17

Политбюро

преди 2 години

Кажете на оня здравен спец ,че неговия Хари Сердън скоро ще се *** ,само засега Ви разгряваме и едва прелюдието не е започнало и когато починалите станат 6000 на ден ще го потърсим да отговаря за прогнозите си !

16

Анонимен

преди 2 години

Не знам какъв план е сработил, но за последните 17 месеца имаме над 70 хиляди починали в повече от годините преди епидемията.

15

Анонимен

преди 2 години

Нямахме 50000-60000 на ден защото нямахме 250000-300000 теста на ден !

14

...

преди 2 години

Планът сработил?!Нима?Ако здравните власти и управниците следваха някакъв план,сега 90% от населението щеше да е ваксинирано поне с 3 дози,останалите 10% са копейкаджии,анархисти и рецидивисти...

13

Хахаххахаххаха

преди 2 години

Ти си никой, че да даваш препоръки! Хайде обратно в дупката, !

12

Юрдек

преди 2 години

Ей сега ще се преброим!!! Колко сме нормалните и колко са ***....И ще видим статистиката..нали така Козльо?

11

Коментарий

преди 2 години

Като чета коментарите тук, напълно ясно ми става, какво иска да каже Витанов с това: овенът-коч в действие. Щото не се наболи значи, всичко им било добре на овен-кочовете. А колко овен-кочове дадоха фира. Но, от дебелото чело в главата на овен-коча не остава място за мозък. Как ги измисля тоя Витанов, да се пръснеш от смях - овен - кочове. Така си е, доста овен-кочове има.

10

ха ха

преди 2 години

Планът сработи :))) КПП на Боко? Само абдалите слагаха маски! Само стресираните се ваксинираха! Планът на Мангъров сработи. Омикрона реши всичко!

9

Анонимен

преди 2 години

Витан..ка,гледай да не пропуснеш някой ден да се вестяваш по улиците без маска,че може някой от многобройните ти "любители" да те разпозне и да отпереш един оздравителен бой!А "сработването на плана ви" не се дължи на вашите драсканици и непрекъснато плещене,а на здравия разум на българите,които масово отказаха да се набодат.

8

Анонимен

преди 2 години

България има план и той е да ви осъди доживот. Покарай медицинските фашисти ще изгорят и математическите. Планът ни ще сработи.

7

Игленика

преди 2 години

Представям си от утре какви "статии" ще се нароят. Украина и катастрофите на магистралата ще бъдат изместени дори от настъпването на Червената зона.

6

Анонимен

преди 2 години

На ония 36500 умрели обяснявай, че плана бил сработил.

5

Анонимен

преди 2 години

Какъв план ти е сработил, бе глу пендер? Добре, че отказахме да се ваксинираме, та избегнахме бум от инфаркти, инсулти и автоимунни заболявания и диабети. Искаш ли да знаеш с какви заболявания се сдобиха след ваксинациите моите познати? Особено тези с бустера. Ама те са под 40, та да кажеш, че са престарели и затова. В най-добрия случай изкара тежко ковида, че и не веднъж. След ваксините, за които ни агитираш така настървено.

4

Анонимен

преди 2 години

Трети ваксатрол за деня. Пак се върна ваксаидиотията. Изглежда, че ще има примирие в Украйна. Този т.ъ.п.а.к да си направи анализ на несбъдналите се прогнози и да ни остави за малко на мира!

3

Киро от Своге

преди 2 години

Както отминава тази пандемия - много оракули ще останат без работа и поле за изява...

2

Анонимен

преди 2 години

Браво витанка мерките които никой не спазва вършат работа нали така?

1

Анонимен

преди 2 години

някой знае ли го тоя в кой квартал на софия е бе ***....вече умирам от нетърпение да го засека някъде по улиците....