЕЖДУ ЗАПАДА И ИЗТОКА. АКТО НЕ МОЖЕМ ДА Я ИЗПОЛЗВАМЕ ЗНАЧИ ЗА НИЩО НЕ СТАВАМЕ.

294

анонимен

преди 2 години

До ЗлаткаТе няма да ядат камъни и дърви ама ние със сигурност ще ядем. Имат несметни природни богатства, злато, диаманти, петрол, газ ,голяма житница, и какво ли още не. А ние какво имаме а да държим първо място по корупция и престъпления по високите етажи на властта. По това сме първи а за всичко останало последни.

293

факт

преди 2 години

Ушанките да бъдат заличени от земята.

292

българин

преди 2 години

Гледах клипове в YOUTUBE. Руснаците в Украйна са вършели страшни зверства.Стреляли са и са убивали жени старци и деца наред.Всеки който мърда е бил застрелян.Не ме интересува колко ще е бензина,дизела и газа! Само да не е руски! С Русия оттук нататък никакви отношения НЕ ТРЯБВА ДА ИМАМЕ! НИКАКВИ,ЗА БОГА НИКАКВИ!На руски дори и някой да ви загорири-не му отговаряйте!

291

az

преди 2 години

До Анонимен В Русия да се запитат защо почнаха войната без причина и без да я обявят дори!

290

Анонимен

преди 2 години

в русия се питат в кокло часа да затворят кранчето с газта на европа и колко дни след това европа ще колабира.