243

Анонимен

преди 2 години

Азов са кротки агънца спрямо кръвожадната, болшевишка, фашистка, военнопрестъпна Червена Армия, която трепе наред, изоставя своите, а за по-лесно си носят подвижни крематориуми.Възраждане = руски мекерета, Z=naZi, Путин=военнопрестъпник

242

Тошо

преди 2 години

Предатели значи, не звучи добре, а защо искате да станат такива украйнците, а аако те нападнат вие ще се предадете ли, а ...що за глупав конфликт е това, вместо заедно да градят общ дом, в мир, те взаймно се съсипват, тези държави не се управляват добре, а защо това е друга тема !

241

Украинците

преди 2 години

Не трябва само да се защитават, а да контраатакуват, иначе руснаците просто си ги бомбардират необезпокоявани от разстояние, и чакат да ги изтощят морално и физически ! Най-добрата защита е нападението !

240

Котарак

преди 2 години

Ако България изпрати оружие на Украйна в Киев ще кръстят ли улици на имената на Кирил Петков и Асен Василев? Само питам.

239

хмм...

преди 2 години

До Мдааа дааа - не че САЩ са по добри, видяхме какво стана в Ирак и Сирия. Но убедиха света , че го правят едва ли не за сигурноста на целия свят. Измисляйки ИД и радикалния ислям. Руснаците даже не успяха да убедят руско говорящото население населението в Украйна, поради което изпитват затруднение при контрола на райони с руско население..

238

али

преди 2 години

Тъжно....... Русия загуби много в тази война, едва ли признаването на Крим и Донбас за Руски ще компенсира загубите от тази война... Ако войната продължи си мисля, че Руската федерация ще се разпадне.

237

Мдааа дааа

преди 2 години

Ами представяте ли си ако в специалната операция вместо руснаци бяха американци тогава Окрайна щеше да е само лунен пейзаж и то само с хуманитарни оръжия...както до сега тея миротворци употребяваха... ядpени бомби в Япония, БОВ ***(***) във Виетнам, обеднен ypан в Сърбия, Ирак, Либия и колко ли други хуманитарни способи по целият свят, където са плъзнали!!!! На тоя фон руснаците пасти да ядат и са божи кравички!!!!

236

Хаха

преди 2 години

Ако фашистките укри пуснат мирното население за тях всичко приключва. Фашистите избиват собственото си население и го ползват за жив щит по нареждане естествено на ЕС и НАТО, клоунът Зеленски е просто един фигурант.

235

До 270

преди 2 години

Разликата е, че Хитлер е с мустачки !

234

Пойди

преди 2 години

Наматери, из родь !

233

Така е

преди 2 години

На война като на война до победа , без зелени нацисти с тях преговори просто не се водят

232

Щирлиц

преди 2 години

Сакън!Бой докато мърдат,защото после заразата пак ще плъзне!

231

XYZ

преди 2 години

До Ха, ха,ха,хаааааааааННапълно си прав, само че не от този свят. а от всички светове!

230

МРАЗЯ РУСИЯ

преди 2 години

...РУСНАЦИТЕ МЕ ОТВРЪЩАВАТ С ГАДОСТИТЕ СИ, ЗЛОБАТА И НАГЛОСТТА СИ......

229

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

А КЪДЕ Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ХИТЛЕР И ПУТИН ...КОЙ ЩЕ МИ КАЖЕ....ХА,ХАХА,ХА,ХАААА...СЕГА ВЕЧЕ ЗАПОЧНАХ ДА РАЗБИРАМ ВРЪЗКАТА МЕЖДУ "НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗМА И КОМУНИЗМА"......ТОВА Е ЕДНА И СЪЩА ПРЕСТЪПНА МАФИЯ , КОЯТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ТОТАЛНО ИЗТРЕБЕНА И ЗАЛИЧЕНА ЗАВИНАГИ ОТ ТОЗИ СВЯТ!

228

Анонимен

преди 2 години

Като виждам какво е направил Путин в Украйна мисля,че занапред никакви отношения с Русия не трябва да имаме-нито търговски,нито културни,нито никакви други.Кой знае утре кавко няма да ни хареса,та ще вземе и нас да нападне.Я днес ще сме с шапка,я утре без шапка! Да си намерим бензин,газ и всичко останало ако ще и на двойни цени да е само да не е руско! Спирам да гледам и слушам всичко руско.Отвратен съм!

227

Иван Долни

преди 2 години

Как то е тръгнала политиката, няма вече хуманни коридори който е останал е сътрудник на наемниците в Украйна

226

Кривондел

преди 2 години

До БобиДействията на руската армия с нищо не се различават от действията на немската такава при Сталинград. Е, главнокомандващият няма мустаци и символът му е половин, а не цяла свастика. Други разлики няма.

225

Путин е пътник...

преди 2 години

Щом и Орбан заклейми Путин, нещата при Путин са много зле...

224

Анонимен

преди 2 години

николаев одеса зопорожие днепър кировград полтава харково трябва да са руски това нема да се спре докато нне стават руски градове това всичко ще е новороссия