248

Анонимен

преди 2 години

Ало, вие в час ли сте? В целия свят спряха да се занимават с ковид, махнаха всички ограничения, ходи се без маски в затворени помещения, никой не говори за ваксини, а вие сега искате да въвеждате задължителна ваксинация?????? Нормални ли сте бе!

247

Анонимен

преди 2 години

В Гърция също я отменят. Този да не се надява повече на рушвети. Ковид си изпълни задачата и вече сме на ниво дългоочаквана и организирана война

246

Анонимен

преди 2 години

В Австрия задължителната ваксинация беше отменена.

245

absurd

преди 2 години

Утре ще си паля цигарата със запалена маска

244

absurd

преди 2 години

От тук нататък забравете за маски забравете и за ваксини,ще ви избиваме като ***

243

Анонимен

преди 2 години

Вижте коментарите и преценете умствения ни потенциал- трагедия!

242

absurd

преди 2 години

Гигов, ако та мерна на улицата ще те заколя като прасе

241

Доктор ОХ Боли

преди 2 години

Задължително всички вас на площада и отзад по една игла пред цялата тълпа,а на челото жигосана хипократовата клетва да си я спомняш всеки път като си видиш противната мутра в огледалото!

240

Анонимен

преди 2 години

Тези не спряха да насаждат медицинския фашизъм.Не е възможно да не са наясно,че хората вече разбраха,че опасността от вируса е нищожна в сравнение с опасността от едни неочаквано ВРЕДНИ ЗА ЗДРАВЕТО течности.Оплакванията на ваксинираните са широки,но повечето доктори отказват да ги свържат с ваксините.Млади,здрави преди хора, непреболедували ковид, след ваксинирането вече не са същите в здравословно отношение.Докато не ни подчинят,няма да мирясат.Но и ние няма да им се дадем лесно, въпреки СЗО!

239

славянин

преди 2 години

Чиче, боят ти трябва да е задължителен, не ваксинацията!

238

ДОВЕРИЕ ЙОК!

преди 2 години

Докторе, в медицинския университет (МУ) как да лъжете ли ви учат? Как да МУ вярваш..?

237

Д-Р = БЕЗЧОВЕЧНОСТ

преди 2 години

Д-р Красимир Гигов, това че имате "д-р" пред името си НЕ ВИ ПРАВИ НИТО ПО УМЕН, НИТО РАЗБИРАЩ. Даже и "по-учен" не ви прави. Такива като вас девалвират съвсем погубеното вече реноме "доктор на медицинските науки". За съжаление титлата "Д-р на м.н." у нас се свързва основно с БЕЗЧОВЕЧНОСТ, КОМЕРСИОНАЛИЗЪМ, КОРУПЦИЯ и НЕКОМПЕТЕНТНОСТ. Засрамете се!

236

Анонимен

преди 2 години

Събирай си пертушини и бягай в държавите, където ваксата е задължителна? Къв го дириш тук? Какво не ти увира в кухата манерка, че българите не искат ваксина ?

235

Анонимен

преди 2 години

Абе другарю гигов, похарчихте ли парите (нагло спечелени от Ковид и вакс пропаганда) вече ? Дано съвсем се разорите, защото тази крава не пуска вече.

234

warnings VACCINES

преди 2 години

Warnings about terror with VACCINES .. Experts must to read d-r Atanas Galabov BUlgaria "Световната конспирация срещу здравето на хората" доклади от CIA.. Започналия нагло престъпен военен терор срещу НАрода на Украйна и Съзнателно блокиране на НАродите на Русия чрез ПРедварително договорени САНКЦИИ се води чрез обемно проникващо обсебване на ПУТИН ,ЗАХАРОВА<ШОЙГУ и други .. Ползват се СПец НАРКОТИЦИ,НАно скенери,МИКРО ИМПЛАНТИ и нано роботи вижте Захарова.. ЗА обсебване на ПУТИН ВАКСИНИ..

233

JordanJordanovSARS

преди 2 години

Warnings about terror with SARS CAMErAS AND COVID GENERATORS AND ACTIVATORS>.ПО време на мащабно рекламираната от мед мафията SARS успяхме да снимаме много поразени от наглопрестъпни дигитлано хологрмани камери . Увредените тогава се САМОЛЕКУВАХМЕ С КЪПАНЕ ВКЛ В МИНЕРАЛНИ БАСЕЙНИ БЕЗ ХИМИЯ , В МОРЕТО<ДУНАВ и другаде.. Терористите ползвах апроникващо облъчване с цел срив на обща охрана/ ЕИЗО/ СЛЕД доклади до NAtional Security agency USA 2003 - 2004 Блокирахме диверсията..

232

Анонимен

преди 2 години

ПЪТУВАЙ В МРАКА БЕ КАВАЛ...

231

Iordan Ivanov douser

преди 2 години

Warnings about RED KILLER SYNDROM; RUSH SYNDROM: LIME Syndrom.. Поразените са с заразна КРЪВ!!!По време на тестове в KENT UK 2018 - 2019 Засякохме много пострадали от red killer syndrom Имаха ясно видими зачервявания на лицата.. Имаха развит имунитет след прекарване на заболяването.. Днес по време на преглед попаднах на развиващ RUSH SYNDROm ваксиниран с ASTRA ZENEKA .. Развива в тялото БЯЛА ХИДРА МАСОВ УБИец от ваксините..

230

Анонимен

преди 2 години

е то точно задължителната ваксинация е повече политика отколкото здравеопазване или здрав разум! ваксините са поръчани и платени, така че ще ни ги навират и ще ни карат да се бодем по всякакви начини! в бюджета имаше ~267 млн лева заделени за ваксини, а 10 млн лева за детска болница ... приоритетите са ясни

229

Анонимен

преди 2 години

такива "светила" трябва да висят с главата надолу на жълтите павета