49

Маргарита Ралчева

преди 2 години

Много е неетично и нахално да копирате моите кореспонденции за БНР дума по дума, изречение по изречение и да цитирате El Pais. Във въпросния вестник, който цитирате такава кореспонденция няма, но на сайта на БНР е абсолютно същата. Следващият път просто цитирайте БНР....защото това, което правите не е журналистика.

48

!

преди 2 години

Всичко е московска пропаганда, това са празни рафтове от руските магазини. Гледайте добре и не се хващате на комунистическа пропаганда.

47

Някой

преди 2 години

Леле, то бива глупави хора на едно място като тук ама такова нещо никаде го няма по света. Вашият Путин така е оплескал нещата че руснаците 30 години тяма да могат да се оправят. Тръгнал да плаши с газ и петрол, егати глупавото джудже, нали само в САЩ и Канада има толкова петрол и газ че могат да да еждат Европа през следващите 100 години.

46

Статия

преди 2 години

за избиване на комолекси на панелистанеца с 330 евро минимална заплата!!!! Снимка с показан рафт за млечни продикти и Булгара умира от злоба

45

Анонимен

преди 2 години

Защо ли всички медии нагнетяват напрежение? До вчера товарехме чували с трупове . Днес шарлана брашното черния хайвер свършили. От глад няма да умрем. Нали край София правят ферма за скакалци и ракия си имаме . Чупете телевизора и си гледайте живота! Драскачите сами ще си резнат клона на който се люлеят като нямат аудитория няма да им плащат.

44

до 47

преди 2 години

Злобен панелистанец това важи за държавата в, която живееш. Испания е светлини години напред, 70%от продуктите на масата ти са от Испания!!!!

43

Инвестор

преди 2 години

Е нали раздадохме 16 милиарда ойрос? Как така няма стока? Това е дезинформация

42

Мъка, мъка

преди 2 години

Умре им джендъро-либералния глобален капитализъм. Сигурно дедко Шорош, Ротшилдите, Рокфелерите, Klaus Schwab и Байгъняците си скубят вече плешивите глави. Милиардите им заминаха на кино. Вовката ги върна в 1-ви клас и ги занули отвсякъде. Обърка им плановете... А всъщност ТЕ искаха да ни убият и занулят - всички нас, 8 млрд. човеци на планетата. Получиха си го от тяхното, c техните камъни по техните глави. R.I.P.

41

Анонимен

преди 2 години

До АнонименА Верно ли бе?А викаш като европейците се правиха на интересни ) отваряме, затваряме, тръгваме от РФ, блокираме ЦБ.. имаха договори ))) ае бегай си чети доровара

40

Бате Владко

преди 2 години

Бате Владко вече си ги шибка през гaщитe cладко. Нема газ, нема нефт... И глад на кутийки - на Шаро ушите са големи, разбииш.ЕС, ФАЩ, Канадата, Австралия, Британистан - в киреча. Смех.

39

Анонимен

преди 2 години

До Четете вече и в БГ, колкото и укази да подписва Путин, те нямат задно действие по отношение на договори сключени извън РФ, това е! казаха ти го всички, няма газ, няма евро, неспазване на договора, запориране на всички активи на Газпром, Газпромбанк и Сбербанк, кое още не ти е ясно?

38

БАНко

преди 2 години

УТРЕ ЩЕ БЪДЕ ,, ЧЕРЕН ПЕТЪК " ЗА ЕВРОПА !!! НАЧАЛОТО НА ГРЕШКАТА ,, САНКЦИИ" !!!

37

Четете вече и в БГ

преди 2 години

Медиите:Путин подписа указа за доставки на газ: през рублеви сметки в руски банки В случай на отказ да се плати при тези условия, това ще смята това за нарушение на договора и следва спиране на Газовите доставки от Петък, заяви президентът

36

Реалист

преди 2 години

Дефицитът е характерна черта на капитализма. Прикриват го с повишаване на цените, докато остане само платежоспособното търсене, но това не върви при храните за ежедневна употреба. Не става хляб за 100 лева.

35

МАЙОРА

преди 2 години

France, Germany reject Putin's roubles for gas demand - От утре 1 евро за 3 000 рублей! В раССия ще си бъркат в портмонетата за хартия, като отиват да серрат в кеннефа! БУХАХАХАХАХА

34

БАНко

преди 2 години

БУМЕРАНГА НА САНКЦИИТЕ СЕ ЗАВРЪЩА , БАЙДЪНЧО !!! ЩЕ СИ ИЗПАТИМ ЕВРОПА И НИЕ !!!

33

до 35

преди 2 години

ами няма проблем - газа спира, вече и Британските Медии казаха същото квото и Ройтерс, т.е. вече е потвърдено... от Утре Европа ще лъже първо, щото имат 1-2-3 седмици резерв по хранилищата и до 1 месец, 100 Евро за 1 рубла, дори ще е добре като глада удари!!

32

ето това е целта

преди 2 години

"Америка побеждава Германия за трети път в рамките на едно столетие. Германия показа, че е послушен васал на американския собственик-феодал. Васалът е принуден да понася загуби по всички направления. И за тези загуби (вече възникнали и можещи да възникнат в най-близко бъдеще) Майкъл Хъдсън пише доста подробно: Най-непосредствената стратегическа цел на САЩ в конфронтацията на НАТО с Русия е ръста в цените на нефта и газа, преди всичко в ущърб на Германия.

31

Анонимен

преди 2 години

До Ройтерс И веднага Франция и Германия му отговориха, че няма да стане :)))))

30

МАЙОРА

преди 2 години

До 27 ХАХАХА Ти ще си първият русофилитикк от БГ емигрирал в сибирското Блато! Не картичка, УЛИЦА трябва да кръстят на тебе! ГЕРОЙ и СМЕЛЧАГА! :))))))))