85

679

преди 2 години

Докато такива скумрий да в управлението на ЕС,нищо чудно, няма да просъществува дълго...

84

хаха

преди 2 години

заминавам за Русия. Махам се от този скапан ЕС съюз. Искам да печеля рубли. Олиото да ми е левче. Газта да ми е без пари. Да си карам ладата фулирана до горе с бензин. Долу ЕС.

83

Ламята

преди 2 години

Да се чете:Ще се самоуморим от глад и студ,с надеждата,че и руснаците ще направят същото.Забележително!

82

стрелец

преди 2 години

начини да се простреляш сам в крака.1. да си български рейнджър в близкия изток.2. да не искаш да плащаш за руски газ със рубли.3. да пращаш оръжия на украйна.

81

Анонимен

преди 2 години

САЩ ще се бори за свободата на Украйна до последната капка украинска кръв и до последният умрял от студ и глад европейски пенсионер

80

Анонимен

преди 2 години

Какви хора управляват ЕС , мъже ли са ,жени ли са , среден пол ли са ?

79

Провал

преди 2 години

С всеки изминал ден става все по-очевидна неадекватността на ЕС. Коя е причината? В Брюксел е събрана yтайката на обществото от целия съюз - назначенията в евроинституциите са на същия принцип както и на национално ниво - назначават който е по-корумпиран и послушен. Човек с трицифрено IQ не би се занимавал с такава работа.

78

Защо няма инфо

преди 2 години

На 29 и 30 март 1944 над 600 британски и американскисамолети правят бомбен килим над София с над 6000 бомби. Над 4208 убити, починали от рани и безследно изчезнали и 4744 тежко ранени. Сринати само в София са 12 657 сгради, а разрушени в пъти повече. Хвърляни са детски играчки, които избухват в ръцете на децата! А нашите лакеи ПОСТРОИХА ПАМЕТНИК на американските летци!

77

Анонимен

преди 2 години

Как? Неее, няма такова нещо

76

Анонимен

преди 2 години

Коя е тази стогодишна костенурка на снимката?

75

СС

преди 2 години

Евроджендърите налагат "санкции",но страдат обикновените хора ??? За чий ви е Украйна в НАТО ??? К.а.п.у.т.а Зеленски да вдига белия байрак и да приключва мъката на украинците !!!

74

ЕС е върха

преди 2 години

Не е ясно колко общо ще струва на европейците поскъпването на живота. Близо 500 милиона, сложи ги по 100 евро/месец прави 50 милярда/месец или 600 милярда евро годишно. Бюджетът на ЕС за 2022 е прибл 310 милярда, без да се смятат националните бюджети. Откъде и как ЕС смята да компенсира гражданите? В най-мрачните прогнози, загубите на Русия ще са под 150 милярда евро. Защо ЕС допусна войната? Защо ЕС продължава да обрича Украйна и собствените си граждани?

73

питане !

преди 2 години

Дали не е разбрала от уличните кучета тази ''новина'' ,щото и те знаят какво ни очаква ?

72

Анонимен

преди 2 години

Тия недоразумения на природата предизвикаха кризата, като наложиха санкции, за да се правят на много демократични, сега друг им бил виновен. Така и баба ми знае.

71

СТИГА!!!

преди 2 години

Ние обикновените хорица каква вина имаме че вие подкрепяте терористи и националисти който искаха да убиват и крадът безнаказано във Европа !!! Със нашите пари режимът във киев избива невинни граждани!!!

70

Анонимен

преди 2 години

Еми това са те - ВАРОСАНИТЕ ГРОБНИЦИ ОТВЪН, А ОТВЪТРЕ ПЪЛНИ С ВСЯКАКВИ НЕЧИСТОТИИ, за които е говорил СПАСИТЕЛЯТ ИИСУС ХРИСТОС, имайки предвид тогавашните ФАРИСЕИ, външно, формално спазващи Божия закон, а отвътре тайно служещи на сатаната....за 2022 г. нищичко не се е променило, и крачка напред в морално отношение не е направило човечеството, за съжаление

69

Анонимен

преди 2 години

Г-жо ,може ли да ви отворя един компот ?

68

???

преди 2 години

"...заяви ръководителят на събитие в Никозия." >>>> Кое е събитието и кой е ръководителят му?

67

питане !

преди 2 години

Това за''новина'' ли да минава ,... ''тая'' послредна ли е разбрала?

66

БАНко

преди 2 години

ХЕЙ ДЪРТУЛО , НЕ ЛОКАЛНАТА БРАТОУБИЙСТВЕНА ВОЙНА МЕЖДУ РУСИЯ И САЩ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ПОКРАЙНА !!! С А Н К Ц И И Т Е НА АМЕРИКА СРЕЩУ РУСКИЯ НАРОД !!! БУМЕРАНГА ИДВА КЪМ ВАС И НАС !!!