17

Кирчо и Кокорчо

преди 2 години

Споко!! Ще резнем доходите на редовите лекари в държавните болници,но ще осигурим украинските " бежанци със скъпите коли!! Не случайно обявихме епидемията за приключила!! Схващате ли бе тикви??

16

Анонимен

преди 2 години

До 13-вярно,че медицината струва пари, ама в Белгия ставата ти я сменят,ако си здравно осигурен тук, почти без да доплащаш. Ако не си осигурен струва около 10 000 евро. И не ми излизайте с номера, че осигуровките били високи. Аз се осигурявам и в БГ и в Белгия и в България плащам по-високи осигуровки

15

Д-р Хаус

преди 2 години

През 1999г. когато се въведе порочният и негоден КАСОВО осигурителен модел на здравеопазването,заменил ДАНЪЧНО осигурителния, бюджетът на НЗОК беше 900 милиона!! Тези пари стигаха за всичко: капиталови разходи,апаратура,лекарства, заплати на лекарите!! Нямаше недоволни и протести!! Сега - над 5 МИЛИАРДА и...не стигат за нищо??! Всеки сам да си направи извода и най-вече тия от Лекарския съюз!!

14

Бял Вампир

преди 2 години

Продавам човешки животи за пари! Друго не ме интересува!

13

До 13

преди 2 години

Медицината в България не струва една стотинка! Колко осъдени медици има? Колко народ почина от лекарска немърливост? Връщани ли са усвоени пари пи пътека на близки на починал? Щото пътеката е влизаш болен, излизаш здрав. У нас излизат с краката напред!

12

До 1

преди 2 години

Тазобедрена протеза струва 4-7000 лева. Здравна каса не я плаща. Да не мислиш, че парите отиват за доктора? Той е на заплата. Като касата плаща 1000 лв, пациентът доплаща. Парите са за болницата- легло, операция, сестри, лекарства , ток, вода, парно.....Ниски осигуровки , беден народ, бедна каса, бедна държава. А Медицината струва пари!

11

До 1

преди 2 години

Ти се радвай, че не е умряла, щото доста висок % точно това правят в болниците НИ!

10

999

преди 2 години

АЗ ПЪК МИСЛЕХ, ЧЕ ЗАДАЧАТА ВИ Е ДА ЛЕКУВАТЕ КАЧЕСТВЕНО! ЯВНО СЪМ ДОСТА НАИВЕН !!

9

Анонимен

преди 2 години

оо сега след новата реформа ще им резнат доходите и половината лекари ще се откажат другата ще се разбягат в чужбина. ще ставате като в средните векове.бръснара е доктор .айде честита реформа.

8

Ясен

преди 2 години

Вярно и правилно,но днес,утре и други ден приютяваме,храним и се грижим за урките!Просто Киро унищожи българският туризъм с този ход,закри го преди да е стартирал!Браво Киро и Мустафата вече няма как да ти помогне!Представете си на плажа-урки до руснаци!Този е за центъра на Черно море,с пояс патенце!

7

Анонимен

преди 2 години

Точно тоя от снимката какво работи и каква заплата взема?

6

123

преди 2 години

Явно не е днес Денят в годината, в който сниманият е трезвен

5

Анонимен

преди 2 години

Аз мислих,че задачата Ви е да изгоните лекарите от България.

4

Анонимен

преди 2 години

Да пукнат от алчност!

3

Анонимен

преди 2 години

Че те лекарите са най-добре в тая държава! Какво има да им се подсигурява още?

2

Анонимен

преди 2 години

Да , като им осигурявате клиенти !

1

Анонимен

преди 2 години

Кво, че им осигурявате, че не разбрах? Доходи щяли да им осигуряват на бялата мафия. Че те че ви се смейкат. Майка ми си счупи тазобедрената става и почти 10 бона ми струваше удоволствието. А тя, нали се сещате, е уж здравно осигурена. А?