116

Анонимен

преди 2 години

Всъщност руската армия е напълно разбита. В момента около Киев се унищожават и последните останки от нея. Така че затова няма движение - нито е прегрупиране, нито е предислоциране. Как да се изтеглят, като нямат с какво да бягат? Освен това около 1/3 от военните заедно с техниката са преминали на страната на Украйна и сега стрелят срещу гнидите на Путин. В следващите няколко дни и ударни групи на САЩ с украински униформи ще се включат в пълното унищожение на сбирщината, наречена руска армия...

115

Анонимен

преди 2 години

Журналисти от Франс прес съобщили. Съжалявам, но на 50 километра югозападно от Харков няма град Чернигов и няма такава магистрала. Град Чернигов е разположен на север от Киев и е доста по-голям от 30 000 жители. Поредният факчекинг или чекфакинг.

114

Случаен минувач

преди 2 години

Ако руснаците желаеха, можеха да превърнат Мариупол във втори Хамбург. Там през юли 1943 англо-американската авиация хвърля толкова много запалителни бомби, че унищожават 21 кв. км от града. Получава се огромен пожар и огнено торнадо, не може да се диша, поне 50 000 души са изгорени живи. Ето това е военно престъпление. Но победителите не ги съдят, както е казал Юлий Цезар.

113

Анонимен

преди 2 години

Змийския остров Фашисти !

112

Анонимен

преди 2 години

E такива новини искам да чувам. Зеленски, нищо че е по-нисичък и от Путин, го разгроми вече окончателно!Височината на който и да е лидер, няма значение, ако е от правилната страна!

111

пенсионерка

преди 2 години

Ами гледайте в гуглето къде е Харков и къде е Чернигов Не се показва такава магистрала , Както се казва нерде Ямбол нерде Стаамбул ,

110

Анонимен

преди 2 години

До 140 Бомбрадирането не е спирало, а това което си "гледал" са ти го казали по руските телевизии. Руснаците ще продължат да бомбят всички градове, които могат, защото няма какво друго да направят на този етап. Оттеглят се към Донбас да правят етническо прочистване, геноцид и масови насилствени изселвания и отвеждания в робство. В 21ви век. "тактиката им" на опустошаване на територията на която са стъпили е известна от поне 70 години.

109

До ***

преди 2 години

Ще обикаля с трнджера на главата от студио в в студио и ще призовава за мащабно участие на българската армия.

108

Анонимен

преди 2 години

Сега продължавайки да гледам картата започвам да осъзнавам, че руснаците с това отстъпление от магистралата освобождава цивилните, а те напуснат ли региона става тежко за Укрите. Типично монголска тактика е да отстъпиш, за да подлъжеш хората и войските да излязат от укрепленията си. Sky news пуснаха клип как цивилните се изнасят от региона така че до 2-3 дни очаквам бомбардиране по украинските позиции.

107

Анонимен

преди 2 години

Връщането на контрол на отсечката между Харков и Чугхуев е че това е връзката с Изюм. Изглежда линията Харков Изюм е от изключителна важност защото вероятно си носят оръжия от Краматорското ж.п., ама между Чугхуев и Изюм всичко се контролира от руснаците. Малко загубена кауза, ама карай. Ако Краматорск бъде обграден всичко макар и лека по лека в Донецка област приключва.

106

Анонимен

преди 2 години

Май говорят за Чугуев 50км югоизточно, ама то... хм... вероятно става дума за битка при Камяна Яруга. Днес веднъж да имаха шанса да напишат статия за военните подвизи на Укрите и оплескаха имената на градовете/селата, че и посоките. Толкова си могат. Мейнстрийм медия.

105

произведохме новина

преди 2 години

Чернигов на 50 километра в югозападна посока от Харков ?... Ако разстоянието е 50 км -нанесено на карта Украйна е не повече от 200 км на дължина.... Смятайте кави достоверни новини се изнасят! А ако магистралата е 500 км - зарежи за "върнали контрола" без авиация!

104

Анонимен

преди 2 години

Ами тя Украйна е известна с жриците си. Не се учудвам, че контролират магистралата.

103

Случаен минувач

преди 2 години

"Стратегическата магистрала" свързваща Харков и Чернигов НЕ СЪЩЕСТВУВА. НЯМА ТАКАВА НА КАРТАТА. Поне това можехте да проверите.

102

(-_-)

преди 2 години

Проекти много, но я кажете кой разпадна Югославия? При това се наложи месеци наред да я бомбят НАТО..

101

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 127 "124 тази микроукрайна я създаде сащ" Абсолютно невярно. Тази микроукрайна я създаде Русия, още в рамките на Титова Югославия. Началото й е поставено 1944та година, когато не е имало никакъв "САЩ" да се меси в злокобните антибългарски дела в Македония на Руските изззроди. Всичко това е много добре документирано.

100

Анонимен

преди 2 години

Напротив, Македония е проект на руснаците. И даже не на СССР, а още на Руската империя. Болшевиките само са довършили започнатото.

99

Украйна

преди 2 години

губи войната..............това е ясно..............губи и излаз на море!!!

98

Анонимен

преди 2 години

124 тази микроукрайна я създаде сащ и желю желев като я призна. После признахте и косово вие лаещите против Русия. После направихте македонията и северна за да угодите на сащ. После им сложихте албанският за официален. И дега се чудите дащо сащ ви се подиграва на исканията. Продажници долни американизирани.

97

Сата НАТО

преди 2 години

Индия беше страната, в която се къпят и пият вода от гьола, в който пускат умрелите, нали? И там, дето като се качи сама жена в автобуса, и се изреждат сички пътници?