129

Ах тиии

преди 2 години

Лисицо хитра !

128

до 171

преди 2 години

Ти цитираш конструктора на СС18.Но той като ракетен консруктор едва ли знаел,че този който нанесе пръв ядрен удар,ще се моли да има ответен.Той сигурно ще загине от радиацията на собствените си деиствия.Ще умира бавно и мъчително от онкоболести или хронична лъчева болест!Знаеш ли каква е съдбата на Опенхаймер и Сахаров след като са видяли каво са направили? Поинтерсувай се!

127

msm

преди 2 години

След 5-6 години дори да го подарявате вашия газ, Европа няма да го иска. А тръбите ще се използват за пощенска свръзка със загубената ви държава. Никой не иска агресор за съсед. Вулгарен, лъжлив, примитивен. Ай сиктир!

126

Анонимен

преди 2 години

Господин Песков не се притеснявайте,след това дето свърши армията ви в Украйна никой няма ДА ПОСМЕЕ да купи от Русия нищо.Обзалагам се,че поне 10 години с Русия никоя еврпейска страна няма да посмее никакви отношения с Русия да има! Може да се обзаложим в каквото поискате-евро,долари,франкове,левове,леи,сръбски динари,турски лири.Рубли не съм и виждал досега,та в рубли не приемам облог!

125

Анонимен

преди 2 години

Ако ще и на двойни цени да е чуждата газ,но руската не ни трябва!Нали видяхте за какво я използват-за изнудване!Не искаме нищо,нищо ама нищо което идва от Русия!Като гледам картини и клипове от Украйна сериозно си задавам въпроса това хора ли са го направили. и мисля,че в тях нищо човешко не е останало.

124

Анонимен

преди 2 години

То всичко е по-ценно от рублата. Дори тоалетната хартия.

123

Анонимен

преди 2 години

До борещите се за денацификация чебурашки - ако някой от вас успее да обясни смислено какво е фашизъм и какво нацизъм, ще бъда искрено учуден. Но по-вероятно ще видя само оздачено мучене и чесане под ушанката.

122

Анонимен

преди 2 години

Накрая ще получите тоалетни хартийки, че са по скъпи от рублата.

121

Видолаз

преди 2 години

А паравоз Кузя ще участвува ли в Биеналето. Да хвърли димна завеса и направи путинската атака невидима.

120

Чичо Сам

преди 2 години

Толко разбирачи тука .... но и вие като нас (президент)´´´´ си избрахте увреден за премиер-:

119

Анонимен

преди 2 години

Има принципи на свободата и демокрацията, които са по-важни от евтиния газ, нафта и олио. Ама чебурашките няма как да го разберат това... Байдън каза: свободата има цена. Едни я плащат с кръв и не реват. А на вас ви вдигнаха олиото с два лева и сте готови да целувате на кремълското ченге... краката.

118

диф руснак

преди 2 години

по-добре ЕС да почне да купува Рубли!!!

117

Кажи си Вова

преди 2 години

И като свършат парите, кой ще даде заеми на Расийка? За едно пръдднало русначе питам.

116

Анонимен

преди 2 години

Майкал Чорнии чеченеца . Така даваше без пари. После идва с рекетьорите и взима всичко.

115

Анонимен

преди 2 години

До 143 - точно така, САЩ и Европа ще изчезнат, а рублата ще стане световна валута. Залагай веднага панелката и обръщай всичко в рубли - гарантирано удвояваш капитала за един месец!Чебурашките съвсем изперкаха...

114

Анонимен

преди 2 години

Песков говори като М. Потници. Дава ти без пари , а после идва с калашника и ти го иска тройно

113

Анонимен

преди 2 години

До 135. Русия била житницата на света , Ама на Ужким е ! Ако България, Украйна не даваше пшеница нямаше да има.

112

Анонимен

преди 2 години

Песков като президент на фирма ли е да дава без пари. Или само бърбори и , кои са тия фирми? Без договор и собственик не се взима. Няма я вече руската държава и олигарха да ти бута аванта . След това да те рекетира двойно и тройно. България помни М. Потници от Чечня и разни други

111

Възраждане на СССР

преди 2 години

Много хитър ход от страна на Русия. В момента рублата е евтина. Ще изчакат курса и да се вдигне и тогава ще почнат да дерат кожи. За пример в момента си купуваш нещо за 1 евро в рубли. По днешния курс дължиш 100 рубли. Но не плащаш веднага. След 3 месеца обаче 1 рубла е 1 евро... И Тогава ти казват плащай го в рубли.. и ти даваш 100 евро за нещо което струва 1 евро.. Шах и мат с пешката.

110

Анонимен

преди 2 години

Ще ти даде , даде. И като нямаш договор . Ще ти се появи с калашника . И ще те обере. Руснак договор не спазва.