424

Бракуван

преди 2 години

Гледам голяма част от коментиращите се заблуждават доста.... Мислите ли, че ако имахме налична работоспособна, наша отбранителна техника, до сега с 500 километра в час да сме я дали на украинците... ? Просто знаещите истината като този зам.министър, "ги е срам" да ни го кажат в прав текст ... Да дадем малкото си раздрънкани ракетки и мигове на по повече от 40 години, за да се изтрепят поради повреди с тях и после да ни се сърдят че им даваме раздрънкана техника .... ? Жалко но така стоят нещата.

423

Додо

преди 2 години

Най-нагло лъже, очилатото к0пeлe, и го знае и осъзнава!

422

Juls

преди 2 години

А залагаш ли си главата, че това което твърдиш е така? Имам предвид БУКВАЛНО! Понеже залога е наистина голям и дори твоята кратуна не е достатъчен залог, ами доста кратуни ще трябва да изхвърчат, ако ни подпалите къщите!!!

421

Анонимен

преди 2 години

Всички желаещи военна подкрепа за Украйна, да хващат оръжие в ръце и да заминават. Това говорене - ние за , те против не е от полза.

420

ЬЬЬ

преди 2 години

До АнонименС военната си помощ за Украйна,България не обявява символична война на русия,а само помага срещу унищожението на Украйна от русия.

419

ЬЬЬ

преди 2 години

Тази теза е безпределно ясна на всички страни от Ес и САЩ,само нашите русопили и фрезидент говорят чрез езика на шууутин и е крайно време да се каже България в ЕС и НАТО ли е или не е,защото половинчатото ни държане води до изолация и недоверие.

418

Анонимен

преди 2 години

Абе и 1941 така обявихме уж символична война на Америка и Англия и след две години от София остана едва половината, а над 1000 човека загинаха... Трябва повече да се мисли и да се вземе решение от Брюксел!

417

НАТОварена логика

преди 2 години

Ако някоя страна снабди с оръжие, например, талибаните и те нападнат наш контингент в Ирак и загине някой наш войник, тази страна после дали ще я считаме за приятелска или ще искаме да я унищожим по всеки възможен начин? Нали не загива някаква там единица, а наш сънародник.

416

Анонимен

преди 2 години

Повр.ъщам от този.....

415

Анонимен

преди 2 години

Някой от тези назначени хуморист-имитатори ще има ли поне веднъж собствено мнение , и то ,не дай си Боже, да бъде в полза на България ?! Другарю, запълвощ креслото, според теб Русия и О-крайна на седянка ли са седнали или са във ВОЙНА ???! Каквото и да пратиш , ти вече си (съ)УЧАСТНИК !!! Откъде ги намират такива , преди това Боко ги намираше по КРЪСТОВИЩАТА , сега явно са от ГОРАТА ...

414

ХХХ

преди 2 години

Този наясно ли е че всяка военна помощ в Украйна служи за все повече убити и от двете страни ? САЩ на това се надяват ....за това подклаждат огъня с нови и нови оръжия за Украйна ......Така мир не се постига но от САЩ не го и искат ! Все пак войната е в Европа !

413

Анонимен

преди 2 години

Ние нямаме пари хляб да си купим, но по важно е да раздадем и то за оръжие на другите. Стига вече, няма да умираме в нищета, само и само да се пъчим пред света.

412

немедлено оръжейна

преди 2 години

помощ на Украйна срещу монголоидните рушкиФашизоиди.

411

###

преди 2 години

Който не помни историята е принуден да я повтаря! Само дето предателите ще избягат а ние ще плащаме !!!

410

123

преди 2 години

Жалко, както винаги сме на грешната страна !

409

.....

преди 2 години

Защо трябва да пращаш отбранителна техника не разбрах?

408

Бандеровец дезертьор

преди 2 години

Дезертирах,защото това което видях ме отврати!?....Не искам да си имам работа нито с Бандеровци,нито с Азовци,нито с каквито и да били"защитници"на Украйна....Направиха само народът да страда заради продажната политика на психопати...

407

Анонимен

преди 2 години

Сега е момента да се помогне на Украйна да размаже варварска Русия. Всичките излишни оръжия трябва да се изпратят максимално бързо там.

406

Z

преди 2 години

Руската специална операция ще продължи.............фашисти, нацисти, бандеровци, азовци, радикали от "Десен сектор" и други вредни елементи в Украйна ще бъдат унищожени!!

405

Анонимен

преди 2 години

Никакви оръжия за фашистите в Украйна..............вие луди ли сте да им давате оръжия???