192

Анонимен

преди 2 години

Азов са кротки агънца спрямо кръвожадната, болшевишка, фашистка, военнопрестъпна Червена Армия, която трепе наред, изоставя своите, а за по-лесно си носят подвижни крематориуми.Възраждане = руски мекерета, Z=naZi, Путин=военнопрестъпник

191

Фин

преди 2 години

До Мдааа дааааА нещо за Финската война да споменеш, Мечо...Кой предизвика руския болшевик тогава?! Никой, само имперската им алчност и желание да се налагат !!! Фините им пуснаха бая кръв...Коктейл *** баш те го измислиха и действа досега, безупречно...Руснак ли е, не ми го хвали...БолшеВИКОВ...Това е реалността..Унижение, потъпкване правата на малцинствата и : Молчат, не разсуждат!!! Гениално, нали?!

190

1

преди 2 години

Толкова тъпотии каза Зеленски че няма как да му се вярва вече. Е западните кравари са *** и вероятно му се връзват на тъпотиите но тук освен няколко продажни неудачника във власта друг не се хваща на глупостите му. БЪЛГАРИЯ и БЪЛГАРИТЕ НЕ ИСКАТ ДА УЧАСТВАТ ПО НИКАКЪВ НАЧИН В ТАЗИ ВОЙНА.

189

Анонимен

преди 2 години

Всеки български патрон изпратен на Украина е едно убито дете, една зачернена майка и един побеснял за мъст баща. Пратете лекарства, храни и дрехи.

188

Мдааа даааа

преди 2 години

Европа се самоубива! Не чухме Путин и затова сега чуваме бомбите....Петко Добрев анализатор 9.2.22 в Епицентър. Когато Путин ни казваше: "Посъветвайте Зеленски да изпълни Минските споразумения", какво правихме европейците? Ами занимавахме с вредата от мусаката и *** стремленията. Е, не чухме Путин и затова сега чуваме бомбите. И европейците трябва да си отговорим на най-важния въпрос щеше ли да има война, ако бяха изпълнени от страна на Украйна Минските споразумения? Не, нямаше да има.И защо трябва тогава да се правим на *** и да търсим вината единствено и само в Пyтин?

187

Можеше без война

преди 2 години

Румен Овчаров /цитат/.... Украйна сама е предизвикала руското нахлуване.Какво искаше Русия? Русия искаше Украйна да не влезе в НАТО. Второто, което искаше изпълнението на Минските споразумения за особен статут на Донецка и Луганска област. Толкова ли трудно беше да се направи това, вместо сега да се чудим защо сме във война, обясни той.

186

А ако беха янките

преди 2 години

Ами представяте ли си ако в специалната операция вместо руснаци бяха американци тогава Окрайна щеше да е само лунен пейзаж и то само с хуманитарни оръжия...както до сега тея миротворци употребяваха... ядpени бомби в Япония, БОВ ***(***) във Виетнам, обеднен ypан в Сърбия, Ирак, Либия и колко ли други хуманитарни способи по целият свят, където са плъзнали!!!! На тоя фон руснаците пасти да ядат и са божи кравички!!!!

185

Анонимен

преди 2 години

Големият айдук се казва Vоленски (Zеленски). Това чудо на комичната природа е основният предател на западния свят, изяждайки огромния финансов ресурс даден му от натовския данакоплатец. Оръжията което Фоленски получи, всеки път на втория ден изпратените натовски боеприпаси и оръжие се появяваха при опълченците. Той най вероятно и издал лабораториите на руснаците. Нищо чудно в близките дни/ седмици Генералният офицерски щаб да му врътне едно превратче

184

гост

преди 2 години

Тъй....искам да попитам оня ...къв беше кмета на Киев....кличко....аве мой като си толкова ербап боксьор....защо не излезеш на полето(разбирайте ринга) и там да се биеш ...ами се криеш зад жени деца и старци???

183

колко са нахални

преди 2 години

украинците да защитават страната си от монголоидни рушкиФашизоиди.

182

Ганев

преди 2 години

Това е война и загиват много невинни хора. Тук правда няма. Има само смърт. И Русия , и Украйна са виновни за да се стигне до това положение. Но за да се спре този ужас, трябват преговори и компромиси. Няма друг начин

181

Империя на злото

преди 2 години

До 215. Азов, та Азов. Добрееее, това вече хиляда души го коментираха, че са нацисти и трябва да бъдат избити. Ама всички като теб удобно си мълчат за хилядите загинали от руските бомби невинни, включително деца, милионите бежанци и огромните разрушения.

180

Реалист

преди 2 години

До 216. Глу.пак, и ти разбираш от история и география, колкото на баба ти бабата. Казва се украински фронт, защото териториално е разположен там, иначе във войските му има войници отвсякъде в Русия, не са само украинци.

179

Анонимен

преди 2 години

До "червената армия се слави..." написаното е абсолютна лъжа и инсинуация и може да бъдеш съден за лъжа.

178

Анонимен

преди 2 години

До Боби. Пак ли ти бе, психопат. Ами всичко може да се инсценира - дрехи, маркировки, дори видео. А ония от Кремъл са най-големите майстори на манипулациите. Това май не ти отърва да го споменеш, а?

177

Анонимен

преди 2 години

До питайте бабите си искам да уточня че през България преминава Трети украински фронт и каквото и да е било украинци са били не се опитвайте да топите руснаците което ви е стила и метода но няма да мине. Стига лъжи и инсинуации. Писна ни.

176

Анонимен

преди 2 години

Защо ръководството на града е допуснало да се разположи 60 000 армия на Азов. Медиите са мълчали. Населението дали е било информирано. То е жертва на управляващите на страната и града. Ако имаш Азов на своя територия какво очакваш че ще те защитят ли. Не.

175

10987

преди 2 години

А какво стана с нашите моряци там? Според съпругите им, руснаците ги пускат, украинците не. Нещо да пише в тая статия за 17-те българи там?

174

ЛилиПутин

преди 2 години

Този лилиПутин, който има не само лилипутски ръст, но и акъл със същия размер, е вече пътник... Необратимо е! Колкото по-бързо, толкова по-добре за целия свят, а и за Русия. По-младите руснаци вече отлично разбират това...

173

Анонимен

преди 2 години

Още не съм видял новина в българските медии за военните простъпления на украинските нацисти срещу военнопленици - заснети на видео. Чакаме.