14

Darth shadow

преди 2 години

ето заради такива като алибегов, в България няма нито един ресторант с * Мишлин, а можеше да има и въпрос защо инспектор на Мишлин не идва в България да оцени ресторантите..

13

ББ

преди 2 години

та България е всеки допринесъл за просперитета им...платил...създал,останал...както правят украйнците...Слава на Украйна,борещи се за просперитета...тук само ревящи да им плащаме...я топлофикациите...България плаща парното и топлата на София и големите,плащаме им транспорта...докато ние живеем като ***...тоя рИве да му плащаме чалготеката...и го лансират *** неграмотни и платени от гроб *** ежедневно...слепи ли сте бре хора?"бизнесмен" ама на помощи от...гладните,така ни ограбват от 32

12

ББ

преди 2 години

цензурата продължава,та попитах г-н какво произвежда и къде продава,какви данъци плаща и с какво е полезен на България,....о продавали наркотици и алкохол...и ме изтриха от днес руските ***,въZраждане и позор за България,дпс-гроб са грабители алчни,бсп...са просто обслужващ персонал руските...и им гласувате...и очаквате нещо добро ли?няма сте живи като предците ви да го видите...просто ви използват!!!

11

Алекс

преди 2 години

Алибегов иска вечни помощи.Няма да стане.Падат ограниченията за заведенията и помощите се спират.Време е за труд.

10

1-n

преди 2 години

Бегай ве бегай от тука

9

Анонимен

преди 2 години

Тоя въри го разбери същия като тиквата.

8

Нито лев повече

преди 2 години

Да спират всички финансирания на хотели и барове. И без това не плащат никакви осигуровки, а само цицaт пари от бюджета. И сега хотелиерската мафия ще се облажи за наша сметка с настанените укронацисти. Навсякъде са по бежански лагери, при нас - на СПА хотели. Колко от нас са били на хотел последните 10 г.?

7

Анонимен

преди 2 години

Две години изкарах без заведения. На плюс съм с 15 бона. Следвашщите две ще продължа без кръчми и ресторанти в знак на протест, че този некъпан, небръснат и мазен тип е лице на заведенията.

6

Анонимен

преди 2 години

Явно укриването на оборот, неплащане на данъци, осигуровки, заплати е "бизнес" за такива като този мазен канален плъх.

5

Анонимен

преди 2 години

Али бегай!

4

Анонимен

преди 2 години

Тоя мааазен наглец нямали да спре да реве?

3

Анонимен

преди 2 години

Ох,писна ми от тоя,дето иска държавата да му плаща бизнеса!Гербава наглост!

2

Анонимен

преди 2 години

Абе да сте гласували с акъла бе, гласувате за Кирил Петков и Трифонов и сега ревете, оправяйте се, искахте промени, ето ви промяната

1

Анонимен

преди 2 години

Алибегоооооов,гербаджийче мамино.Кога ли някога си бил доволен от нещо?